Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, superfarmer02 napisał:

Opi3rdol się należy...

Kurna....

Zabłądził....Zara bedzie...

7 minut temu, marulekk napisał:

A jaki dzisiaj święto?

Maryjne 

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
7 minut temu, 6465 napisał:

Jadę szukać tego co brakuje, może by jakoś pokleił.🤔

Na konia było a na bat nima?

3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Kurna....

Zabłądził....Zara bedzie...

Dziś jest święto wczorajsze... poważnie...

A dzie tam. Somsiad gnojówke wozi a to najbardziej pobożny człowiek we wsi 

Opublikowano
44 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Nie ma co, z daleka widać powołanie ;) Jeszcze kilku takich i za kilka lat będzie można z kościołów robić dyskoteki i galerie handlowe ... Jednak księża wiedzą jak "zachęcać" dzieci xD 

Prędzej będą meczety i galerie handlowe jak jest podobno na zachodzie.

Radar nie widzi deszczu a coś zaczyna padać 

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Ej, to mój Kubuś wymyślił.

Piątaka za nieautoryzowaną wypowiedź😁

500 bierz lub lepiej że gość z czarnej mafii to co łaska ale nie mniej niż 500.🤣🤣

Za podpowiedź dasz 10% i będzie lux 🤣

Opublikowano

Wtedy się może ludzie obudzą, jak burki żonom i córkom będą zakładać i dzień święty świecić, tylko zamiast kościelnych dzwonów będą te muzeumanskie darcie się. 

Opublikowano
7 minut temu, PAN88 napisał:

Prędzej będą meczety i galerie handlowe jak jest podobno na zachodzie.

Radar nie widzi deszczu a coś zaczyna padać 

Bardziej potrafią o swoją wiarę zadbać to niech tam mają

6 minut temu, Bananek napisał:

a potem maczety jak w Niemczech.

Nie ma się co zamykać na obcą kulturę 😁

2 minuty temu, HF86 napisał:

Wtedy się może ludzie obudzą, jak burki żonom i córkom będą zakładać i dzień święty świecić, tylko zamiast kościelnych dzwonów będą te muzeumanskie darcie się. 

No uj tam, abym ja miał a resztę jestem w stanie poświęcić 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, marulekk napisał:

Ja jestem spokojnym człowiekiem ale jak ktoś mi nadepnie na odcisk to wtedy nie ręczę ale najfajniejsze że w tym roku córka do komunii idzie

Zmienić parafie. Mnie ksiądz wkurwił, jeżdże do innej i tyle. Chyba że u was wszyscy tacy j**nięci. Poczekaj aż mała będzie po komunii.

Opublikowano
Bananek napisał:

wojtal24 napisał:

też czekam na te 5.19😆😆😆😆 ale się pewnie nie doczekamy

a ja uważam, że to bardzo realne. tylko musimy wejść do strefy €

realnie po odliczeniu vatu i akcyzy 😆😆😆😆

Opublikowano
35 minut temu, HF86 napisał:

https://youtu.be/CY6-bAm7tzw?si=-WrB2eqy3X0TcQHU

1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

kurka jaki te młode teraz słabe ...ja 54 lata i nie pamiętam kiedy byłem u lekarza 😲

Ja byłem w tym roku parę razy, jak żem se sam kuku zrobił. Musiałem z chirurgiem się lekko zakolegować 🤦

Opublikowano
46 minut temu, PAN88 napisał:

500 bierz lub lepiej że gość z czarnej mafii to co łaska ale nie mniej niż 500.🤣🤣

Za podpowiedź dasz 10% i będzie lux 🤣

To dam 20% ale jak wyegzekwujesz należności i na konto mi przelejesz 🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, marulekk napisał:

Co byście zrobili jakby ksiądz proboszcz w konfesjonalne nakrzyczał na  dziewczynkee bo zapomniała tej regułki  przy spowiedzi??? 

Jeśli by dotyczyło waszego dziecka

Pytam bo mamy teraz aktualnie od miesiąca takiego dzbana wojskowego księdza ą ę, ni żartu nie pocałuj w d*pę tylko wszędzie zasady i reguły i powaga

Zabrałbym telefon na tydzień, wprowadził szlaban i nagnał do nauki. Bo co tu księdza winić, skoro Twoja córka się nie uczy. Ale co się dziecku dziwić, skoro stary taki rozgarnięty, że na publicznym forum fotkę wstawia, jak piwko za kierownicą popija. Ma skąd córka wzorce czerpać. 

• Haha 1
  • Confused 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v