Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, hubertuss napisał:

Pomagać tamując rzeki na pewno nie pomagają. Widzę co się u nas w okolicy dzieje.

Tamowanie mniejszych rzek to pikuś gorzej jak bobrze tunele porobione są w wałach przeciw powodziowych większych rzek to już powódź w okolicy gotowa. Tak więc jak bym się tak do końca z tego nie śmiał.

.

no co Ty mówisz?

https://www.youtube.com/watch?v=ys6XALow2mw

• Haha 1
Opublikowano
5 godzin temu, mirro napisał:

Ku.wasz jego mać. W p.zdu z taką kompanią honorową. Kiedyś wystawiać jako pododdział kompanię honorową było przej.bane ale i zaszczytem tez było. Ale człowiek orał musztrę i wszyscy się starali.  Ciekawe co by był za cyrk jakby salwę mieli jeszcze wykonać. Aż strach pomyśleć.

In Post zawali się wtedy, kiedy właścicielowi będzie to pasowało. Inna sprawa że w Polsce podstawowym zmartwieniem przedsiębiorcy jest to, aby nie przegapić tego momentu.

kompanie honorowe to jedna z najgłupszych, najżałośniejszych i najśmieszniejszych form/przejawów organizacji społecznej z maksimum esencji bezsensu i jednocześnie wskaźnik poziomu degeneracji.

O właśnie kiedy komuś przysługują "usługi" takich kompanii to znak że przegapił "ten moment" ;)
xD 

Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał:

kompanie honorowe to jedna z najgłupszych, najżałośniejszych i najśmieszniejszych form/przejawów organizacji społecznej z maksimum esencji bezsensu i jednocześnie wskaźnik poziomu degeneracji.

Kompanię honorową może wystawić każdy pododdział. Nie musi to być pododdział reprezentacyjny WP. 

Opublikowano
15 minut temu, hubertuss napisał:

Ruskowi ładnie pocisnął w ONZ. Jeszcze to zdjęcie rozłożył cepa na łopatki.

Nie wiem o jakich ty planach wiesz. Chyba jako jedyny na świecie no może jeszcze trochę oszołomów z polskiej sceny politycznej o tym wie. Ale patrząc na to jak spada opłacalność i jak ludzie hodowle kasują to jak wprowadzą za te zalane łąki jakieś dopłaty odszkodowania to jeszcze się ludzie bić będą i kłócić by im zaleli.

Przytoczyłem materiał źródłowy oficjalny ze strony PE, tylkonasi politycy niekoniecznie chcą o tym mówić, bo temat bardzo negatywnie odbierany w społeczeństwie

Opublikowano
4 minuty temu, dysydent napisał:

O właśnie kiedy komuś przysługują "usługi" takich kompanii to znak że przegapił "ten moment" ;)

Czasem to asysta w czasie pogrzebu, czasem posterunek przy pomniku, bo jakaś rocznica i składanie wieńców.

Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał:

Przytoczyłem materiał źródłowy oficjalny ze strony PE, tylkonasi politycy niekoniecznie chcą o tym mówić, bo temat bardzo negatywnie odbierany w społeczeństwie

To eko to wierzchem łba wyjdzie wszystkim...

Idiotyczna moda...i to sporo przesadzona...

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

Czasem to asysta w czasie pogrzebu, czasem posterunek przy pomniku, bo jakaś rocznica i składanie wieńców.

czyli dokładnie jak napisałem że kompanie honorowe są dla tych dla których za późno na cokolwiek innego, wartościowszego no i dla tych których w ten sposób zwyczajnie się spławia skąpiąc im cokolwiek naprawdę wartościowego

• Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał:

kompanie honorowe są dla tych dla których za późno na cokolwiek innego,

W swojej kolekcji mam też omyłkowe uczestnictwo w pogrzebie. Po uroczystości wdowa podeszła nam podziękowac za przybycie , choć też troszkę zdziwiona booooo mąż był kolejarzem. Okazało się że nazajutrz będziemy w tym samym miejscu już na właściwym pogrzebie, bo kimuś się daty w rozkazie pojebały. 

• Haha 3
Opublikowano
11 minut temu, galan99 napisał:

Może być zdjęciem przedstawiającym 3 osoby i tekst

Z jakiej racji Tusk , Unia i ten Sikorski są teraz za Ukrainą a nie tak dawno byli z Ruskimi przyjaciółmi 🤔🙆

Pszefarbowali się szybko

Opublikowano

Szojring-Wielgus w Radiu Zet mówiła  o "samorządach i samorządowczyniach".

samorządy rodzaju żeńskiego  :D 

całkiem już im na łeb pada

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, mirro napisał:

W swojej kolekcji mam też omyłkowe uczestnictwo w pogrzebie. Po uroczystości wdowa podeszła nam podziękowac za przybycie , choć też troszkę zdziwiona booooo mąż był kolejarzem. Okazało się że nazajutrz będziemy w tym samym miejscu już na właściwym pogrzebie, bo kimuś się daty w rozkazie pojebały. 

