Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, galan99 napisał:

Zdjęcie

Tego pajaca widziałem ale 27 lutego na poprzednim strajku ale był w niebieskiej pikowanej kurtce , bez kamizelki i w czapce z daszkiem . Muszę przeszukac nagrania czy sie nagrał .Tak agent 007.

Opublikowano
4 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

W kwestii formalnej...

Niektóre zabijają....nawet zjadają...

Ale to są zwierzęta bez rozumu

4 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Zwierzęta też często eliminują słabsze osobniki ze stada gdy uważają je za bezużyteczne ...

No tak ludzie się zezwierzęcają na potęgę, covid i szczepienia są tego dowodem.

Opublikowano

Tomasz jako truskawkowy baron na 1,5 ha zakosztował trochę władzy nad ludemi i poczuł się panem życia i śmierci. Wraz z powrotem swego guruTuska zamiast 5 zł za paliwo będzie płacił  robotnikom na godzinę  i eutanazował każdego kto nie wyrobi jego chorej normy a swoje upośledzenie umysłowe będzie usprawiedliwiał dzikimi prawami natury

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Ale Ci odpaliło człowieku xD Idź sobie szukać dalej panny bez dzieci z dużą ilością hektarów xD 

Żadnej władzy nad ludźmi nie mam, przyjeżdżają do mnie pracownicy z własnej woli, niczym nie zmuszani, a skoro co roku przyjeżdżają mniej więcej ci sami to chyba im źle się u mnie nie pracuje ... Pracownik to najważniejszy element mojego biznesu, jeżeli nie będę go szanował i płacił stawek które oferuje rynek to nie będzie komu zbierać owoców które wyprodukowałem, a to dla mnie upadek ... Wielu którzy nie szanowali pracownika i go wyzyskiwali teraz zbierają sami bo nikt nie chce już u nich pracować ...

A co do tych 5zł na godzinę, nie ważne jest ile masz na koncie, bo to są tylko cyferki, liczy się to ile jesteś w stanie kupić za te pieniądze ... Możesz zarabiać 5zł/h i kupić chleb za 1zł, a możesz zarabiać 20zł/h i kupić ten sam chleb za 4zł, widzisz jakąś różnicę, bo dla mnie jej nie ma, nadal zarabiam 5 chlebów na godzinę, a to chlebem się żywię a nie cyframi na koncie ...

Pewnie bardziej byś był zadowolony gdybym był chlejącym browary prawakiem czekającym na 800+ kłaniającym się z wdzięczności przed Jarosławem Wielkim z Żoliborza ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
7 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Idź sobie szukać dalej panny bez dzieci z dużą ilością hektarów xD 

Już znalazłem😗

7 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Pewnie bardziej byś był zadowolony gdybym był chlejącym browary prawakiem czekającym na 800+ kłaniającym się z wdzięczności przed Jarosławem Wielkim z Żoliborza ...

A co za różnica? Tak samo pobierasz 800+ jak ten niby prawak

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Już znalazłem😗

Tak tak xD A na niebie latają smoki xD 

3 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

A co za różnica? Tak samo pobierasz 800+ jak ten niby prawak

Tylko nie czekam na to jak na wybawienie, jest to biorę bo płacę na to podatki, nie będzie to płakał nie będę bo i bez tego spokojnie sobie poradzę. Z 0,33ha bobu zostało mi w zeszłym roku tyle co z 500+ przez cały rok na dzieciaki ...

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Ta rolnik i podatki😂 no może tylko ten do gminy

Moja kobieta pracuje na etacie, odprowadza podatki, ja przy zakupach spożywczych, wakacjach czy tankując motocykl na stacji też je płacę ... Samochód mam benzynowy to sobie akcyzy nie odliczę ... Tylko dostawczak jest w dieslu.

6 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Znalazłem, tylko nie wiem, czy coś z tego będzie, bo ona jeszcze o tym nie wie

Czyli nikogo nie masz, pokaż jej swoje nowe wypryski na 4 literach, może się zainteresuje xD Ile ha przytulisz jakby się udało ?? xD 

Opublikowano
9 godzin temu, masa24 napisał:

Bo może jako jedyna transmitowała ? Może dlatego ze do momentu zamieszek żadne media nie poddawały ze proces się odbywa?

naprawde ?? moze bys najpierw sprawdzil..

8 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

Nie bierzmy przykładu z nizin społecznych...😆

my som lumpenproletariat wiejski wiec z kogo mamy brac przyklad ??

8 godzin temu, Nieustraszony1044 napisał:

No , i przez niego musiałem odejść z forum , kawał ....

to nie przez niego...gdybys byl stabilny emocjonalnie to bys sie nikim nie przejmowal.

