Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Niedaleko nowa firma tak niedawno zaczynała. Najpierw wycieli samosiejki w szczerym polu potem przyjechało kilka wywrotek tłucznia a za kilka dni 4 magnumki z firankami. Co jakiś czas dochodziły nowe, potem najgorsze trupy szły w krzaki a w ich miejsce nastała nowoczesność czyt. Premiumki 🫣😅. Teraz już plac 3 razy większy, ogrodzony, kilka dafów w lizing.

Opublikowano
35 minut temu, wojtal24 napisał(a):

na magnumkach to cały transport WSC wyrósł  😄😄😄

Znajomy całe życie za kółkiem to je chwalił. Później kultowe Volvo fh12 a pod konec kariery tylko skania i skania. 😀. Nie wiem czy miał racje, nie znam się. U mnie w firmie Iveco i DAFy, w sumie około 10. Nie rozumiem czemu szefu tak się do nich przysrał, spróbował by z raz kupić coś innej firmy.

Opublikowano

Mój sąsiad w 99 kupił nowego Mercedesa to bardzo długo mu służył. Potem miał Scanie i renault ale używki . W tamtym roku zakończył działalność ( emerytura )  a zaczynał od sprzedaży  ursusa c362 - kupił liaza i tak zaczęła się przygoda . - leasing na merca . 

Opublikowano
1 godzinę temu, konteno napisał(a):

dla córki i zięcia robił ? 

jak szuszuszu było to jak twoja

Chciała kupić używkę to jej dołożyłem na nowy, teraz spłaca 

Narazie to to nawet lata, kolega się śmiał że vag to nie mercedes, ale sam żonie seata kiedyś kupił 

Opublikowano
6 minut temu, Qwazi napisał(a):

Cośta wyprawiali🤔...bo nie było czasu zajrzeć 

A u szwagra byłem. A takie szwagry to mogły by się na kamieniach rodzic. 

Wróciłem do chałupy i teraz to tylko pod kołderkę się nadaje 😴

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
11 minut temu, 6465 napisał(a):

A u szwagra byłem. A takie szwagry to mogły by się na kamieniach rodzic. 

Wróciłem do chałupy i teraz to tylko pod kołderkę się nadaje 😴

Pytanie co pod tą kołderką jeszcze będziesz...w stanie🤔...

... zdziałać 😉🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v