Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
28 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

Kurła niech te husqvarny 40 szlak trafi jakie to wredne do naprawy. 

Proste a i uszczelnienie wału i kartera to dziecko poprawnie  zamontuje bez problemu po butelce mleka 

Opublikowano
48 minut temu, jacus napisał(a):

i na migi sie dogadasz..tylko jak twoja zareaguje gdy powieziesz ja i zobaczy napis-nagykutas na tablicy ??

ma racje cieple kraje sa przereklamowane-szczegolnie w lecie. nasze upaly to pikus.

przy obecnej promocji na ekogroszek u nas [transport] przestalo sie oplacac palenie zbozem.

to zdjecie z brudna lapa i plikiem paszportow od byda to bylo moje ?? chyba jakiegos ogarka mi sie zdawalo.

musze orawioka namowic zeby poszukal.

chyba ogolnopolski.. u nas tez spokoj .

mam dla was dobra rade-gdy zony nie chca z wami nigdzie chodzic -sprobujcie choc raz na trzezwo sie zabawic..to na pewno zmieni ich zdanie.

Nie każdy po wódce dostaje małpiego rozumu 

Bo pić to trza umieć,nie sztuka za***ac ryja  

• Like 2
Opublikowano
38 minut temu, radekz200 napisał(a):

jak się nie nadajesz do picia to lepiej jak nie pijesz 😂 ty taki trochę fircyk chyba jesteś?

Wódki nie przepijesz itd...

Czemu m pić skoro nie lubię 🤷

37 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

...ciekawe czemu?🤔

Domyślam się, ale jestem nieugięty 🤷...

Opublikowano

Chłopy ocieplenie schodów na strych styrodur czy płyta pir?

Mam wełnę i obite deskami, ale za mało kładzione i do rozwałki 

Styrodur i siatka klej albo płyta ta z pazlotkiem bez niczego. 

Tylko nie wiem czy ta płyta czasami nie będzie się "ulatniać" jak brzegi odcięte zostaną bez osłony... 🤔 Płyta wiadomo dużo droższa, ale też ponoć lepiej izoluje. 

Opublikowano

nawet slonce wyszlo na chwile ale pizdzi ostro.

kawe wypic i do roboty jakiejs trzeba sie brac... sterta papierow do obrobienia.

39 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

....po co?

nie jestes znowu taki stary zeby tego nie pamietac ..

koledzy powiedzcie mu po co sie dzie na dyskoteke..

tylko o sztachetach nie wspominajcie,w skansenie byl to moze ma zapas na pare dyskotek..

Opublikowano
Godzinę temu, Łolek napisał(a):

Moja to na sylwestra ciężko namówić mam, chociaż kolega już nas zapisał 🤫

Kurna jak były krowy to i kasa była a teraz czas oszczędzać i macgaywerować😉🤭

IMG_20241118_122116.jpg

Daj adres to wyślę Ci kilka języków ...🙋‍♂️

Opublikowano
23 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie pytam co tam, tylko po co ty tam idziesz?

a dlaczego nie ?? mam siedziec wieczorem i pierdziec w fotel to wole sie rozerwac. wlecie pelno takich imprez a na urlopie to juz norma.

20 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

...no jem....z pudełka...

...i Zara jeszcze se pojeżdże 

17319346853518490767998972325501.jpg

turka dorabiasz ?? nie ma juz prawdziwego polskiego kebaba ??

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał(a):

a dlaczego nie ?? mam siedziec wieczorem i pierdziec w fotel to wole sie rozerwac. wlecie pelno takich imprez a na urlopie to juz norma.

Może Zetorem za TAXI dorabiasz, stąd te MTH tyle.   😜

• Haha 2
Opublikowano
5 godzin temu, Rolnik1973 napisał(a):

No mają ciepłą wodę P0 57 zł m3 😁😁😁😁

A ja mam że słonka, że a zimą z kawałka drewka

No P0głosujă na czaskoskiego żeby uwolnić Warszawę 

@marulekk

Minęła 9

Trzymaj zestaw

⚒️⛏️🔨🪓

Rysiu nie lepi cieszyć się życiem 😎 ja jeszcze sezonu nie kończę 

20241118_143557.jpg

Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Kurna , se pojeździłem...aż mi się ju znudziło... jakoś 

Mi się nie nudzi...jeszcze 😊

• Like 2
Opublikowano
3 minuty temu, GRZES1545 napisał(a):

20241118_143557.jpg

Się dla mnie podoba bardziej niż pafnucego 👍👍

• Thanks 1
Opublikowano
4 godziny temu, wojtal24 napisał(a):

Polska te ma piękne miejsca 

a co do Chorwacji jedyna co umiała się zabezpieczyć znaczy alkohol piłaś zamiast wody 🤭😆😆😆

😆😆😆

5 miesiąc ciąży akurat. Ostatnie lata to ja i tak abstynentka. Źle się czuje po lampce wina nawet

Na wiosnę byliśmy w Irlandii. Nie chcę nigdzie latać. 

2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

@6465 rozmawialiśmy o "mulczowaniu" międzyplonów zimowych, u mnie tak to wygląda.

IMG_20241118_125022.jpg

W jakim celu mulczujesz? Żeby zatrzymać wilgoć?

Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

@6465 rozmawialiśmy o "mulczowaniu" międzyplonów zimowych, u mnie tak to wygląda.

IMG_20241118_125022.jpg

Tolmet robi robotę tylko ze te tylne talerze ziemia się do nich przykleja ciekawe czy w innych markach tak samo.

Opublikowano
22 minuty temu, GRZES1545 napisał(a):

20241118_143557.jpg

Byłam wczoraj na spacerze to są młode podgrzybki i szare zielonki

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał(a):

przestalo padac ale do pola nie da sie jechac .moze jutro ?

Jeszcześ się nie odrobił? Kurła, ostatnie bambry skończyli orki, siewy, o kukurydzy to w listopadzie praktycznie większość zapomniała... 

Wieje, leje co chwilę. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v