krzywda sie nikomu nie stała z tego powodu, a tez mundurowy  - prawie

Edytowane przez jahooo
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, nie napisał:

zatem fonetycznie; ten - samorząd
                                   ta - samorząda

pośrednio wyszedł rodzaj nijaki tylko nie rzeczownika a czasownika a jedyny błąd to ortograficzny a ile prawdy w tym czasowniku? - ono ani ma upoważnienia od kogokolwiek ani potrzebę a i tak samo żąda :P

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano
13 godzin temu, witejus napisał:

To która wersja jest prawdziwa, ta trzecia?

Trzecia to jest droga .jeszcze bardziej zakłamana niż te dwie pozostałe

Pozostaje raz jebać pis a raz po

Opublikowano
3 godziny temu, hubertuss napisał:

Ruskowi ładnie pocisnął w ONZ. Jeszcze to zdjęcie rozłożył cepa na łopatki.

masz mózg ? chyba ci wypadł ......... po co się wp[ierdala ?  co nas obchodzi ukrainna ? masz lepiej dzięki nim czy gorzej ?  

3 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

To eko to wierzchem łba wyjdzie wszystkim...

Idiotyczna moda...i to sporo przesadzona...

przecież ty za tym głosowałeś wiec co pier..... 

Opublikowano

Beata Kozidrak stała się workiem do bicia dla hejterów. Nieuzasadnione i podłe komentarze spadają na artystkę za każdy jej gest i słowo. Nie da się wybielić jej błędów i nie można negować przewinień, ale zadajmy sobie najpierw pytanie: czy podobny jad wylewano by na nią, gdyby była mężczyzną? Polacy przechodzą sami siebie w obrzydliwym przykładzie seksizmu i ageizmu.

Przypadek Beaty Kozidrak jest przykry i idealnie pokazuje, że "polaczki" kochają nienawidzić. Hejt w sieci to stosunkowo nowe zjawisko, które stało się narodowym sportem naszych rodaków.

za kogo uważa się ta redaktorzyna z onetu? 

czy można go nazwać sprzedajną, niemiecką świnią?

skoro temu niemieckiemu podnóżkowi tak źle w polsce to niech wraca do hajmatu

-------------------------------------------------------

Opublikowano
dysydent napisał:

czyli dokładnie jak napisałem że kompanie honorowe są dla tych dla których za późno na cokolwiek innego, wartościowszego no i dla tych których w ten sposób zwyczajnie się spławia skąpiąc im cokolwiek naprawdę wartościowego

Kompania honorowa przynosi honory na imprezy. Składa się z żołnierzy normalnie naparzających w polu, kolegów ze służby czyli to zbieranina normalnie steranych polem kandydatów tylko ogolonych i wykąpanych i potrafiących te wszystkie dupenszwance. Kompania reprezentacyjna zaś to temat odległy...

dysydent napisał:

7 minut temu, nie napisał:

zatem fonetycznie; ten - samorząd
                                   ta - samorząda

pośrednio wyszedł rodzaj nijaki tylko nie rzeczownika a czasownika a jedyny błąd to ortograficzny a ile prawdy w tym czasowniku? - ono ani ma upoważnienia od kogokolwiek ani potrzebę a i tak samo żąda :P

Aaa może to już nie jest czasownik tylko czasownica?

• Haha 2
Opublikowano
mirro napisał:

1 minutę temu, jahooo napisał:

krzywda sie nikomu nie stała z tego powodu,

A skąd.

Za to utworzyła się nowa legenda...

racyl napisał:

13 godzin temu, witejus napisał:

To która wersja jest prawdziwa, ta trzecia?

Trzecia to jest droga .jeszcze bardziej zakłamana niż te dwie pozostałe

Pozostaje raz jebać pis a raz po

Wszystkich trzeba yebać bo życie nie nue polega tylko na smyraniu po pleckach - czasem trzeba przypier..lić. Teraz najchętniej bym dał Bosakowi lopatę i współpracował z nim batem. Jeszcze wszystkich topielców nie znaleziono a sqirwiwel buduje narrację kłamstwa ze strony władz, służb na zasadzie: "dochodzą do nas sygnały ale dowodów nie mamy". Typowe ziarno zwątpienia. Brakuje tylko tego, ze deszcz spowodowały chemitrailsy.

Opublikowano
41 minut temu, DTaras napisał:

Za to utworzyła się nowa legenda...

Darli z nas łacha potem jeszcze długo.

44 minuty temu, DTaras napisał:

Teraz najchętniej bym dał Bosakowi lopatę

Też go słyszałem. Zdaje się gościu troszkę przesadza. Ale łopata i wp***dol mu się należą.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v