Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, andrzej78 napisał(a):

Może na lokatę krótkoterminową złożyli ,zawsze to coś przyrosło.😁

Zyskali na czasie medialnie.

Temat powodzi pewno jest kołderką dla innych tematów

A teraz okazali miłosierdzie przed Mikołajem.

Chwalmy pana bo jest dobry🤣

Opublikowano
Godzinę temu, Wpaw napisał(a):

Niby Krakus a zachowanie jak by z Wąchocka.

A co masz do Polesia, Zakarpacia, Suwalszczyzny? Piękne krainy. 

No wiadomo człowiek ciągle się uczy a i tak głupi umrze. 

a twoja kraina taka piekna  ze sie jej wstydzisz ?

Godzinę temu, mirro napisał(a):

Aaaaa procesja na Boże Ciało?🤣

w tamtym roku zablokowali mi autobus i chca nie chcac w dwoch oltarzach   wzialem udzial. orkiestra falszowala niemilosiernie.

43 minuty temu, MariuszDe napisał(a):

ale to w niemczech wwiec u nas powinni byc popierani.

43 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Ha ha

smrod onucy.. 

Opublikowano

powinni zablokowac ten most ktory w swojej kampanii wyborczej przedstawil -ten na pradze.... czeskiej.. 

te dzieciaki maja racje-swiat dazy w szybkim tempie do samozaglady... 

ktos normalny nie widzi co sie dzieje,nie porownuje z tym co bylo kiedys ?? 

Opublikowano
Teraz, jacus napisał(a):

ktos normalny nie widzi co sie dzieje,nie porownuje z tym co bylo kiedys ?? 

Z kiedy, z jakim czasem?

Na ziemi ciągle dochodzi do zmian klimatycznych.

Często sama natura je powoduje...

Mała Europa może sobie tylko życie  utrudnić różnymi ograniczeniami, nic po za tym...

Opublikowano
14 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Ja rozumiem, ze jak rolnicy będą blokować to też to napiszesz czy inne grupy społeczne lub zawodowe to też na szybko ich ściągnąć i do Wisły.

debilu manifestacja jest zgłaszana są robione objazdy i czuwa nad tym policja ... wiec idź być gdzieś indziej być tępym 

a oni blokują karetki służby itp i stwarzają zagrożenie 

9 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

ak, tak, za Gierka też był rozwój, a potem kredyty do spłaty ...

i 30 lat sprzedawali żeby dzisiaj polska nie zbankrutowała .. ba dzisiaj zadłużenie w bilionach a co w zamian ?  

• Haha 1
Opublikowano

ty masz poziom dziecka z podstawówki 

Sprzedaż aut elektrycznych🔌 Mercedes🇩🇪 w Chinach🇨🇳 siadła.📉
W ostatnim miesiącu w kraju, gdzie żyje 1,411 miliarda (2023) ludzi, sprzedano ich w 8 sztuk!.
No cóż, niemiecki pomysł z lat 90tych, by stać się znów potęgą, wprowadzając zielony ład🤮, podstępnie wykradli pogardzani wtedy Chińczycy!
Niemcy jednak się nie poddają!
Właśnie w życie wprowadzana jest umowa o wolnym handlu "Mercosur" z krajami Ameryki Południowej - otworzenie rynku UE, w tym Polski🇵🇱 na ich żywność w zamian za dostęp niemieckich aut na ich salonów.
Przy okazji rolnictwo w Europie zniknie, bo zaleje je tania, nie objęta absurdalnymi kosztami zielonym szaleństwem żywność - no cóż, na to poświęcenie nasi sąsiedzi z za Odry oraz ich rząd w Polsce są dziś gotowi.
A wy dalej 8 gwiazdek i Für Deutschland🤬
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, racyl napisał(a):

Co powiesz o tym wymyśle lewactwa . @racyl Jutro podjadę do szkoły i porozmawiam z Dyrektorem na temat tego pierdolnięcia psychicznego .

Podręcznik seksoholizmu, uwodzenia mężów, rozbijania rodzin, aborcji, samogwałtu, gender od 4 klasy .

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano

jesteś tu najgłupszy ..jeśli tego nie wiesz to tylko to potwierdza 🤣🤣🤣

1 minutę temu, Roman176 napisał(a):

ty masz poziom dziecka z podstawówki 

Sprzedaż aut elektrycznych🔌 Mercedes🇩🇪 w Chinach🇨🇳 siadła.📉
W ostatnim miesiącu w kraju, gdzie żyje 1,411 miliarda (2023) ludzi, sprzedano ich w 8 sztuk!.
No cóż, niemiecki pomysł z lat 90tych, by stać się znów potęgą, wprowadzając zielony ład🤮, podstępnie wykradli pogardzani wtedy Chińczycy!
Niemcy jednak się nie poddają!
Właśnie w życie wprowadzana jest umowa o wolnym handlu "Mercosur" z krajami Ameryki Południowej - otworzenie rynku UE, w tym Polski🇵🇱 na ich żywność w zamian za dostęp niemieckich aut na ich salonów.
Przy okazji rolnictwo w Europie zniknie, bo zaleje je tania, nie objęta absurdalnymi kosztami zielonym szaleństwem żywność - no cóż, na to poświęcenie nasi sąsiedzi z za Odry oraz ich rząd w Polsce są dziś gotowi.
A wy dalej 8 gwiazdek i Für Deutschland🤬

• Like 1
Opublikowano
Teraz, Bogdan_ja napisał(a):

jesteś tu najgłupszy ..jeśli tego nie wiesz to tylko to potwierdza 🤣🤣🤣

no właśnie widać tu kto głupi , najbardziej wyróżniający się wyborcy rudego   

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, galan99 napisał(a):

uwodzenia mężów, rozbijania rodzin, 

To akurat specjalność PiSu, Schreibery, 2 tygodniowa ministra kultury, idealne wzorce xD To dlatego pewnie PiS się tak boi tego nowego przedmiotu xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v