8 godzin temu, witejus napisał:

Mam się od kogo uczyć🤣

uczyc-ty jestes mistrzem ....

8 godzin temu, Desperado napisał:

Ci co tak bardzo teraz bronią rządzących i policji w tak ważnych sprawach o jakie walczy rolnictwo, jak to trzeba spokojnie, szkoda że jak kobiety rozrabiały, nie byli tacy powściągliwi w wypowiedziach na temat uspokojenia rozwydrzonych i rozpasanych seksualnie młodych srak. :P

az w samym koncie piwnicy sie schowales gdy byly relacje ??

6 godzin temu, Desperado napisał:

Walczenie o prawa do aborcji i jakiś odchyleń seksualnych mam bronic, toż to gorsze jak u zwierząt bo zwierzęta nie zabijają swoich młodych, i choć rozumu nie mają to samce z samcami i samice z samicami nie kopulują, a człowiek ma rozum i głupszy od zwierząt, albo dewastacji kościołów, bo krytykuje zwyrodniałe zachowania, ty śmiejesz się z popierających PiS, ale ty w porównaniu z nimi to jesteś fanatyk PO jakby nasrali i powiedzieli że to czekolada to byś dał się pociąć że to jest czekolada.    🙆‍♂️

w wolnej chwili poogladaj programy przyrodnicze..

5 godzin temu, v11 napisał:

ok ale brak możliwości wyżywienia i możliwość przetrwania gatunku a aborcja to działanie celowe przemyślane Ze tak powiem konsekwencje rozrywki seksualnej - z siusiakiem nie ma żartów 

i dlatego od lat go nieuzywasz ??

Opublikowano
11 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Moja kobieta pracuje na etacie, odprowadza podatki, ja przy zakupach spożywczych, wakacjach czy tankując motocykl na stacji też je płacę ... Samochód mam benzynowy to sobie akcyzy nie odliczę ... Tylko dostawczak jest w dieslu.

Kobietę zamiast na wakacje zagnaj do truskawek, latem żywcie się truskawkami i bobem, a zimą marmoladą  to też nie będziesz płacił podatków.  A  motorem zamiast gnać 60 km  po hot doga w jedną stronę  lepiej zapłać uczciwie robotnikom

• Haha 4
Opublikowano
Przed chwilą, Kowalsky30 napisał:

A  motorem zamiast gnać 60 km  po hot doga w jedną stronę  lepiej zapłać uczciwie robotnikom

A ty nadal te swoje durnoty w kółko powtarzasz ... Pracowników sezonowych w rolnictwie brakuje, a ja juz mam bez problemu załatwioną ekipę do zbioru, Ci sami co w zeszłym roku, przyjechali by do mnie gdybym ich źle traktował albo źle płacił ?? xD 

Opublikowano (edytowane)

Nie dziwię się że żadnej nie możesz znaleźć ...

Tak, wiem jestem zły i niedobry bo nie popieram PiSdy ... Powinienem grzecznie czekać na przelew od PiSdy a następnie wychwalać ich pod niebiosa xD 

Opublikowano (edytowane)

Katarzyna Barbara Duczkowska-Małysz , Wystąpiła w programie TVP Info , bardzo ciekawie przedstawiła rolnictwo w Polsce . 

kto słyszał będzie wiedział .

Ilustracja

Edytowane przez galan99
Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał:

Gdzieś to wyczytał? masz jaki dowód na to ,czy zmyślasz bez sensu?

Policjant mówił.

Nie ma co się śmiać jak już mam wierzyć chuliganowi to wolę policjantowi. Głosiliście hasło murem za mundurem a teraz wierzycie chuliganowi nie policji.

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, hubertuss napisał:

Policjant mówił.

Nie ma co się śmiać jak już mam wierzyć chuliganowi to wolę policjantowi. Głosiliście hasło murem za mundurem a teraz wierzycie chuliganowi nie policji.

Grzegorz Braun była prowokacja milicji .

https://www.facebook.com/watch/?v=1447564076144445

Zielona Polska 2040

https://www.facebook.com/watch?v=765156962205460

Edytowane przez galan99
Opublikowano
4 godziny temu, galan99 napisał:

Bardzo ciekawe .

Polski program rozpoznawania twarzy PimEyes, który wcześniej odnalazł terrorystkę RAF w Berlinie, szybko odnalazł też młodzieńca kierującego grupą prowokatorów w cywilu (ale w butach z przydziału), która infiltrowała #ProtestRolników dzisiaj w Warszawie. Dobra robota .

Zdjęcie

Zdjęcie

w Polsacie o tym samym gadali  pokazali filmy  

co na to pisojebance ? 

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba, samochód i tekst

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v