Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, hubertuss napisał:

Naiwny jesteś. Sądzisz, ze ludzie uwierzą, ze Tusk kazał pozamykać żołnierzy lub jest winny śmierci innego i nie zagłosują na po? Sondaże się mniej więcej sprawdzą i tyle. Konfie też ta sytuacja nie wiele pomoże. Scena polityczna jest mniej więcej podzielona. Tak jak złodziejstwo pisu nie odstrasza nowych wyborców od pisu tylko poparcie jest mniej więcej stałe.

żelazne elektoraty? powiadasz. no tak, możesz mieć rację tylko kto tak naprawdę wie jaka część elektoratu jest fanatyczna a jaka tylko koniunkturalna? a koniunktura sporo się zmieniła w te kilka dni i wielu się pogubiło z kim trzymać bo na tym zyska, choć teraz ostatnio istotniejsze jest .. się zmieniło na - najmniej straci i to jest właśnie owa zmiana koniunktury

o ile rozumiesz o co mi chodzi bo nie chce mi się więcej rozpisywać w precyzyjniejszych wyjaśnieniach jak i zaraz @mirro zwróci uwagę że "niedobra za dużo napisać"
albo kto inny równie dobrze w pewnych sferach zorientowany

oj chyba już za duzo napisałem :ph34r:;)

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
4 godziny temu, hubertuss napisał:

Jaki każdy znowu fejki siejesz. Ty wpisu nie zamieścisz, żeby nie nakłamać. A Holecką to macie w waszej szczujni. Dzisiaj wieczorem będą zerować na śmierci żołnierza i jakiś marsz robić.

rudy pasożyt jest gorszy bo pojechał po naszych 

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba

i jeszcze ta

2 minuty temu, Leszy napisał:

Ci którzy w to wierzą, co i tak by nie zagłosowali. 

Ja swych decyzji nie zmieniam. W tych wyborach głosuje na konfederacje, chociaż nigdy w wyborach krajowych ich nie poparłem i nie poprę. Innych też namawiam i mam nadzieję, że sporo ludzi tak zagłosuje. Fajnie by było jakby nasz główny establishment się trochę otrząsnął z marazmu. 

jpr niewierze ....  piłeś coś ? 

Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

Fajnie by było jakby nasz główny establishment się trochę otrząsnął z marazmu. 

Łooooo Panie. Jak łone sie otrząsną i zaczną szukać winnego swojej porażki to dopiero będzie cyrk.

Opublikowano

Pisałem to już wcześniej, że w wyborach do PE najlepiej na nich zagłosować. Jednak tylko tam. 

2 minuty temu, Roman176 napisał:

jpr niewierze ....  piłeś coś ? 

1 minutę temu, mirro napisał:

to dopiero będzie cyrk.

To co społeczeństwo lubi najbardziej. 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, mirro napisał:

Łooooo Panie. Jak łone sie otrząsną i zaczną szukać winnego swojej porażki to dopiero będzie cyrk.

i o to chodzi bo będą szukać między sobą

ja chceę taki cyrk! dawać  cyyyrk! 🦥

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano

Nazywacie ostatnie wydarzenia polityką, a to zwykłe przestępstwo jest . I to z każdej strony. Zarówno wielbiciele Prawa i Skurwysyństwa jak też wyznawcy Platformy Oszustów z "lewakami"  i koślawą drogą, umoczeni w tym po  Everest.  Bo poparcia przestępcom udzielili.  Przecież oni sobie z tego zwykłe jaj robią , szastając dodrukowaną i pożyczoną kasą kupują co chcą i jak chcą. Co tam żołnierz , co tam polscy obywatele . Rodzina dostanie wsparcie tak jak rolnik dostaje wsparcie . Czy każdego można kupić? wydaje się , że tak. I choćbyś myślał inaczej, to i tak bierzesz co dają, bo wiesz że jeżeli nie weźmiesz to i tak będziesz to spłacał.  W miedzy czasie fortuny obrzezańców namaszczonych przez naród puchną , bo po wyborach pytać się nikogo nie trzeba. Jak myślicie skąd wzięła się fortuna naszego bohatera biznesowego co ciężko, oj bardzo ciężko pracował:

Szwajcarska willa Jana Kulczyka. Ściany ze złota, podziemne jezioro i teatr

Spa, teatr, sauna himalajska i widok na góry. Szwajcarska willa Jana Kulczyka warta jest ponad 700 milionów złotych! Nie żartujemy! Rezydencja ma siedem pięter, w tym... jezioro w piwnicy. Mamy zdjęcia! Zobaczcie wnętrza posiadłości Jana Kulczyka.

