Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
6 minut temu, jahooo napisał(a):

Produkcja przemysłowa akurat musiała wzrosnać , bo po pierwsze, rosną ceny, gdyż waluty się umocniły względem złotówki, po drugie, masę montowni i fabryk przenosi produkcję do Polski z Niemiec czy Francji

Dziwne bo ja słyszałem o przenosinach z Polski do Brazylii.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, mirro napisał(a):

Co to do k,wy nędzy za prawica?

długo nad tym myślałeś? :D 

3 godziny temu, mirro napisał(a):

Ale jaja.🤣

https://wiadomosci.wp.pl/kontrowersje-wokol-drugiego-slubu-jacka-kurskiego-w-kosciele-da-sie-wszystko-zalatwic-7096430780389952a

"Gdański Trybunał Metropolitarny w 2019 r. nałożył na Kurskiego zakaz zawarcia nowego małżeństwa.

Pierwsze zostało unieważnione "ze względu na wykazaną niezdolność do podjęcia istotnych obowiązków małżeńskich z przyczyn natury psychicznej". Z tego też powodu Kurski dostał zakaz zawarcia kolejnego małżeństwa kościelnego."

Iiiiiiii wszystko jasne.🤣

co to za bełkot?

---

i zapomniałeś napisać o kampanii wyborczej z wykorzystaniem wojska

image.png

Edytowane przez nie
Opublikowano

a pamietacie jeszcze dwie wdowy po ofierze katastrofy smolenskiej ???

jego matka pisala do prezesa ze ta prawdziwa czyli pierwsza jest falszywa a dobra jest ta po cywilnym slubie. wiec prezes jedna dal do sejmu a druga do brukseli.

• Haha 2
Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał(a):

jego matka pisala do prezesa ze ta prawdziwa czyli pierwsza jest falszywa a dobra jest ta po cywilnym slubie.

Iiii ten przypadek potwierdza prawidłowość postępowania Pana Kurskiego. Serial "Matki Żony i Kochanki" miał widać więcej sezonów niż jeden.

Opublikowano
11 minut temu, jacus napisał(a):

jego matka pisala do prezesa ze ta prawdziwa czyli pierwsza jest falszywa a dobra jest ta po cywilnym slubie. wiec prezes jedna dal do sejmu a druga do brukseli.

Czyli obie do burdelu🤣

Opublikowano
35 minut temu, hubertuss napisał(a):

To nie bełkot to Kurski i pisowskie fałsz i obłuda. W pisie aż się roi od rozwodników Kaczyński trochę powyrzucał ale trochę zostało.

po pierwsze bełkot, bo nie ma czegoś takiego jak unieważnienie małżeństwa, (ale skąd, taki głąb, jak ty, może to wiedzieć)

a po drugie, czy w statucie pisu jest coś o nieprzyjmowaniu do partii rozwodników :D :D 

ubrałeś się w ornat i ogonem na mszę dzwonisz :D 

-------

29 minut temu, mirro napisał(a):

Przyjebałeś się do mnie  z nudy czy dla zasady?

jak mnie pamięć nie myli to kiedyś ci przeszkadzało, czyżby kali?

------------------

Według wyliczeń agencji dpa Niemcy wniosły do wydatków wspólnotowych UE w 2021 roku ok. 25,1 mld euro netto. Jednocześnie jak informuje rząd w Berlinie, Niemcy czerpią najwięcej korzyści z jednolitego rynku UE, zyskując na nim ponad pięć razy więcej, bo aż 132 mld euro rocznie.

jacy oni biedni, muszą wszystkie państwa utrzymywać

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

No co Ty? Wdowy?

W Japonii takie zabijano. Prezes wyrozumiały🤣

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał(a):

W Japonii takie zabijano

Aaa to faktycznie mają szczęście. No chyba że Prezes wysłałby je na placówkę w Hiroszimie. Wtedy jakieś skojarzenia zawsze się rodzą.

Jajca część druga.

https://wiadomosci.wp.pl/nieoczekiwane-starcie-tv-republika-vs-pis-poszlo-o-kase-7096473519192640a

"Posłanka PiS Joanna Lichocka dyskutowała w studiu TV Republika z prowadzącym program Adrianem Klarenbachem o niedzielnej konwencji PiS i prezentacji obywatelskiego kandydata do wyborów prezydenckich Karola Nawrockiego. Nagle zwróciła się do widzów programu, by wpłacali pieniądze na konto PiS.

- Żeby Karol Nawrocki mógł być prezydentem, do tego są potrzebne pieniądze na kampanię - tłumaczyła Lichocka.

