Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

We Francji terroryści zawsze zabierają na akcje paszport i gubią  go, a u nas tajniacy zawsze chodzą na akcje w służbowych butach i jeszcze pewnie w częściowym umundurowaniu..... 

Edytowane przez Leszy
Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

@jacus Ciebie jako pierwszego poślą na Marsa sprawdzić czy , życie jest możliwe na Marsie .

Naukowcy powiadają że życie na ziemi  dla ludzi się  kończy. 

Dla tego jest zielony ład .

nie ogladales filmow jak ludzie na marsie zyja ?? co chwile ida w tv.

zycie sie zaczelo i sie skonczy-ktos ma jakies watpliwosci ??

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

...to by musieli autokarem....😆

jedynie, motorem to za wysoko, moglbys zmarznac..

europejskie programy wyslania urzadzen do zbierania probek gruntow maja cale lat opoznienia, nawet rakiety ktora ma je wyniesc na orbite jeszcze nie ma..

predzej ludzie poleca w prywatnych misjach.

jesli sie zbieraja kibole i robole to z gory wiadomo ze bedzie rozroba..

Opublikowano

gdy policja skuła mordercę to bodnar zagotował się, że tak nie można, bo to niehumanitarne 

gdy policja skuła rolnika i skutego uderzała w głowę to padalec słowa nie powiedział

już dawno pisałem, że to najpodlejszy nomen omen członek rządu tuska

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

@nie zatrzymany to jeszcze nie winny. Nawet skazany czasem się okazuje niewinny, a przy zatrzymaniu tamtego mordercy, to upubliczniono jego wizerunek, podano nazwisko, dane którymi można było dotrzeć np. do jego rodziny itd. Musiał zareagować. 

Edytowane przez Leszy
Opublikowano

z niego pewnie taki rolnik jak z ciebie, zatrzymano kilkudziesieciu pijanych i nacpanych bandziorow..

8 minut temu, 12Pafnucy napisał:

A daj spokój...

Się mi tęskni za jazdą.

Myślałem że to już ciepło będzie, a tu ciągle zimno...

Oj kajtnął bym sie...

cienki bolek z ciebie, glovo jezdzi caly rok ..🤣 gacie i kufajke ubier i jazda, opony zimowe i w droge.

1 minutę temu, andrzej78 napisał:

Tak po prawdzie to czymś takim nie da się jeździć, chyba że mowa tu o motocyklu 😏

moze byc i motorower a nawet motorowka. twardowski na ksiezyc na kogucie popylal.

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, jacus napisał:

jedynie, motorem to za wysoko, moglbys zmarznac..

Jak chcesz jeździć motorem ?? Można jeździć czymś co ma w swojej konstrukcji motor np. samochodem, autobusem, ciągnikiem czy motocyklem xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Jak chcesz jeździć motorem ?? Można jeździć czymś co ma w swojej konstrukcji motor np. samochodem, autobusem, ciągnikiem czy motocyklem xD 

mam taki motor elektryczny na wozku 🤣

Opublikowano

Nieoficjalnie dowiedziałem sie że w tej pacyfikacji brały udział "obcokrajowcy" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i każdy dobrze wie o jaki naród chodzi !!!! Jęśli to okaże się prawdą to wybuchnie olbrzymi skandal .Obcokrajowcy gazowali polskich rolników na terenie Polski ! Zwykłym ludziom nikt informacji nie ustępni to tylko przecieki od policjantów w Warszawie ale jak by posłowie Konfederacji zainteresowali sie tematem bo mają dostęp do informacji niejawnych to by dostali wykaz imion i nazwisk by nie działać po omacku . Jesli to okaże się prawda to wychodzi na to że oligarchia zamontowała agenturę by pilnowali ich interesów w Polsce !!!! jeszcze rano sie zastanawiałem dlaczego dochodzi do prowokacji z rządem jeszcze nie było jakiegos ostrego spięcia , negocjacje trwają to dlaczego taka agresja i ataki policji . A tu powoli zaczyna się wszystko składać w całość - agentura chce zastraszyć rolników .

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

@jacus jeszcze się trochę z tą robotyzacją zejdzie ... 

w instytucie zootecniki w balicach juz produkuja mieso sztuczne-na razie jako eksperyment, sa juz firmy ktore robia to w miare masowo.

jak na razie to tylko nieoplacalna fanaberia..

czas pokaze kiedy postep techniczny pozwoli na ekonomicznie oplacalna produkcje..

obawiam sie ze to nastapi wczesniej niz pozniej..

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, jacus napisał:

jak na razie to tylko nieoplacalna fanaberia..

czas pokaze kiedy postep techniczny pozwoli na ekonomicznie oplacalna produkcje..

obawiam sie ze to nastapi wczesniej niz pozniej..

Robot do zbierania truskawek, 1.5mln złotych, wydajność 4-5 pracowników, opłacalny biznes nie ma co xD Na razie w większości to strefa marzeń i badań na uczelniach ...

Opublikowano

kiedys samochody czy samoloty tez byly fanaberia..

roboty w fabrykach wyeliminowaly miliony wykwalifikowanych pracownikow..

wedlug jakis tam praw robotyki -robot nie moze wystapic przeciw czlowiekowi.

w radio byla audycja na ten temat..

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, jacus napisał:

roboty w fabrykach wyeliminowaly miliony wykwalifikowanych pracownikow..

Tak wyeliminowały że po błędzie robota u szwagra w pracy wywalili z powrotem do huty konstrukcje spawane przez robota przez 8h ... Robot jest dobry do prostych, powtarzalnych czynności, tam gdzie potrzebne jest kreatywne myślenie człowiek jest niezastąpiony jak na razie ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v