Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
37 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Nikt uczciwy i normalny nie kandyduje 🤪

Wiec masz pole popisu

39 minut temu, racyl napisał:

To w tym szpitalu dziś kręcą te bajki o sor-ze

2 godziny temu, gregor1284 napisał:

Do rady jakiejś? Z ramienia jakiegoś ugrupowania?

Gdy sąsiadka startowała to śmiech był na cala gmine

2 godziny temu, mirro napisał:

Roman upominam Cię po raz kolejny. Szukaj Fenda.

Jak dostanie odprawę to spokojnie kupi

Opublikowano

Jacuś, a Ty zdajesz sobie sprawę ile fendt kosztuje?

Dostanie 0,8 -1,2mln odprawy?

Opublikowano
Roman176 napisał:

4 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

To jeżeli nowe, to jechać i brać jak Ci pasuje. Primator z tego co kojarzę to oficjalny dealer NH.

tylko trochę nie podoba mi się ze on ma zwykła moc 120  a z busterem 145  ja bym chciał tyle mieć bez bustera 

Po pierwsze to jeżeli moc maksymalna nie jest równa znamionowej to jest jakaś kaszana i nie bierze się cuda pod uwagę co mnie nie dziwi, że jesteś nieufny. To jest 145 koni i teraz pytanie brzmi czy to nie jest czasem moc silnika bez osprzętu... To także jest fpt to ja jako nieufny wobec wszelkiej maści iveco skich wyników bym się dokładnie chciał przekonać jak to idzie w robocie.

Opublikowano
54 minuty temu, jacus napisał:

Gdy sąsiadka startowała to śmiech był na cala gmine

Dlaczego? A Ty czemu nie startujesz?

3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Świerk to reaktor badawczy ... 

Niedoprecyzował

Może nie wie w jakim niebezpieczeństwie żyje 🧐

Opublikowano
26 minut temu, DTaras napisał:

Po pierwsze to jeżeli moc maksymalna nie jest równa znamionowej to jest jakaś kaszana i nie bierze się cuda pod uwagę co mnie nie dziwi, że jesteś nieufny

wszyscy tak robią te budsty  ale jd podaje tyle ile ma zanominowanego bez budsta  ... a nh podaje z budstem 

3 godziny temu, mirro napisał:

Ale do klubu posiadaczy będziesz należał.:lol:

myślę ze za 5 lat kupie fenda 

Opublikowano
35 minut temu, DTaras napisał:

To jest 145 koni i teraz pytanie brzmi czy to nie jest czasem moc silnika bez osprzętu... To także jest fpt to ja jako nieufny wobec wszelkiej maści iveco skich wyników bym się dokładnie chciał przekonać jak to idzie w robocie.

no właśnie nie mam odczynienia z tym z osprzętem jakieś 10km mniej albo 15 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v