Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tylko pierwszy raz przyleciały z ukrainy a teraz to już sobie fruwają robiąc zwroty itd. -

A może to promocja programu Dudy - samolot w każdym domu :) 

Edytowane przez marks50
Opublikowano
dysydent napisał:

Tusk na jakimś spędzie przedwyborczym dopiero co miał powiedzieć że PiS jest agendą ruskich wpływów w Polsce czy jakoś inaczej no ale że jest prorosyjski

no Janusz Rewiński właśnie zmarł nie ma już komu powiedzieć - czy Tobie  "Wąski" (człowieku) sufit na łeb się nie spadł ?

bez dalszych komentarzy bo i smutne to i żałosne

Wyolbrzymia szczegóły jak to w propagandzie. Szczegóły zaś są takie jakie są. Zaraz wróci do tematu przewalanej kasy.

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, DTaras napisał:

jak to w propagandzie

to już nie jest propaganda, to chamska kpina z intelektu słuchacza

oj chyba nie tylko Kaczyńskiego do publicznych samodzielnych przemówień nie powinni dopuszczać

czy w tej naszej sodomie jest bodaj jeden chociaż średnio rozgarnięty polityk?

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

MY I WY - niech ludzie się cieszą , powiemy im wszystko co chcą usłyszeć niech płaczą z radości że tak będzie . A tak nie będzie bo zrobimy tak jak my to wiemy i rozumiemy .Donosi się do zdolności uzyskania i wykorzystania wiedzy, rozumienia myśli, poznania.

Zmienimy nazwę partii , Po kilku latach , zmienimy stołki na innych potem , zamiana i wracamy do sytuacji MY I WY .

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)

Tak jak twierdziłem od zawsze że układ magdalenkowy nadal trwa że przed kamerami niby PiS z PO sie nie lubi a w sumie to jeden układ jest podzielony by wyborcy mieli wybór na zasadzie że jak ci sie coś nie podoba w jednej parti to masz wybór i zagłosuj na ich przeciwników :) a w sumie to jeden układ . @desydent - nie uważasz ze ten ostatni odrzutowiec coś cienko pierdział :)  jak by za chwile miał .... jęk/gwizd jak przy pikującym spadaniu  . 

Edytowane przez marks50
Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, dysydent napisał:

czy w tej naszej sodomie jest bodaj jeden chociaż średnio rozgarnięty polityk?

Wczoraj 4 czerwca warszawa , ludzie płakali ze zruszenia i radości , ze będzie tak pięknie , cudownie jak widać uwierzyli .

Politycy  tacy jak Tusk posłali przekaz by zagłosować na nich i Wałęsa wiele innych zacnych polityków rewolucji z 15 paź .

Wystąpiła młoda 20 letnia dziewczyna powiedziała , kilka słów , ludzie mieli w oczach łzy radości .

Wieczór wyborczy 21 niedziela wygra rewolucja z 15 paź , taki będzie cudowny przekaz .

Polska radosna i szczęśliwa wybrała wolność i demokrację i Europejskość .

Lech wałęsa przywitany oklaskami - Lech posłał przekaz dajcie szansę Tuskowi na 8 lat , poprowadzi was do wolnej europy , to polityk któremu warto zaufać wie co robi i zna się na tym Lech .

Edytowane przez galan99
  • Haha 2
Opublikowano
17 godzin temu, Ulman napisał:

Dobrze że Braun zdjął upadlińską flagę czy nie dobrze? Jakie masz zdanie?

Cały Grześ, za cicho się o nim robi to musi coś odje*ać jak nie porównanie miasta 15min do Auschwitz to teraz to...

2bab0e36f46a1469f31eeab5a807bc115b8e95e8a2c6d12ba2b94a1ad31b278b.jpg

Opublikowano
6 minut temu, galan99 napisał:

ludzie mieli w oczach łzy radości .

a to wystarczy puścić mieszaninę podtlenku azotu z kapsaicyną
pewnie jakiś "animator zachowań publicznych" pomieszał puszki xD

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Kino 5D?🤣

Za bilety wszyscy zapłacimy

Edytowane przez Agrest
Opublikowano (edytowane)

Piękny przekaz , wielka radość .

Ukraina atakuje cele wojskowe w Rosji. Po otrzymaniu zgody na wykorzystanie zachodniej broni na terytorium agresora Ukraińcy w końcu mają rozwiązane ręce. Na pierwszej linii ognia są rosyjskie miasta Biełgorod i Kursk

17 minut temu, tomek222 napisał:

Cały Grześ, za cicho się o nim robi to musi coś odje*ać jak nie porównanie miasta 15min do Auschwitz to teraz to...

2bab0e36f46a1469f31eeab5a807bc115b8e95e8a2c6d12ba2b94a1ad31b278b.jpg

Ciekawe czy przekroczy partia 5 % ?.

