Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
44 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Myślisz że mnie to rusza, kiedyś można było z Tobą podyskutować, ale ostatnio coraz gorzej z Tobą ...

PIs oddał władzę , republika, pis i rydzyk krzyczy i woła kasy  każdego dnia a chłopina nie wie jak podzielić ta kasę na tylu potrzebujących.

Do tego Sakiewicz zbierał na studio, kamery itp a teraz ma kasę i robi sylwestra na 20 gwiazd więc jak to można przeboleć jak się oddało kasę na potrzebujących a tu szykuje się taki wystrzałowy sylwester na Lubelszczyźnie 🤣

Opublikowano
Godzinę temu, jacus napisał(a):

romus sprawdz za czyich rzadow najwoecej wyjechalo na zachod.. gierka nie licz ..

2005-07 to kto wtedy rzadzil ??

od 2004 jak już a za pisu najwięcej Polaków wróciło 

Najnowsze dane dotyczące Polaków przebywających za granicą Główny Urząd Statystyczny opublikował w 2018 roku. "Wskazują one na to, że liczba osób przebywających za granicą to ponad 2,45 mln, zmniejszyła się ona o 85 tys. w stosunku do roku 2017

a tu masz jak było 

Największy wzrost miał miejsce pomiędzy 2004 a 2007 r., po czym nastąpił nieznaczny spadek. Od 2010 r. liczba emigrantów systematycznie rośnie.

http://biuletynmigracyjny.uw.edu.pl/54-czerwiec-2016/coraz-wiecej-polakow-na-emigracji

wiec jak rudego rządziło to jest najgorzej 

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, racyl napisał(a):

Do tego Sakiewicz zbierał na studio, kamery itp a teraz ma kasę i robi sylwestra na 20 gwiazd więc jak to można przeboleć jak się oddało kasę na potrzebujących a tu szykuje się taki wystrzałowy sylwester na Lubelszczyźnie 🤣

Jak oni to robią ,wprost niewyobrażalne ,😄😄😄 może Tusek i cała ekipa powinni pójść na przeszkolenie .

Wpływy z reklam ,rok do roku.

Screenshot_20241215-234717.png

Edytowane przez andrzej78
Opublikowano
4 godziny temu, racyl napisał(a):

Jaki to jest obecny reżim ? PIS odsunięty od publicznej kasy ? 🤣

Zbuduj coś a zobaczysz ile co kosztuje i nie będziesz porównywał jakiejkolwiek inwestycji do wydatków na jakąś niszową organizacją. Skala głupoty wyborców pis zawsze jest olbrzymia 🤣

Miałem rację z ciebie nie wyborca lecz wyznawca.

właśnie udowodniłeś, że niczym się nie różnisz od pisiora, oni przez 8 lat powtarzali, ze kto ich nie popiera to totalna opozycja, ty już po roku twierdzisz, że każdy kto krytykuje obecny rząd to pisior.

Dziękuje, kurtyna...

• Like 1
Opublikowano
7 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Myślisz że mnie to rusza, kiedyś można było z Tobą podyskutować, ale ostatnio coraz gorzej z Tobą ...

7 godzin temu, jacek1296 napisał(a):

Smutna prawda.

Rozumiem że nie było dyskusji?

Widocznie dyskusja to rozmowa polegająca na wzajemnym głaskaniu się.

To pozostaje Wam dyskusja z racylem.

Przykre. Pogoda temat szambo do dowcipkowania, politykowania, i uj wie do czego.

Najpierw jednym przeszkadzała dyskusja na jakiś temat polityczny, a skomentowałem tylko zadany artykuł. Skomentowałem tz że wyraziłem swoje zdanie i wyjeśniłem dlaczego tak myślę. Nie spodobało się , pieprzenie że nie ten temat i takie tam...

Zrobiłem sobie przerwę i co? No takiego szamba to tam świat nie widział. Oczywiście polityka 3x dziennie. Miałem ubaw.

Teraz uraziłem Tomka, nie było to zamiarem źle tak zabrzmiało. Za to Cię tu przepraszam bo tam już nie wracam. Zamiarem.było podowcipkowanie bo nudą wiało.

