Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
bratrolnika napisał:

Może sąsiadce dam jeden arkusz, do tej wędzarni co jej wczoraj zrobiłem...

Przed chwilą, superfarmer02 napisał:

Jak się orientowałem to mieli najdrożej na okolice 

Sam mam paletę skitraną a jesienią może druga dojdzie 🤭

wrzuc zdjęcie tej wędzarni

Opublikowano
26 minut temu, wojtal24 napisał:

a maja jakaś promocje bo ja z agroskladu chyba będę zamawiał z Lowicza

Znajomy ma brać od nich całe auto saletrzaku i mu zbywa 4t. No i mam wziąść.

Opublikowano
superfarmer02 napisał:

10 minut temu, wojtal24 napisał:

Jak się orientowałem to mieli najdrożej na okolice 

7 minut temu, bratrolnika napisał:

A właśnie, będzie do oddania 60m2 eternitu, nie masz jakiego chętnego???

A potem robisz za punkt orientacyjny w google maps 

Nie mogę dodać załącznika 

Sam mam paletę skitraną a jesienią może druga dojdzie 🤭

biorę od nich od kilku lat i zawsze miałem dobra cenę

6465 napisał:

26 minut temu, wojtal24 napisał:

Znajomy ma brać od nich całe auto saletrzaku i mu zbywa 4t. No i mam wziąść.

nie używałem nigdy saletrzaku ale jak cena dobra to brać ja tak czasami biorę auto z 2 kumplami

• Like 1
Opublikowano
38 minut temu, bratrolnika napisał:

Rycząca czterdziestka😉 taka zdrowa mamuśka

Dla Piotera taka w sam raz 😁 Niewybredna, zachcianek nie ma. Jakby go przeczochrała to raz dwa by mu tryby na dobry tor się przestawiły 

Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, pedro2 napisał:

Dla Piotera taka w sam raz 😁 Niewybredna, zachcianek nie ma. Jakby go przeczochrała to raz dwa by mu tryby na dobry tor się przestawiły 

A no co mi baba i to w dodatku "zaawansowana wiekiem"? 

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano
1 minutę temu, pedro2 napisał:

Już ona sama będzie wiedziała na co. Ty nie musisz 😉

Obiad sam ugotuję, sprzątać nie trzeba. Pralkę obsłużyć to sam uradzę. W polu i przy zwierzach też uradzę. Innych zastosowań u mnie by nie miała.

Opublikowano
Przed chwilą, pedro2 napisał:

Ta. Bo jej w głowie Twoja micha i brudne gacie 🤭

No to po cholewkę mi by było ją trzymać jak nic z tego nie zrobi? W życiu, to wolę do usranej śmierci sam siedzieć.

2 minuty temu, konteno napisał:

i przebiegiem 

Przebieg to tam pikuś bo go ani nie zweryfikuję ani nie zwiększę.

Opublikowano
1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

No tu podobnie, blacha dość gruba, no a najważniejsze że tania 🫢 nie całe 9 zł M2 

Kupiłem na złomowisku dziś trapez wysokości 85mm,3.2m x 0.85m . Jeden arkusz waży 42kg

Będzie płot od ukrów 🤭

• Haha 1
Opublikowano
51 minut temu, wojtal24 napisał:

wrzuc zdjęcie tej wędzarni

Taką na odpier**l, zrobiona w 55minut, jeszcze termometr mam dołożyć, to najwyżej wtedy coś pstryknę

41 minut temu, radekz200 napisał:

ta a skąd wezmę wiertło 20? 

Mogę pożyczyć 

20 minut temu, pedro2 napisał:

A miała przez jakiś czas takiego młodego...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v