Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, WitekRolnik napisał:

Jak tak Ciebie czytam, to i wcale nie dziwię się, że nie masz powodzenia wśród kobiet, bo tak szczerze mówiąc to szkoda normalnej kobiety żeby w taką znajomość szła.

Zmień podejście w paru kwestiach i zobaczysz, że życie może być dużo lepsze, bo wszystko siedzi w głowie i od głowy się rozpoczyna

Co ona może mi dać? Jeść musi, ubrać się w coś musi, potrzeby dużo większe niż moje. Jeszcze niech idzie do pracy i co z tego skorzystam? Ani pracy jej rąk nie wykorzystam a zachcianki i tak będzie trzeba spełniać. 

• Confused 1
Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Co ona może mi dać? Jeść musi, ubrać się w coś musi, potrzeby dużo większe niż moje. Jeszcze niech idzie do pracy i co z tego skorzystam? Ani pracy jej rąk nie wykorzystam a zachcianki i tak będzie trzeba spełniać. 

Samolub,a dzieci ci nie potrzebne czy sobie popykać.

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał:

A po po motocykli to paliowo już po 5 z kawałkiem. I znowu Donek się wykazał heheheheh. Zaraz znowu będzie wycie, ze źle

A tak na poważnie co do tych motocykli, człowiek się liczy nie motocykl więc już się nie wyzywajcie bo różne są fajne.

Rano na Orlenie 6.29...

Opublikowano
4 minuty temu, Strongman napisał:

Samolub.

Ale przynajmniej nie człowiek z zerowym wykształceniem, znajomością języka mniejszą niż u trzecioklasisty od którego ludzie uciekają i się z niego naśmiewają. 

Przed chwilą, Strongman napisał:

Samolub,a dzieci ci nie potrzebne czy sobie popykać.

A na co mi dodatkowe kłopoty? To tylko kłopot, żeby to przepie*dolić nie potrzeba mi nikogo, tylko trochę czasu.

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

A odbiję piłeczkę w drugą stronę, a Ty co możesz jej dać?

Pamiętaj, żeby coś wziąć to trzeba też i coś dać od siebie, życie nie polega tylko na braniu ale i na dawaniu, a poza tym we dwoje o wiele lepiej idzie się przez życie, a jak już są dzieci to już całkiem bajka, no ale do pewnych spraw trzeba po prostu dojrzeć, no i trafić na tą odpowiednią osobę.

Opublikowano
Przed chwilą, WitekRolnik napisał:

A odbiję piłeczkę w drugą stronę, a Ty co możesz jej dać?

Nic. Tylko dach nad głową i jedzenie o ile będzie robić w chałupie bo jak nie robotajesz to i nie kuszajesz. Nic jej więcej nie dam i nic więcej prócz roboty od niej nie chcę.

Opublikowano
1 minutę temu, WitekRolnik napisał:

Jak tak Ciebie czytam, to i wcale nie dziwię się, że nie masz powodzenia wśród kobiet, bo tak szczerze mówiąc to szkoda normalnej kobiety żeby w taką znajomość szła.

Masz rację,  🤝 ale znów ja nie szukam więc nie musisz szkodować.  Nie wiem czy to od tej wódki tak jak wcześniej pisałeś ten rozum mi wypaliło. Dziś też piję cały dzień 

Opublikowano
57 minut temu, radekz200 napisał:

piękne marzenia 🤩 

Prawda?😁

Tylko jak ze swojego podwórka wyjść? Do emerytury daleko, a ta na leki pewno nie starczy🤣

Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Nic. Tylko dach nad głową i jedzenie o ile będzie robić w chałupie bo jak nie robotajesz to i nie kuszajesz. Nic jej więcej nie dam i nic więcej prócz roboty od niej nie chcę.

Jak dobrze kojarzę to Ty jesteś rocznikowo tylko rok młodszy niż ja, a myślenie i podejście do życia masz całkiem że tak powiem starodawne i może to dobrze, że żadnej kobiety nie chcesz, po co ma się kobiecina męczyć w związku bez perspektyw na lepsze jutro...

