Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dalej pada..

23 minuty temu, Qwazi napisał:

No to, żebyś tam nie pił czasem...wiedzę masz przywieźć...nie kaca🤷...

@PRIMO @pedro2 @gregor1284

IMG_20240208_213101.jpg

ale ktos ma fantazje- to wszystko uz w fabrykach produkuja a za pare alt na masowa skale bedzie..

56 minut temu, slawek74 napisał:

ja tam lubię górali oglądać w tv 🤭😁

ale on orawiok a nie goral..

Opublikowano
2 minuty temu, pedro2 napisał:

Ta kolega...

Pewnie ma tarpana, żuka, poloneza i marzy o passacie b5 kremowym 🤔

No jo. Jeszcze Ty zacznij...

4 minuty temu, Qwazi napisał:

Z ursusa wyjeżdżały na 1250, ale to jest niewygodnie i niepraktyczne 

Ano. Pryskasz nim w qq?

Opublikowano
50 minut temu, Baks00 napisał:

🙋🥱 ale żem się nie wyspał🤦

Śniegu napadało 

Mnie też budzik obudził. Właśnie przeczytałem o tym śniegu,patrzę za okno i...u mnie też napadało

Opublikowano (edytowane)

Ale się wyspałeeem....

Yyyy...

Strajkujeta dzisiaj????

Będzie ktoś Borkach koło Radzynia na blokadzie?

Znaczy czy ktoś z af... będzie 

-2 stopnie, śniegiem zabielone..dzień dobry..🙋‍♂️

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano

Nie szkoda wam tak ropy psuć jeździć na pusto ?  Politycy i tak mają do w d*pie . 

Bardziej się przejmowali jak nauczyciele pielęgniarki lekarze strajkowali . 

Opublikowano

kurna, dziś akurat mam wyjazd do stolicy województwa. normalnie pakować się trzeba jak na jakiś długi wyjazd. termos z herbatą, kanapki... a wiadomo czy te co się dziś chwalić traktorami będą pozwolą jechać bez zatrzymywania....

Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

kurna, dziś akurat mam wyjazd do stolicy województwa. normalnie pakować się trzeba jak na jakiś długi wyjazd. termos z herbatą, kanapki... a wiadomo czy te co się dziś chwalić traktorami będą pozwolą jechać bez zatrzymywania....

naklej "strajk rolników" i szturmówka w okno, to puszczą, jeszcze nakaz podatkowy trzebamieć ze sobą :D

Opublikowano (edytowane)

Widzę że sporo tu....jedności rolniczej...

Pamiętać Panowie. Nie powinniście później narzekać skoro teraz Wam się d*py nie chce ruszyć ...że już o naśmiewaniu się z braci rolniczej nie wspomnę.

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Like 9
Opublikowano

Teraz wszystkie firmy dołączają się do strajku rolników. Dostałem smsa od Agroloku jak to oni wspierają rolników, na FB podobnie wszystkie firmy związane z rolnictwem też są za. Rząd z Kołodziejczakiem jest za. To po co ten strajk? 

Wychodzi że rolnicy strajkują przeciwko zwykłym ludziom żeby im utrudnić życie, bo ja już nie wiem, jak nawet firmy sprowadzające miliony ton zboża z Ukrainy są za strajkiem🤦

Czekam na relacje jak minister rolnictwa i inni strajkują razem z rolnikami🤣🤣🤣.

Opublikowano
Karol6130 napisał:

7 godzin temu, slawek74 napisał:

ackto karze wòdkę pić 🤦

A to na co tam chcesz jechać

Sąsiad z ich paszy zrezygnował 

No i ruje odrazu lepsze ma

a czytałeś program szkolenia? z panem z krakowa choćby kilka słów zamienić nawet w przerwie ...zawsze coś ciekawego powie... a % to ja na żadnym szkoleniu autem jadę ... z pijakami się nie zadaję🙋‍♂️

Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

Teraz wszystkie firmy dołączają się do strajku rolników. Dostałem smsa od Agroloku jak to oni wspierają rolników, na FB podobnie wszystkie firmy związane z rolnictwem też są za. Rząd z Kołodziejczakiem jest za. To po co ten strajk? 

Wychodzi że rolnicy strajkują przeciwko zwykłym ludziom żeby im utrudnić życie, bo ja już nie wiem, jak nawet firmy sprowadzające miliony ton zboża z Ukrainy są za strajkiem🤦

Czekam na relacje jak minister rolnictwa i inni strajkują razem z rolnikami🤣🤣🤣.

no co Ty. jawnie napisałeś takie słowa? nie naśmiewaj się z rolniczej braci. zostaniesz zasromany. od początku mówiłem, że ci co tu w Polsce jadą pokazać się jakie mają traktorki (bo strajkującymi ich nazwać nie można) w większości nie wiedzą po co tam są i o co tak naprawdę chodzi. oczywiście sljest niewielki procent, który rozumie ideę strajku, ale czy to rzeczywiście powinno wyglądać tak, że blokada dróg jest jedynym słusznym wyjściem? politycy mają w dupie zblokowane drogi. BOR i tak przejedzie mimo ciągników.

Krzysztof81 napisał:

Teraz wszystkie firmy dołączają się do strajku rolników. Dostałem smsa od Agroloku jak to oni wspierają rolników, na FB podobnie wszystkie firmy związane z rolnictwem też są za. .

coś tam jednak sprzedać wiosną trzeba....

• Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

A to na co tam chcesz jechać

Sąsiad z ich paszy zrezygnował 

No i ruje odrazu lepsze ma

On? Chyba raczej jego kobieta 🤔

• Haha 3
Opublikowano
53 minuty temu, mf362 napisał:

Nie szkoda wam tak ropy psuć jeździć na pusto ?  Politycy i tak mają do w d*pie . 

Bardziej się przejmowali jak nauczyciele pielęgniarki lekarze strajkowali . 

A tobie nie szkoda paliwa jak jeżdzisz motorem bez sensu 

Opublikowano
15 minut temu, slawek74 napisał:

a czytałeś program szkolenia? z panem z krakowa choćby kilka słów zamienić nawet w przerwie ...zawsze coś ciekawego powie... a % to ja na żadnym szkoleniu autem jadę ... z pijakami się nie zadaję🙋‍♂️

Z Kowalskim?

Opublikowano
1 minutę temu, skoter napisał:

A tobie nie szkoda paliwa jak jeżdzisz motorem bez sensu 

Hm motorem ? Skuterem / motocyklem do pracy / sklepu ?  To że na profilowym jest takie zdjęcie nie oznacza że bez celu robię przejażdżki.  

Z każdego strajkującego traktora jakby zliczył te wypalone litry to są tysiące litrów ON ...  Tak jak auta w korku ... Marnotrawstwo 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, 6465 napisał:

Za chwilę kołodziejczak będzie prawił w RMF24 

Będzie mówił jak on wspiera rolników itp itd ale nic nie może zrobić 🤣🤣🤣 bo on jest tylko od głaskania chłopków roztropków żeby głosowali na PO. Ogólnie rudy i pudel to mają wyjebane na polską wieś. Teraz to nawet kłamysz wywalił na nas pęto.

Edytowane przez Krzysztof81
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v