To nie wszystko, zwróciła się także do prowadzącego program. - Ja szczerzę się dziwię, że TV Republika pokazuje tylko konto swoje, a nie informuje o tej wielkiej zbiórce, która powinna nastąpić, by wygrał kandydat obywatelski... - mówiła posłanka PiS."

No i co? Ano jajco. Dwa konta, dwie zbiórki a kandydat obywatelski. Prezes powie że przecież wybrałem wam kandydata obywatelskiego, to jako obywatele bulcie na jego kampanię. Geniusz, normalnie geniusz.

• Haha 1
Opublikowano
30 minut temu, mirro napisał(a):

No i co? Ano jajco. Dwa konta, dwie zbiórki a kandydat obywatelski. Prezes powie że przecież wybrałem wam kandydata obywatelskiego, to jako obywatele bulcie na jego kampanię. Geniusz, normalnie geniusz.

Jeśli kandydat obywatelski, to ta inteligentniejsza część wyborców platformy może pomyśleć że to ich kandydat🤣

Ot przebiegły prezio, może w uja platfusów zrobić🤭

Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał(a):

Przypierr.... sie do tego kandydata niezależnego obywatelskiego z powodów

Nie do kandydata, tylko do Pani Lichockiej. A raczej całej sytuacji gdzie ta Pani strofuje TV Republikę za brak entuzjazmu do zbiórki kasy na kampanię wyborczą. Pan Sakiewicz już chyba jej odpowiedział coś w stylu że Republika jest telewizją niezależną i nikt nie będzie im mówił co mają wyświetlać. Czyli słodka atmosfera prysła. 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Pan Sakiewicz już chyba jej odpowiedział coś w stylu że Republika jest telewizją niezależną i nikt nie będzie im mówił co mają wyświetlać. Czyli słodka atmosfera prysła. 

Pieniążki się skończyły to się zaczynają żreć między sobą, może stary dement nad tym nie zapanować ...

• Like 1
Opublikowano
30 minut temu, jahooo napisał(a):

Przypierr.... sie do tego kandydata niezależnego obywatelskiego z powodów jakichś konkretnych, czy dla zasady ??

jesli to jest kandydat niezalezny i obywatelski to ty jestes jasiu...

ty wierzysz w to co piszesz ?? po napisaniu tego posta mozesz w lustro popatrzec ??😂

Opublikowano
4 godziny temu, Agrest napisał(a):

I wystarczyło zmienić prezesa GUSu i co?

Jest sukces. Produkcja przemysłowa +4%, najlepiej od lat. Genialne posunięcie🤭

A bałagan popowodziowy przykryła głowa wojewody, co zdziwiło burmistrza Lądka Zdroju, bo ten akurat był obecny podczas powodzi i komunikatywny🤣

Za komuny takich wzrostów  nie mieli w zaledwie kilku dni  . I wystarczyło zmienić prezesa GUSu i co? Da się da .

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał(a):

Dzisiaj obywatelski kandydat wybrany przez obywatela Kaczyńśkiego był na peronie co to go ten pan od tych pań kazał zbudować.

Godzinę temu, nie napisał(a):

po pierwsze bełkot, bo nie ma czegoś takiego jak unieważnienie małżeństwa, (ale skąd, taki głąb, jak ty, może to wiedzieć)

a po drugie, czy w statucie pisu jest coś o nieprzyjmowaniu do partii rozwodników :D :D 

ubrałeś się w ornat i ogonem na mszę dzwonisz :D 

-------

jak mnie pamięć nie myli to kiedyś ci przeszkadzało, czyżby kali?

------------------

Według wyliczeń agencji dpa Niemcy wniosły do wydatków wspólnotowych UE w 2021 roku ok. 25,1 mld euro netto. Jednocześnie jak informuje rząd w Berlinie, Niemcy czerpią najwięcej korzyści z jednolitego rynku UE, zyskując na nim ponad pięć razy więcej, bo aż 132 mld euro rocznie.

jacy oni biedni, muszą wszystkie państwa utrzymywać

Jest nie ma bez względu na twój skowyt każdy wie o co chodzi w tym biznesie z tymi rozwodami kościelnymi. Głupi to tu się okazał Kurski bo podał powody które jak tak logicznie pomyśleć skoro były przesłanką do zakończenia pierwszego małżeństwa czynią go nie zdolnym do kolejnych. A ty teraz tylko wyć możesz. 

W statucie pisu nie ma nic o rozwodach ale ci mniej zasłużeni za zmianę żon wylatywali. 

Opublikowano

Trzecia droga w raz z PSL  znikną ze sceny politycznej sprzedali się Tuskowi . A mieli być  na tą  lepszą zmianę , ludzie im uwierzyli a oni oszukali . Jakie to będzie piękne jak się rozleci ta 3 droga  z kim nie porozmawiać wszyscy plują na 3 drogę .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v