To Pan kurnika i ogródka zalecił mi urlop bo rozmawiać nie umiem na temat gotowznia i hodowli drobiu i tylko o polityce.

Tu wedle mojej wiedzy prowadzona była dyskusja, może po za wykazywaniem debilizmu racylowi. 

Ale widać inny system ocen mamy. 

Tak czy siak zrozumiałem że problemem jest moja osoba. Dziękuję i pozdrawiam .

Opublikowano
4 godziny temu, Takeda napisał(a):

Miałem rację z ciebie nie wyborca lecz wyznawca.

właśnie udowodniłeś, że niczym się nie różnisz od pisiora, oni przez 8 lat powtarzali, ze kto ich nie popiera to totalna opozycja, ty już po roku twierdzisz, że każdy kto krytykuje obecny rząd to pisior.

Dziękuje, kurtyna...

Wyznawca to jest człowiek który po 8 latach rzadów dalej popiera pis i krzyczy zamach, dojdziemy do prawdy itp.

8 LAT rządów, żadnych dowodów, nic nie udowodnione, wrak nie ściągnięty i dalej ludzie wierzą w zamach i winę tuska.

Trzeba być naprawdę idiotów żeby dalej popierać takich ludzi i z nimi maszerować co miesiąc.

Pytam się gdzie ten reżim teraz jest ?

Pewnie dlatego, że pis dostał oderwany od władzy i kasy. Nie ma za co robić kampanii i pikników politycznych na koszt państwa 😄

Nie ma czym korumpować ludzi i to jest problem ? Za czasów pis doszło do tego że nawet skorumpowali polski komitet olimpijski a teraz w ramach podziękowania zagłosowali za dudą zamiast za zawodowym sportowcem

PIS to niszczenie państwa na każdym szczeblu i obsadzenie swoimi byle tylko im się potem nie stała krzywda

6 godzin temu, andrzej78 napisał(a):

Jak oni to robią ,wprost niewyobrażalne ,😄😄😄 może Tusek i cała ekipa powinni pójść na przeszkolenie .

Nawet nie wiesz co wstawiasz ale to typowe dla wyznawcy pis wierzącego w zamachy i inne kłamstwa pis

Porównywać stsacje które mają wpływy na poziomie 200- 300 milionów i robią sylwestra z republiką co ma 25mln i dopiero co robiła zbiórki na sprzęt i studio
😄

Widocznie żadne pięniądze republice nie były potrzebne a nadarzyła się okazja na wyciągnięcie kasy od widzów to wykorzystali okazje 😄 . Tak samo jest z rydzykiem i całym pis.

Jest okazja to trzeba garnąć ile się uniesie 😄

Co ma tusk do reklam w stacjach telewizyjnych ?🤣 

Opublikowano
Godzinę temu, Agrest napisał(a):

Rozumiem że nie było dyskusji?

Widocznie dyskusja to rozmowa polegająca na wzajemnym głaskaniu się.

To pozostaje Wam dyskusja z racylem.

Przykre. Pogoda temat szambo do dowcipkowania, politykowania, i uj wie do czego.

Najpierw jednym przeszkadzała dyskusja na jakiś temat polityczny, a skomentowałem tylko zadany artykuł. Skomentowałem tz że wyraziłem swoje zdanie i wyjeśniłem dlaczego tak myślę. Nie spodobało się , pieprzenie że nie ten temat i takie tam...

Zrobiłem sobie przerwę i co? No takiego szamba to tam świat nie widział. Oczywiście polityka 3x dziennie. Miałem ubaw.

Teraz uraziłem Tomka, nie było to zamiarem źle tak zabrzmiało. Za to Cię tu przepraszam bo tam już nie wracam. Zamiarem.było podowcipkowanie bo nudą wiało.

To Pan kurnika i ogródka zalecił mi urlop bo rozmawiać nie umiem na temat gotowznia i hodowli drobiu i tylko o polityce.