18 minut temu, Michal2399 napisał:

Masz rację,  🤝 ale znów ja nie szukam więc nie musisz szkodować.  Nie wiem czy to od tej wódki tak jak wcześniej pisałeś ten rozum mi wypaliło. Dziś też piję cały dzień 

Uwierz mi, że też na siłę nie szukam, bo szukać na siłę nie warto... w gospodarstwie to w sumie też nic na siłę, wszystko młotkiem, a jak nie idzie to się idzie po większy młotek i tyle w temacie :D  ale w życiu to już jest inna kwestia i trzeba troszkę inaczej podchodzić do pewnych spraw

Nie piszę tego po złości ale dobrze Ci radzę udaj się do jakiego psychologa bo śmiechem żartem mówiąc nie bez powodu mówią, że od wódki rozum krótki, no i co to za życie żeby pić cały czas, wszystko jest dla ludzi ale kurcze z umiarem, jak będzie wszystko w głowie poukładane to i życie będzie lepsze i ta pewność siebie będzie dużo większa, no i wtedy i powodzenie wśród kobiet będzie, życie jest za fajne żeby je p*zejebać na picie wódy ale tak jak już wcześniej nieraz wspominałem do pewnych rzeczy trzeba po prostu dojrzeć, aby tylko nie było za późno, bo, życie to nie film, że można cofnąć i przeżyć to jeszcze raz...

Edytowane przez WitekRolnik
  • Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Leszy napisał:

To nie są dane na temat wstrzymania inwestycji. Tylko artykuł o rozbudowie lotniska w Niemczech. 

Wstrzymany? 

"Równocześnie nawet nie kryją, że ich celem jest przejęcie większości lotniczego ruchu cargo do Polski. "

Co by nie było. Teraz będzie stagnacja. Ogólnie na świecie jest kryzys, widać to po cenach ropy. Jest mały popyt a to zawsze świadczy o widmie kryzysu.

Opublikowano
10 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Na Łowiczu na wylocie w kierunku Kiernozi coś około 5.8 jak dobrze pamiętam. 

Jakość tego paliwa jaka jest ?.

wtryskiwacze elektromagnetyczne, nie jebną na tym paliwie .

Opublikowano
3 minuty temu, WitekRolnik napisał:

Jak dobrze kojarzę to Ty jesteś rocznikowo tylko rok młodszy niż ja, a myślenie i podejście do życia masz całkiem że tak powiem starodawne i może to dobrze, że żadnej kobiety nie chcesz, po co ma się kobiecina męczyć w związku bez perspektyw na lepsze jutro...

Dokładnie - po co ja się mam męczyć? Jakie perspektywy mogłaby mi zaofeorwać? Wczasy, które mam w d...? Remont chałupy bo "trzeba"? A potem rozwód i jeszcze większe kłopoty.

Przed chwilą, alfa napisał:

I tak całe życie na ręcznym ? 

Całe życie bez niczego i to nie ważne czy z kobietą czy bez niej.

Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

Jakość tego paliwa jaka jest ?.

wtryskiwacze elektromagnetyczne, nie jebną na tym paliwie .

Stacja pod marką Orlen. Nie żaden NoName, @6465 chyba tam częściej bierze, to mógłby coś powiedzieć.

Opublikowano
14 minut temu, WitekRolnik napisał:

Uwierz mi, że też na siłę nie szukam, bo szukać na siłę nie warto... w gospodarstwie to w sumie też nic na siłę, wszystko młotkiem, a jak nie idzie to się idzie po większy młotek i tyle w temacie :D  ale w życiu to już jest inna kwestia i trzeba troszkę inaczej podchodzić do pewnych spraw

Nie piszę tego po złości ale dobrze Ci radzę udaj się do jakiego psychologa bo śmiechem żartem mówiąc nie bez powodu mówią, że od wódki rozum krótki, no i co to za życie żeby pić cały czas, wszystko jest dla ludzi ale kurcze z umiarem, jak będzie wszystko w głowie poukładane to i życie będzie lepsze i ta pewność siebie będzie dużo większa, no i wtedy i powodzenie wśród kobiet będzie, życie jest za fajne żeby je p*zejebać na picie wódy ale tak jak już wcześniej nieraz wspominałem do pewnych rzeczy trzeba po prostu dojrzeć, aby tylko nie było za późno, bo, życie to nie film, że można cofnąć i przeżyć to jeszcze raz...

Po co z nim w dyskusję wchodzisz? Przecież to napewno kolejne wcielenie Kowalskiego i UJ wie kogo... 

Szkoda czasu 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v