Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest ta nowoczesność  , bardzo mądrzy ludzie jak ta Pani Profesor .

Przed chwilą, Ulman napisał:

Czyli uważasz że PIS to była swołocz?

Sam żeś swołocz .

PiS broniło Polskę przed Ukrainą .

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Ulman napisał:

To mnie nie obchodzi. Pytanie jest proste - czy zgadzasz się z Giertychem że PIS to swołocz dogadana z ruskimi?

Powinno to ci się podobać bo PiS był obrońcą Polski . Nie lubisz Ukrainy zaś nowy rząd rewolucja lubi i wspiera w 100 % . 

@Ulman jak tak mogłeś się pomylić .

https://www.facebook.com/watch?v=377101491791253

Edytowane przez galan99
Opublikowano

Co mi sie podoba to ja doskonale wiem i z pewnościa nie jest to PISocjalizm

Czy ty rozumiesz to proste pytanie czy to cie przerasta czy po prostu jesteś intelektualnie niezdolny do odpowiedzi?

Opublikowano

"W kierunku Kupiańska wojska rosyjskie wykorzystują jednostki blokujące, aby zmusić swoje jednostki do ataku - relacjonuje Oleg Sinegubow, szef charkowskiej OVA. Według niego w ataku bierze udział około 40 tysięcy żołnierzy. - Według naszych informacji Rosjanie już tworzą jednostki blokujące, ponieważ z dnia na dzień coraz trudniej jest im zmusić swoje wojska do przejścia do ofensywy, a właściwie do śmierci. Chodzi o Sinkiwkę i Tabaiwkę. Rośnie liczba tych, którzy odmawiają, liczba tych, którzy faktycznie uciekają z pola bitwy - mówi Sinegubow w rozmowie z ukraińską agencją Ukrinform."

Dwa ckm-y z tyłu i jazda do przodu, stara dobra taktyka z poprzednich wojen.

• Thanks 1
Opublikowano
4 minuty temu, galan99 napisał:

Nie ściemniaj teraz bo się pomyliłeś oskarżałeś PiS że wspiera Ukra . Przypomnę ci to 100 razy co dnia .

Roman Giertych dał mocne dowody na to .

https://www.facebook.com/watch?v=377101491791253

PIS lizał d*pę upadlinie tak że aż wstyd było na to patrzeć. Pewnie pompowali tym złodziejom dziesiątki miliardów żeby ich osłabić

Jako  człowiek emocjonalnie niestabilny nie masz za grosz swojego zdania. Dziś uważasz że Giertych ma rację a jutro będziesz miał przeciwne zdanie. 

Opublikowano

Ustąpią tym, że dadzą dopłaty do paliwa nawozów i zboża. Coś tam pozmieniają przy zielonym ładzie. I tyle. Z czasem rolnicy nie widząc większych efektów i mając więcej roboty w gosp sami zaczną rezygnować.

Opublikowano

No i co z tego ze Giertych tak mówi?  

Uzasadnij i podaj fakty które świadczą o tym że ma rację i że PIS nie wspierał upadliny? 

Stać cię na taki wysiłek intelektualny? 

Opublikowano
21 minut temu, hubertuss napisał:

Ustąpią tym, że dadzą dopłaty do paliwa nawozów i zboża. Coś tam pozmieniają przy zielonym ładzie. I tyle. Z czasem rolnicy nie widząc większych efektów i mając więcej roboty w gosp sami zaczną rezygnować.

Raczej ustąpią po wyborach do PE i zmieni się układ sił w unii i może wtedy ten zielony ład padnie, nie mniej nie szybciej jak w czerwcu. Inaczej nie ma co liczyć że strajki się skończą, a praktycznie już cała unia strajkuje. Nie wiem skąd te twoje słowa, ale mam nadzieję że jest to z głupoty a nie z datków od miłościwie panujących...

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

Nie ma głupich pytań   - są tylko takie na które nie umiesz odpowiedzieć a w tym zakresie masz wybitne osiągnięcia. No i jeszcze duża wprawa w unikaniu odpowiedzi , nieudolnym zmienianiu tematu i urojonych interpretacjach

zadajesz pytania nieoczytanego człowieka co nie którzy jak ja mam czasopisma rolnicze co w temacie coś  napisane apelowali ostrzegali w miarę się sprawdziło .. a ciebie coś podsyłam to gorsze pytanie zadajesz jak mój mały syn  ciężko sprawdzić coś ?   ważne ze wp i onecie było sranie cała prawda o ciebie 

42 minuty temu, hubertuss napisał:

Do czerwca strajki same wygasną.

jak wygra prezydent warszawy z po albo z tego gówna  i jak Hania z warszawy ogłosi ze strajk rolników jest nielegalny i policja zaczyna wlepiać srogie mandaty 

co ty bełkoczesz? Jaka upania, jaki giertych jakie dowody? Chlejesz tak jak Roman czy po prostu na paranojametrze jest max? 

o tym właśnie pisze idiota do potęgi z wyższym wykształceniem  

po chwili po podaniu mu na tacy 

Zgadzasz się z nim?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v