Tu wedle mojej wiedzy prowadzona była dyskusja, może po za wykazywaniem debilizmu racylowi. 

To co się dzieje w pogodzie, to jest jakiś dramat. Dyskusja z Tobą jest ok., bo jest kulturalna wymiana argumentów. Stałeś się jednak bardzo zgorzkniały, a Twój skręt w stronę obrony pisu jest dla mnie niewytłumaczalny z powodu Twojej inteligencji i tym samym bardzo drażniący.

Opublikowano (edytowane)

Republikę zaczął oglądać i wierzyć w to co tam gadają 😄

Wczoraj przedstawiali tam morawieckeigo na męża stanu 😄 Agrest uwierzył że morawiecki teraz będzie miał super stanowisko w europie i może jakieś działeczki przytuli  😄

Edytowane przez racyl
Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał(a):

To żeś sa nagrabił. Czyli co? Łacha drzeć już szans nie ma? To pewnie i na mnie pora.

Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał(a):

Może by teraz Tobie przydało się spojrzenie na swoje własne wpisy.

Nie chcę urazić, ale obrażasz takim pisaniem nie tylko mnie.

...odnośnie szamba w pogodzie.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, mirro napisał(a):

To żeś sa nagrabił. Czyli co? Łacha drzeć już szans nie ma? To pewnie i na mnie pora.

Wiesz co innego drżeć sobie łacha z jakiś sytuacji, a co innego drżeć sobie łacha z kogoś bo nie popiera twojego światopoglądu ... 

Akurat Agresta miałem za poważnego człowieka zdolnego do normalnej dyskusji, a tymczasem on zniża się do poziomu pajacusia ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

Wszyscy popierący PIS tak mają. Jak nie popierasz pis i krytykujesz to co robił to jesteś debilem, komuchem, ruską onucą, niemiec. A co najważniejsze wyborcą PO choć nigdy nie głosowałeś na nią 😄

Wśród wyborców PIS nie ma autorefleksji, co powiedzą to oni w to wierzą

Opublikowano (edytowane)

Jest kilka osób na forum które potrafią dyskutować i potrafią szerzej spojrzeć na sytuacje ale jest też kilka zamkniętych w swoim pogladzie  , każdy ma swoje poglądy i może je wyrażać       Racyl , z popieraniem PO  jest tak samo według nich PIS to złodzieje itd . 

Takim dobrym przykładem jest ustawa LEX TVN PIS-u i Obecny wpis Tuska  , jak prostactwo szybko przeszło do narracji o obronie TVN przed wrogim przejeciem ,

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

Chcesz porównywać to co proponował pis z tym co tusk teraz ? to się ma nijak do siebie

To tak jak porównywać tvp zarządzane przez pis i po 😄

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, jarecki napisał(a):

Takim dobrym przykładem jest ustawa LEX TVN PIS-u i Obecny wpis Tuska  , jak prostactwo szybko przeszło do narracji o obronie TVN przed wrogim przejeciem ,

Ja tam czekałem na Rachonia, Ogórkową, Pietrzaka itd w TVN xD przejęcie TVN aby by rozbiło środowisko PiSowskie, już wystarczy że Jarek z Sakiewkiczem się kłócą na kogo najpierw przelewać pieniądze, a tu by doszedł jeszcze TVN xD

• Haha 1
Opublikowano

Gorszych bzdur nie słyszałem , to widz zdecyduje co chce oglądać a inwestor wykładając mld . a zwłaszcza fundusz inwestycyjny nie pozwoli sobie na wyrzucanie pieniedzy w błoto . Ktos wstawił przychody tv z reklam i jest sytuacja iż ogladalnosc tvp spada a zyski z reklam wzrastają tak samo jak wpływy TV republika wzrasta ogladalność ale nie ida za tym wpływy z reklam jest sporo bezpieczników na rynku tv . 

