Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, Qwazi napisał:

A moja na początku września będzie pewno pod nóż 

Miedza to środek drogi. Jedna koleina moja, druga sąsiada. Tak się umówilismy, bo pole ma ponad 900 m długości, a za nim łąki i trza dojechać. Można na około ale to 3 km 

IMG_20240814_122046_228.jpg

U mnie ziarno też będzie,a reszta🤷

Opublikowano
KoneserOporu napisał:

23 minuty temu, Bananek napisał:

Nie ma wody....

Z prawej siana 06.05 w plonie głównym, z lewej 20.05 po życie na kiszonkę. Zdjęcie sprzed tygodnia.

IMG_20240806_105148_117.jpg

ta moja przecież też po życie posiana

• Like 1
Opublikowano
18 minut temu, Bananek napisał:

to jakby wyorać, to niemal 30 arów kukuruszki by posiał. a jakby między tymi kukurydza mi te 30 arów marihunay posiać..... policjanta nikt by nie podejrzewał. a i rynek zbytu pewny, bo na komendzie raz dwa by się rozeszło..... ja bym tak zrobił..... najciemniej pod latarnią

jakby co, to wezmę tylko 10% od przychodu za pomysł

Nie uskładasz tyle, bo pole jest szerokie na 24 m i ma lekko ponad 2 ha🤷...a poza tym na maryśce nie ma takiego zysku, jak się powszechnie uważa. Lepszy biznes na bimbrze i lewych fajkach😁...i to Ty masz do tego sprzyjający region...

jakby co, to wezmę tylko 15% od przychodu za pomysł🤭...chyba, że se zażyczysz jeszcze jakieś usługi😁😆

• Haha 3
Opublikowano
1 godzinę temu, PAN88 napisał:

Głupi chyba chciałeś napisać.

8 razy od Łukowa do Sandomierza 1142 z przyczepą i jeszcze w sobotę orka kopanie pyrek albo siewy 

Ale gdyby nie to to ilu rzeczy by nie było 

Lepiej głupio robić ale robić, bo jak nie będzie się robić to się nie nauczy 

1 godzinę temu, pedro2 napisał:

Pani Zofia podpisała weksel 🤔 🤪 

A gdzie tam

Za 7s jest foch strzelony

A wczoraj był wtorek dziś jest środa, a tu nic

• Sad 1
Opublikowano
Leszy napisał:

44 minuty temu, Bananek napisał:

w moim regionie za duża konkurencja. nie ma na tym już pieniędzy.

U nas bańka 5 to 150 zł. Ile u was? 

a skąd mnie nie spożywającemu wiedzieć takie rzeczy?

Opublikowano
1 godzinę temu, PAN88 napisał:

Głupi chyba chciałeś napisać.

8 razy od Łukowa do Sandomierza 1142 z przyczepą i jeszcze w sobotę orka kopanie pyrek albo siewy 

E! Temat będzie chyba. Wyślij mi nr do siebie na pewu

Opublikowano
21 godzin temu, kris91 napisał:

Ja już z 10 lat temu zapowiedziałem, że tylko do wiosny i koniec 😅😅😅

ja zapowiedzialem ze do wiosny i bylo do nastepnej zimy .. prawie 5 lat wolnosci.

20 godzin temu, PAN88 napisał:

Pytanie do której wiosny 😂🤔🤣

Siema dzień pracowity siano sprzątnięte pola randapem opryskane. Jeszcze aby jutro i można jechać na wczasy 

co wyscie sie tak rozjezdzili ??

do tegoroku nikt nigdy nigdzie nie jezdzil a teraz ...

a moze tylko nie pisal.. bo pracowac tez nikt na etacie nie pracowal ..

23 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

Kurna...

Łustałem...

po takim ataku to raczej pare dni wolnego niz robota.moja mama miala pare ray.

23 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

Kurna....ale że te młode pod Kraków się nie wyprowadziły...hmmmm...

za glupie na to..do korpo trzeba madrych..

23 godziny temu, 6465 napisał:

A jak dzieci z miasta przyjadą a może z wnukami to dopiero jest radość w domu. Ja w sobotę spodziewam się u nas na obiedzie 15 osób + nas 4. Lubimy takie spotkania.

u mnie skromnie 9 .

pierwszy raz wnuczka przyjechala- czlwoeik od dzieci oduczony ale sie umiala zachowac-jadla i spala 🤣

23 godziny temu, Desperado napisał:

Może poznały turystów z pod Krakowa gdzie na wczasach i wolały wszędzie byle nie tam.  🙆‍♂️

az dziw ze do piwnicy nikt nie ucieka

23 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Może niektórzy szanują swoje płuca i nie robią z nich filtra do spalin ?? xD 

srednai dlugosc zyca pokazuje ze zycie na zielonym zadupiu jest abrdziej szkodliwe.

5 godzin temu, pedro2 napisał:

Yebany konfident. Jeszcze do tv poszedł się pochwalić 🙆  

https://vm.tiktok.com/ZGecDc3VH/

I sam dostał mandat 🤣 

Pan Bóg czuwa 👍 

Mógł jeszcze mu nogi poplątać to by głupi łeb na chodniku rozwalił.

Co za ludzie 

ty ze wsi zabitej dechami wiec tego nie zrozumiesz..

3 godziny temu, slawek74 napisał:

zjazd w Jeruzalu... a foto co pokazałeś to pełno jeziorów 🙆‍♂️🤦

no nimom 🤷‍♂️ ale kilka dzisiaj potestowałem 🤭

to ty ze slepowronow ?? znaczy krewny jaruzelskiego ?? 

2 godziny temu, Buszmen11 napisał:

Jeszczem tour de pologne zaliczył

IMG_20240814_141058_611.jpg

ja w niedziele zalicze ,bede wam machal ze stara..

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

1 minutę temu, konteno napisał:

e tam ,moi to grila przywiozą i tego dnia co są obiad sami robią i po obiedzie pozmywają 

widocznie twoi takie same lenie jak ty 

Jak mam coś w domu robić i to jeszcze w dodatku dla kogoś to mi ręce opadają. Coś ugotować tyle co dla siebie to ujdzie ale nie więcej obowiązków domowych.

gotujsze z książek kucharskich czy z internetu?

Opublikowano
3 minuty temu, slawek74 napisał:

chory na głowę 🤔 jedź szybciej do tego szpitala...

uciekles z oddzialu i zrobilo sie wolne miejse ?? niestety za chwiel cie zlapia i znowu w kaftan..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v