Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
58 minut temu, hubertuss napisał:

Mnie tam nie oszukał jak kogoś oszukał w temacie aborcji to niech nie głosuje.\ Pis was nie tyle razy oszukał i dalej głosujecie. Wydymali was jako rolników i dalej dobrze. To co się martwisz o tych od Tuska ich problem.

były ostatni dane importu z ua   tusk jebie razy 4 rolników 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, Ulman napisał:

Ale ja się pytam o twoja opinie odnośnie przyczyny tego stanu rzeczy? Masz swoje zdanie na ten temat? 

droższe paliwo i słabsza konkurencja transport 

1 minutę temu, 6465 napisał:

Który niech napiszą. 

dałem ostatnio dane z top agrar 

Opublikowano (edytowane)

Stopniowe, strategiczne wywłaszczanie Polaków z prywatnej własności. Bezlitosne okładanie Polaków coraz to nowymi podatkami oraz kosztami utrzymania co ma skutkować abdykacją przedsiębiorców z własnej działalności i sięganie po etat w korporacji. W POLSCE NAJDROŻSZY PRĄD W EUROPIE. Wojciech Cejrowski podaje żywy przykład z minionej komuny jak zdławić legalnie prosperujący interes.

TRAGEDIA CO TO BĘDZIE Z POLAKAMI CO ONI POWIADAJĄ .

https://www.facebook.com/watch?v=2192483204445839

https://www.facebook.com/100055963945256/videos/1120457745940380

Edytowane przez galan99
Opublikowano

bardzo cenne informacje ....    mam takie pytanie w PL jest najwięcej cukrowni niemieckich i produkujemy jedni najwięcej cukru    to znaczy oni  .............  a powiedz czemu rudy zakazał importu cukru z ukrainny bo ? 

22 minuty temu, Ulman napisał:

Rozwiniesz ten bełkot?

dla takiego buraka szkoda czasu to jak było z tvp 3 mld kwiczałeś jak świnia tu teraz jest 8 mld ustawa i zwiększeniu abonamentu 

Trwają prace nad alternatywną dla abonamentu RTV daniną z tytułu korzystania z radioodbiorników i telewizorów. Zapłacić ma ją każdy, zamiast dobrowolnej opłaty od całego gospodarstwa domowego.

Nowa opłata wyniesie 108 zł

tępaku ile ha kupiłeś maszyny czy ciągła wegetacja ? 

Opublikowano

Wśród sprzedawców podobno mówi się o masowych kontrolach Skarbówki, która zaczęła grzebać w raportach platform sprzedaży internetowej. Jeśli ktoś ma coś na sumieniu, np. unikał płacenia należnego podatku, to może spodziewać się wezwania na dywanik. Co więcej, niektórzy zaczęli kombinować, jak się da, aby uniknąć kłopotów.

Podobno są masowe kontrole z US i nie ciągną się latami, by nabić odsetki, tylko od razu decyzja i 7 dni na wpłatę. US ma dane z Allegro, kont bankowych i idziesz tylko odebrać decyzję ile do zapłaty. Ktoś miał?

Skarbówka robi masowe kontrole? Polacy w panice. Wyjaśniamy

Opublikowano
6 godzin temu, jacek1296 napisał:

stado pisowskich i kościelnych debili traktuje kobiety jak inkubatory. Był kompromis aborcyjny, po ki ch*j pis go ruszał?

6 godzin temu, mirro napisał:

Wszystkim powinna "wisieć" aborcja, bo prawo do niej niesie skutki dla korzystającego z niego. Ktoś chce, niech z niego korzysta. Tylko potem niech nie epatuje traumą, albo szuka litości. Jedni drą japy że są za aborcją a drudzy drą japy że przeciw. Poza nimi jest kupa ludzi których ten problem nie dotyczy i nigdy w życiu nie myśleliby nawet o nim, ale muszą opowiedzieć się po jednej albo drugiej stronie, bo sprawa została nakręcona. Kto to nakręcił? Ano PiS. Po co? Ano żeby zmusić do opowiedzenia się po jednej albo drugiej stronie. A najlepiej po ich stronie.

Panowie, a dlaczego Rządzący z uporem maniaka próbują  zliberalizować prawo aborcyjne na modłe tej pseudolewicy  zamiast wrócić do kompromisu jaki był za nim pisiory zaczęły w tym grzebać? Pomine juz, że dziady z trzeciej drogi obiecywały referendum w tej sprawie.

Proste na liberalizację nie ma poparcia, na powrót do kompromisu jest nawet poparcie ze strony części pisiorów, ale chodzi o to by grzać temat by debile wyborcze miały zajęcie. Także dziel i rządź działa, zmieniliście rządzących, głupia władza pozostała, cieszcie się i bądźcie uśmiechnięci jak zdechłe ryby o których obecnie cicho sza w mediach jak i wśród terrorystów ekologicznych bo nie ta władza. Jesteście ślepi jak pisiory.

Opublikowano
1 godzinę temu, Roman176 napisał:

Wśród sprzedawców podobno mówi się o masowych kontrolach Skarbówki, która zaczęła grzebać w raportach platform sprzedaży internetowej. Jeśli ktoś ma coś na sumieniu, np. unikał płacenia należnego podatku, to może spodziewać się wezwania na dywanik. Co więcej, niektórzy zaczęli kombinować, jak się da, aby uniknąć kłopotów.

Noszzzzz kuźwa niesamowite. Nie płacił należnego podatku i dobiorą mu się do dupska. Łączę się z nim bólu. Trza było płacić.:lol:

2 godziny temu, 6465 napisał:

No to napisz który zwalnia jak wiesz.

Jego wujek, zdaje się ma firmę transportową. Może to On?