W siedmiopiętrowej willi znajduje się m.in. spa, kino domowe czy sauna himalajska. Niektóre pomieszczenia zostały obite... futrem z norek, a biblioteka to prawdziwy raj dla miłośników czytelnictwa. Ściany kącika śniadaniowego w kształcie jajka zostały pokryte 24-karatowym złotem. Z kolei pod budynkiem znajduje się podziemne jezioro oświetlone... lampami z kryształami Svarowskiego. Do posiadłości należy również winnica, a także stok narciarski z własnym wyciągiem. Aby pozwolić sobie na taki luksus, wystarczy mieć jedynie 185 milionów dolarów

no skąd k**wa się wzięła?

Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał:

może co innego

Doooobra to niech będą słone paluszki z Lubelli. Ale nie, to może z UA pszenicy. Kuźwa to już zostaje tylko szprot wędzony do pogryzania?

Opublikowano
3 minuty temu, Roman176 napisał:

nawet kukiz namawia na głosowanie konfederacji 

2 minuty temu, Leszy napisał:

Ten to by mógł już ze sceny zejść...... 

Jego już dawno zegnali do budy to suflera choćiaż udaje

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, ereksio napisał:

Nazywacie ostatnie wydarzenia polityką, a to zwykłe przestępstwo jest . I to z każdej strony. Zarówno wielbiciele Prawa i Skurwysyństwa jak też wyznawcy Platformy Oszustów z "lewakami"  i koślawą drogą, umoczeni w tym po  Everest.  Bo poparcia przestępcom udzielili.  Przecież oni sobie z tego zwykłe jaj robią , szastając dodrukowaną i pożyczoną kasą kupują co chcą i jak chcą. Co tam żołnierz , co tam polscy obywatele . Rodzina dostanie wsparcie tak jak rolnik dostaje wsparcie . Czy każdego można kupić? wydaje się , że tak. I choćbyś myślał inaczej, to i tak bierzesz co dają, bo wiesz że jeżeli nie weźmiesz to i tak będziesz to spłacał.  W miedzy czasie fortuny obrzezańców namaszczonych przez naród puchną , bo po wyborach pytać się nikogo nie trzeba. Jak myślicie skąd wzięła się fortuna naszego bohatera biznesowego co ciężko, oj bardzo ciężko pracował:

Szwajcarska willa Jana Kulczyka. Ściany ze złota, podziemne jezioro i teatr

Spa, teatr, sauna himalajska i widok na góry. Szwajcarska willa Jana Kulczyka warta jest ponad 700 milionów złotych! Nie żartujemy! Rezydencja ma siedem pięter, w tym... jezioro w piwnicy. Mamy zdjęcia! Zobaczcie wnętrza posiadłości Jana Kulczyka.

W siedmiopiętrowej willi znajduje się m.in. spa, kino domowe czy sauna himalajska. Niektóre pomieszczenia zostały obite... futrem z norek, a biblioteka to prawdziwy raj dla miłośników czytelnictwa. Ściany kącika śniadaniowego w kształcie jajka zostały pokryte 24-karatowym złotem. Z kolei pod budynkiem znajduje się podziemne jezioro oświetlone... lampami z kryształami Svarowskiego. Do posiadłości należy również winnica, a także stok narciarski z własnym wyciągiem. Aby pozwolić sobie na taki luksus, wystarczy mieć jedynie 185 milionów dolarów

no skąd k**wa się wzięła?

Wszędzie na świecie są ludzie bogaci i bodni. Zawsze byli i zawsze będą. Naprawdę Cię to jakoś strasznie rusza i bulwersuje? 

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, marks50 napisał:

na pozostałych można

a oprócz konfy to któż jeszcze owi pozostali?

bo że zmienić w tej brukseli sporo by się zdało to nie ulega wątpliwości ale na kogo by nie był jeszcze większym oszołomem jak tam teraz są?

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
2 godziny temu, galan99 napisał:

Skoro można się dowiedzieć że budżet , zadłużany bardziej jak za pis . Teraz to nie przeszkadza wszystko jest ok , to po co była cała ta nagonka na PiS .

Jeśli bardziej jak za PIS to możesz podać jakie są cyfry zadłużenia ?

Opublikowano

Są także inne partie np. Żółtka Polexit . Najważniejsze by nie głosować na układ magdalenki bo głosując na PiS popierasz KO i na odwrót bo to własnie taki ukłda który bedzie udawał spór i dzielił polaków i kazdy nie głosuje za odpowiednia partia tylko nie lubi Tuska to zagłosuje na PiS a kto nie lubi Kaczyńskiego to zagłosuje na KO - na tym poleg własnie układ magdalenkowy że przed telewizją to oni nawet moga wam zrobić igrzyska z lwami czy krzyżowaniem byście opowiedzieli sie po jednej ze stron .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v