• Like 1
Opublikowano
12 godzin temu, nie napisał(a):

nie wiem co sobie napiąłeś, mnie w to nie mieszaj :D 

nie, to tylko banda po-paprańców, nawet świateł nie potrafią ustawić żeby można było swobodnie przejechać

prawo tak jak my je rozumiemy

najpierw aresztują pomimo immunitetu, a teraz próbują zastraszyć adwokata

po-lszewizm 🤮

A ty wciąż tylko bełkot. W wielu galeriach było oblężenie nikt nie straszy adwokata, facet sobie chodzi nic mu się nie dzieje. A ty z igły widły tutaj robisz.

10 godzin temu, Roman176 napisał(a):

niestety w tym kraju nie bd lepiej bo mamy tępych wyborców 

Tak ostro o sobie?

10 godzin temu, nie napisał(a):

wpisać to on może siebie ............. na listę płac u niemców :D 

a później się obudziłeś i miałeś mokre łóżko :D 

O co ty tutaj walczysz znowu wypisujesz jakieś dyrdymały. Po co co to wnosi? Jak nie wklejasz jakieś elaboraty których nikt tu nie czyta bo to długie pierdolamento to sam piszesz jakieś pierdoły o niczym.

9 godzin temu, andrzej78 napisał(a):

Serio nie rozumiesz? Wstyd. 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, jarecki napisał(a):

Gorszych bzdur nie słyszałem , to widz zdecyduje co chce oglądać a inwestor wykładając mld . a zwłaszcza fundusz inwestycyjny nie pozwoli sobie na wyrzucanie pieniedzy w błoto .

Zgadza się, tylko w to nie wpisują się politycy, bo to idioci, oni chyba nadal myślą że telewizja to najważniejsze medium. Może w grupie 60+ tak jest, ale nawet tam coraz rzadziej, bo do tej grupy wchodzą ludzie którzy doskonale poruszają się w Internecie. Z drugiej strony dziwi mnie że tak wielu ludzi w wieku emerytalnym wierzy w telewizję, wychowali się oni w czasach propagandy komunistycznej, a po 89r nagle uwierzyli że telewizja to teraz już tylko prawdę mówi. Telewizja jak i inne media mówią i pokazują to, co jest wygodne dla właściciela/mocodawcy, a nie to co jest prawdą. Prawdę mogą pokazywać jedynie wtedy gdy nie ma to wpływu na właściciela/mocodawcę i jego interesy ...

Telewizja niedługo skończy jak radio, myślę że radio nawet będzie popularniejsze, bo to drugie ocaleje np w samochodach. Sam WB planuje restrukturyzację, w ramach tej restrukturyzacji ma właśnie wyprzedawać telewizje takie jak TVN na rzecz rozwoju streamingu internetowego, bo to tam jest teraz największy rynek. 

Opublikowano
9 minut temu, jarecki napisał(a):

to widz zdecyduje co chce oglądać

Jakby tak było to pis w 2015 r nie przejmowałby tvp i obsadzałby nim kurskiego 😄.

Wyborcy pis nie są skomplikowani oni potrzebują prosty przekaz w języku podwórkowym i nawalanka od rana do wieczora tylko jednego wroga który jest odpowiedzialny za wszystkie niepowodzenia życiowe wszystkich.

Taki sam przekaz jest w tv republika tam nikt się nie kryje kogo popiera i kogo nie rusza

To co było potem przez 8lat w tvp to wszyscy widzieliśmy po co była potrzebna tvp pis

Normalność skończyła się wraz z przejęciem w 2015r władzy przez pis

Opublikowano

Tych wyborców i obywateli, którzy łykają jak pelikany wszystko w TVp czy TV Republika ju cora zmniej, to pokolenie 60+ coraz szybciej wymiera

Już pokolenie 50-cio latków to osoby rzadko korzystające z TV, a częściej z innych xródeł, a o młodszych nie wspomnę.

Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał(a):

Tych wyborców i obywateli, którzy łykają jak pelikany wszystko w TVp czy TV Republika ju cora zmniej, to pokolenie 60+ coraz szybciej wymiera

Zgoda, tylko teraz zobacz jak ta grupa wiekowa głosuje. 60+ to ponad 50% poparcia dla PiS w wyborach w 2023.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v