Opublikowano
7 minut temu, mirro napisał:

Noszzzzz kuźwa niesamowite. Nie płacił należnego podatku i dobiorą mu się do dupska. Łączę się z nim bólu. Trza było płacić.:lol:

Jego wujek, zdaje się ma firmę transportową. Może to On?

Tak tworzą fejki. Ktoś coś ale nie napiszą kto bo by się okazało nieprawdą.

Opublikowano
58 minut temu, Takeda napisał:

Panowie, a dlaczego Rządzący z uporem maniaka próbują  zliberalizować prawo aborcyjne na modłe tej pseudolewicy  zamiast wrócić do kompromisu jaki był za nim pisiory zaczęły w tym grzebać? Pomine juz, że dziady z trzeciej drogi obiecywały referendum w tej sprawie.

Proste na liberalizację nie ma poparcia, na powrót do kompromisu jest nawet poparcie ze strony części pisiorów, ale chodzi o to by grzać temat by debile wyborcze miały zajęcie. Także dziel i rządź działa, zmieniliście rządzących, głupia władza pozostała, cieszcie się i bądźcie uśmiechnięci jak zdechłe ryby o których obecnie cicho sza w mediach jak i wśród terrorystów ekologicznych bo nie ta władza. Jesteście ślepi jak pisiory.

Tak pisiory popierają teraz kompromis aborcyjny. To po co było przy tym grzebać. A ryby coś mówili, że jakiś środek opracowali i będą dawać dowody. Chyba na bazie wody utlenionej.

Opublikowano
2 godziny temu, Roman176 napisał:

Podobno są masowe kontrole z US i nie ciągną się latami, by nabić odsetki, tylko od razu decyzja i 7 dni na wpłatę. US ma dane z Allegro, kont bankowych i idziesz tylko odebrać decyzję ile do zapłaty. Ktoś miał?

To dobrze że kontrolują czy źle? 

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, hubertuss napisał:

Tak pisiory popierają teraz kompromis aborcyjny. To po co było przy tym grzebać. A ryby coś mówili, że jakiś środek opracowali i będą dawać dowody. Chyba na bazie wody utlenionej.

Akurat ten środek to jakbys stonkę w ziemniakach zwalczał roundapem, skuteczne, stonki brak, a że pyr przy okazji brak to nie ważne. A co do aborcji to sobie wybierz, czy to była pycha czy środek by 3 kadencji nie wygrać, bo właśnie 3 kadencja to dla pisiorów by było być albo nie być (pytanie czy oddali władzę jak komunisci w 89 bo nie było co zbierać czy się przeliczyli, sorki ale w tłumaczenia obecnej władzy nie wierzę z resztą jak każdej innej, ty krytyczne oko straciłeś po 13 grudnia, ja jako nihilista i anarchista mam je zawsze). A tak chude 4 lub  8 lat i szansa na powrót. Przecież gdyby pis tak nie jechał po PSl-u i nie ruszał aborcji to na 100% dziś miałbyś rząd PiS+PSL bo PSL to kurtyzany sceny politycznej i z SLD i z PO i z PiSem gdyby ich nie niszczył. bo ludowcom zawsze chodziło o stanowiska i kasę co przyznał kiedyś i sam Tusk i Miller i nawet swego czasu sam Pawlak

A i bys mi nie zarzucał, osobiście jestem za pełną liberalizacją prawa do aborcji, co prawda w określonych przypadkach na kasę chorych a w określonych przypadkach za kasę z permanentnym powtarzaniem z przymusową sterylizacją bo nie może byc tak, że Natalia Przybysz publicznie głosi że jedzie  do czech na kolejną  aborcję bo ma za małe mieszkanie. No litości

Edytowane przez Takeda
Opublikowano

Pamiętaj, że psl jako kurtyzana idzie z tym co ma więcej. Akurat koalicja po kompromitujących rządach pisu ma więcej. Więc nawet gdyby pis był miły dla psl to 15 października miał mniej do zaoferowania tej kurtyzanie.

Opublikowano

no ja cię prosze, jeśli rządy pisu były kompromitujące to jak nazwiesz rządy obecnych? Śledzisz doniesienia? Ministra klimatu Henning-Kloska która publicznie twierdzi, że jeśli Polaków nie będzie stać na przystosowanie budynków do zero emisyjnej polityki UE, to może trzeba będzie rozważyc budowę mieszkan zbiorczych? Przecież to ZSRR ze swoim dokwaterowaniem. Przeczytaj "Dzieci Arbatu" O ile pisiory się wierzgali za nim się godzili na rozwiazania UE to teraz jest równia pochyła. Jak owce idziemy na rzeź, szkoda, że horyzont jest 20 letni bo raczej dozyję niestety

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, Takeda napisał:

Jak owce idziemy na rzeź, szkoda, że horyzont jest 20 letni bo raczej dozyję niestety

Nie prawda Tusku  nie skrzywdzi rodaków dali mu tyle zaufania .

Śpiewają w wolnej Polsce .

Czerwona kalina .

https://www.facebook.com/reel/785374767144363

TO JEST PIĘKNE  TEGO SIĘ TRZYMAJMY .

https://www.facebook.com/reel/1038446861074021

@jahooo WSPOMINAŁEŚ JAK TO LICZĄ .

https://www.facebook.com/reel/851457823229548

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)

Minister klimatu to se może gadać co chce. Ona i tak ma tam guzik do powiedzenia jeśli chodzi o rządzenie. Ważne przynajmniej na razie, że nie kradną tyle co ci z pisu. 

Jak sam zauważyłeś pisiory zgadzały się na politykę UE tak samo a z ich rzygania tylko straty zamiast kasy mieliśmy.

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v