Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Siedzacybyk napisał(a):

po drugi sporty walki ucza szacuku do przeciwnika, zawsze przeciez mozna trafic  na lepszego.

Najpierw to trza ustalić czy to jest w ogóle przeciwnik. 

Opublikowano (edytowane)
46 minut temu, nie napisał(a):

. Projekt zakłada, że jeśli pacjent nie dostanie się do lekarza specjalisty w ciągu 60 dni, NFZ pokryje koszty wizyty prywatnej. Liczymy na szerokie poparcie, szczególnie ze strony autorów tego postulatu.

brawo, super ruch

Kupił by wieś tylko pieniądze gdzieś ... Projekt w porządku, tylko jak coś takiego się proponuje to warto też powiedzieć jak się ma to zamiar sfinansować, bo takie coś tanie nie będzie.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
10 minut temu, mirro napisał(a):

A co komu do tego jacy chłopcy podobają się Kaczyńskiemu?🤣

Jak ma zostać Prezydentem RP a to Kaczyński mianuje kandydata który mu się podoba to lepiej żęby wraz z wyglądem szły kompetencje 😆

Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Kupił by wieś tylko pieniądze gdzieś ... 

to niech jeszcze bardziej obniżą składkę zdrowotną

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, nie napisał(a):

to niech jeszcze bardziej obniżą składkę zdrowotną

Ale tego przecież też chce Konfederacja, jak najmniejszego obciążenia fiskalnego ... Rozumiem że tu już konfy nie popierasz ?? xD 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, jarecki napisał(a):

Kaczyński mianuje kandydata który mu się podoba to lepiej żęby wraz z wyglądem szły kompetencje 😆

No i żeby był bezpruderyjny, bo tu na grę wstępną czasu nie będzie.🤣

Edytowane przez mirro
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale tego przecież też chce Konfederacja, jak najmniejszego obciążenia fiskalnego ... Rozumiem że tu już konfy nie popierasz ?? xD 

nakłady na ochronę zdrowia trzeba zwiększać a nie zmniejszać; starszych, wymagających leczenia coraz więcej i koszty leczenia coraz większe

Opublikowano (edytowane)

już jednemu wielkiemu politykowi pokazali miejsce w szeregu, w ostatnim rzedzie, na brzegu, przy toaletach! jesli ktos nie szanuje wlasnego kraju, nie beda go szanowali!

Edytowane przez Siedzacybyk
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

pisdzielce przeputali tylko z tego co było jawnie widać coś ponad 3 mld to popaprańcy mają być gorsi?

tak samo wierzę jednym jak i drugim (w dowolnej kolej kolejności choć dla mnie to ex aequo :P )

jak by tak pomyślał to obecni nawet "lepsi"; zaczynają od pułapu na którym tamci pierwsi skończyli
a całość i tak nadal nie wyszła po za fazę projektu

pamiętam kiedyś takiego poeba i cytat z niego - "tak to my socjalizmu nie zbudujemy" i najgorsze że zapytałem - a toto w ogóle da się zbudować? bo ja widzę tylko rozwałkę

tylko że to było za czasów późnego gierka a ten poeb był wychowawcą mojej klasy w podstawówce

gdzieś cały czas mam deja vu i nic się nie zmieniło odkąd... pamiętam

@racyl trzeba było dopisać - "...herbu dekiel"

z raz byś udowodnił że masz jakąś klawiaturę w tym czymś z czego tam nadajesz ;)
przyznam - całkiem niczego te Twoje wstawki no ale link to tylko link i za bardzo lajkować jakoś tak.. no nie za bardzo

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

no,no, ale "szprycha" na uczelni :) pewnie dba o zdrowie, dużo biega , zdrowo się odzywia?! by tak wyglądać na pewno dużo trzeba poświecic czasu i pracy nad samym soba :) te ciągłe głodówki, odmawianie sobie uciech, typu przekąski, słodkości, a do tego w ciaglym biegu, by jeszcze wieczorem przebiec chocby parę okrążeń :)

Edytowane przez Siedzacybyk
Opublikowano

Rząd stworzy listę zawodów, które będą mogli wykonywać tylko ludzie, a nie AI. Rozpoczynamy dyskusję na ten temat – zapowiada Ministerstwo Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej (MRPiPS).

– Uważam, że sztuczna inteligencja to zło wcielone – ekspert ds. rynku pracy

średniowiecze, po-paprańcy boją się nauki :D 

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, nie napisał(a):

średniowiecze, po-paprańcy boją się nauki :D 

Raczej to ty jesteś POjebem ... Propagandowy idiota ... Uważasz że zamiast lekarza powinno leczyć nas AI ?? Są obszary gdzie sztuczna inteligencja może się spisywać, ale są takie gdzie chyba nigdy nie przegoni człowieka ...

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, nie napisał(a):

zabolało? :D 

Ale co mnie miało zaboleć, ten twój propagandowy ściek który tu wklejasz, nie bądź śmieszny xD 

Jak tam, Długopis już się dowiedział jak na imię ma Nawrocki, bo w Armenii jakoś zapomniał jak ma na imię PiSuarowy kandydat na prezydenta xD Nie znają go nawet w PiSie xD I nie wciskaj mi kitu, że to kandydat niezależny, bo takie bajki to sobie możecie opowiadać w ZaRublika.TV ...

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Tak z ciekawości..

Tam wyznawcy PiS nie mogą się zapisać?

Laboratorium Badań Medioznawczych UW

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v