Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
24 minuty temu, 6465 napisał:

Kurde u nas nie dostępna.

Przy całym aucie teraz  wychodzi ok 2400 na podwórku. 

19 minut temu, slawek74 napisał:

ruske to se w ... wsadź 🤦

działa to jacusowy mocznik za trzy lata...

Ty zamias w telefonie dłubać bursztyn zbierać...🤦🤭

Lepiej się rozpuszcza jak nasza

Opublikowano
6 minut temu, Buszmen11 napisał:

Przy całym aucie teraz  wychodzi ok 2400 na podwórku. 

O panie. Mi to 5t na cały rok wystarczy a może i z bb zostanie.

Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

No byłem w centrum ubezpieczeń i mam P0lisę za 388 zł

Da się da się nie karmić chytrych i pazernych

Czyli czasami wystarczy ruszyć d*pę, by coś zmienić.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
33 minuty temu, HF86 napisał:

Może być i za 3 lata. 

Mój patriotyzm gospodarczy się skończył w chwili dojenia przez grupę azoty bez żadnych skrupułów i gdy prezydent w Polsce, bo przecież nie Polski ogłosił że jest sługą narodu upainskiego. 

Ta z agrosonica wziąłem w tym roku również,dobrze się rozpuszcza.

Nie wiem czy nie przywiozę ze dwa bb jeszcze na zielonki

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Po ile u was gówno? W zeszłym roku można było kupić po 50zł/t a w tym roku niżej niż 80 nie idzie kupić. 

Po 100 wołają.

Wymieniłem 50 bel słomy za 100t gnoju w tamtym tygodniu, ale to taki złoty strzał.

Chcą tonę za belę. A bela gotowa 100-120

Opublikowano

Można by Ich domeldowac do chałup ogaconych rządowymi pieniędzmi iw dodatku by wspierali budżet gospodarzy, którzy przecież żyją poniżej progu ubóstwa nie posiadając dochodów 🤔

Screenshot_20240809_100403_TikTok.jpg

• Haha 2
Opublikowano

Wczoraj byłem w Sztutowie w Stotthof

Stoi jeszcze dużo baraków. Niemcy by pomogli. Mają opanowany meldunek i kwaterunek w takich miejscach. Nowe pesele by wytatuowali. Nawet szpital i izolatki by otworzyli. 120ha to niezły azyl i miejsce na aklimatyzacje

20240808_161517.jpg

Opublikowano
3 godziny temu, 6465 napisał:

Po ile u was gówno? W zeszłym roku można było kupić po 50zł/t a w tym roku niżej niż 80 nie idzie kupić. 

Cena na jesień - 190zł za rozrzutnik 3,5t, załadunek we własnym zakresie. Koński. 

8mm za noc, trza iść trochę jęczmień poczyścić.

Opublikowano
Agrest napisał:

Wczoraj byłem w Sztutowie w Stotthof

Stoi jeszcze dużo baraków. Niemcy by pomogli. Mają opanowany meldunek i kwaterunek w takich miejscach. Nowe pesele by wytatuowali. Nawet szpital i izolatki by otworzyli. 120ha to niezły azyl i miejsce na aklimatyzacje

20240808_161517.jpg

wstęp płatny pewnie teraz?

Opublikowano
9 minut temu, Bananek napisał:

Nie, tylko parking.

Kurna facetka zgubiła 4letnie dziecko. Biega jak oszalała po plaży. A ludzi tłum że nic nie idzie zobaczyć. Przez megafon wołają i nic. Masakra, aż i nam włos się jeży.

Opublikowano
Agrest napisał:

9 minut temu, Bananek napisał:

Nie, tylko parking.

Kurna facetka zgubiła 4letnie dziecko. Biega jak oszalała po plaży. A ludzi tłum że nic nie idzie zobaczyć. Przez megafon wołają i nic. Masakra, aż i nam włos się jeży.

prze je bane. nie chciałbym czegoś takiego doświadczyć

Opublikowano

Biegała z synkiem, niemal go ciągała bo nie nadążał. Myśmy schodzili akurat...

Opublikowano
11 minut temu, Bananek napisał:

masakra takie coś przeżyć.

jak nie ma podejścia to po co ciągąc go ze soba , zwierząt ludzie potrafią sie pozbyć kiedy przeszkadza lub jest niepotrzebne a z dzieckiem jednak sie nie da 

Opublikowano
7 minut temu, Agrest napisał:

Z,nowu szpital?

Na szczęście już w domu 😊😊

5 minut temu, Bananek napisał:

promieniejesz

Dziękuję, prześwietlenia robia swoje 😅

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v