Joe Biden ostrzega i mówi o Polsce. "Zapamiętajcie moje słowa"

Jeśli pozwolimy Ukrainie upaść, zobaczymy, że za nią pójdzie Polska i wszystkie te kraje wzdłuż rosyjskiej granicy — powiedział prezydent USA Joe Biden w wywiadzie dla tygodnika "Time". Biden ocenił, że celem Putina jest odnowienie Związku Sowieckiego i Układu Warszawskiego. Zaznaczył też, że dla niego wojna w Ukrainie nie musi skończyć się wejściem Ukrainy do NATO.

Edytowane przez galan99
Opublikowano

z nagłówków prasowych (w tym przypadku akurat Onetu)

"— Jestem tu, żeby poprzeć te siły polityczne, które mówią wyraźnie, że do europarlamentu powinni być wybrani ludzie o poglądach demokratycznych. Ludzie, który nie są przeciwnikami Unii i nie będą pod pozorem jej naprawiania rozwalać jej od środka. Nie mamy jako Polska zbyt wielkiego wyboru — być w Unii czy w niej nie być. Bo jak nie będziemy w niej, może nas spotkać ten sam los, co Ukrainę — mówi Onetowi pan Marek, jeden z uczestników "wiecu 4 czerwca" zorganizowanego w Warszawie przed Donalda Tuska."

problem w tym że losu Ukrainy Polska nie uniknie czy wyjdzie z xujni czy w niej pozostanie wszak xujnia zamienia się "sajuz europejskich sowietów" i tylko możemy sobie wybrać los Ukrainy współczesnej czy tej z czasów wielkiego głodu co tu też analogia gdy manipulacje polityką rolną i w ruskim sojuzie i w teraz w tym xujnym miały "poprawić świat" a tylko poprawiły obroty firm pogrzebowych

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

To te biedaki głodne co tusk mówił że nie trzeba grodziec bo trzeba nakarmić jak był w opozycji

Tera niech mu dają ile wlezie powodów do praworządnisci

https://www.rmf24.pl/regiony/bialystok/newsamp-atak-migrantow-na-policjantow-przy-granicy-uszkodzone-radiow,nId,7555623

Czy Ty rozumiesz, że ruskie oprócz głodnych i zmarzniętych zaczęli werbować z krajów gdzie mają placówki a gdzie np Asad ma u nich dług. Obecnie to są jakieś szajki gdzie "inżyniery" zajmują się odwracaniem uwagi przez atakowanie sił i markowanie przejścia w jednym miejscu oraz ochroną przedarcia się w drugim. Do szajek należą osoby z doświadczeniem wojennym gdzie im bez różnicy czy zaciukają żołnierza czy nie bo robią to zza chroniącego ich płotu. Sytuacja uległa zmianie majster.

Opublikowano
57 minut temu, galan99 napisał:

Masz taką firmę .

to pytanie czy kurierem tytuł własności mi prześlesz a ten cytat to oświadczenie darowizny? ("pytajnika" nie ma to .._)

jeśli pytanie to nie mam ale jak obrót bardziej "zhurtowieje" to z kolei ceny spadną a często do zera tak że ja tam komunistą nie jestem i za darmo to se mogę dla jaj pisywać tu i ówdzie ale nic więcej

Opublikowano
23 godziny temu, tracker napisał:

Po Tusku Visione Networku do normalności powraca TVP :)

a promowanie plebanii z sosnowca by sci odpowdalao ?

22 godziny temu, Mariusz2903 napisał:

Wielkie ulewy przechodzą przez Polskę , terytorialsi bardzo potrzebni , ten co założył tą formację to powinien nagrodę Nobla dostać .

jobla powiadasz - pokojowego ,bo do wojny to oni sie nie nadaja 😂

20 godzin temu, galan99 napisał:

Będziesz ukrą .

przeceiz on jest ukraincem z dziada pradziada..

20 godzin temu, jahooo napisał:

https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-procedura-readmisji-polska-dostala-prawie-1200-migrantow-w-p,nId,7553969

Strzelcy siczowi w 1920 roku bronili Zamościa przed sowietami , dodam, ze dość skutecznie, wsparci potem przez polskie oddziały.

nie byles czasami na dniach pola w michalowie ?? ile lat ten remont drogi robia ??

Opublikowano

Wysoka blondynka w bluzie opuściła apartament a za kilka minut wyszedł Obajtek👍  O! I to jest prawdziwy mężczyzna! Apartamenty, lexusy, luksusy , kasa i wysokie blondynki. Nie to co mlaszczące dziadzisko w wymiętym garniturze,  łupieżem na ramionach i wyleniałym kocurem

Opublikowano

Tak samo ich zamkną jak PIS zamknął Tuska🤣 PISowskie KC parę lat robiło sekcie igrzyska co by mieli się czym zająć ale od poczatku wiedzieli że nawet nie będą próbowali tego zrobić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v