Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, pedro2 napisał:

Uu. Zwracam honor. 

A no tak toć na dniach renty płacili... 

O gapa ja 😁

u nas na 10 😂😂

2 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

Zrobiłeś zdjęcie z pół kilometra zielonego kombaja na zielonej trawie i nie widziałem ;)

toż jest i jak kosi 😛 a on ma więcej czarnego niż zielonego 😂

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, Uziu92 napisał:

i nas pewnie po tyle będzie, ja myślę 600 brać.

Jak gospodarkę po tyle sprzedasz to pół Teksasu wykupisz

Tylko pamiętaj, weź im biardzkiego, oni kiedyś dali nam stonkę 

Opublikowano
1 godzinę temu, Buszmen11 napisał:

Tęczowa koalicja pierdolnie, kwestia czasu. PiS rozdupcy "rozliczanie" a bandę rudego drożyzna i pozabierane socjale. Tyle polityki.

Nie pada, sucho, gorąco, ujowo. 

Idę na zimne piwo

Póki co Szymon i Tygrys wiernie pozostają pod butem swojego pana

8 minut temu, radekz200 napisał:

kurła i tak mnie wszystko swędziało, jęczmień strasznie gryzie 😛

Ja pryskałem maliny to tak cięły komary jak nie wiem

Opublikowano
4 godziny temu, Popier96 napisał:

A to akurat fakt :D. Totalnie mam to w d*pie kto się hajta i gdzie i z kim i po co.

A ja zawsze zastanawiam się co tym człowiekiem kierowało że taki błąd popełnia 

4 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Oby nie było ... Zresztą to może na te zaległe z 2023 bo podobno nie wszyscy dostali ... Do 5 i 6 klasy suszowego nie powinno być, bo to klasy pod las a nie uprawy rolne, chyba że ktoś chce ryzykować, ale wtedy niech nie wyciąga łapy po pomoc jak przyjdzie susza.

Ty się moimi pieniędzmi nie rozporzadaj 

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

A ja zawsze zastanawiam się co tym człowiekiem kierowało że taki błąd popełnia 

Ty się moimi pieniędzmi nie rozporzadaj 

Bo związki partnerskie nie są legalne

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

prezenty każdy osobno czy zbiórkę robimy 🤔 no i kto jest nim a kto nią 🤔🤭😁

A nie mówiłem? Najpierw te balony a teraz to...

9 minut temu, MonteChristo napisał:

Bo związki partnerskie nie są legalne

Phi

Opublikowano
2 godziny temu, Kowalsky30 napisał:

Skąd miałeś maślankę?

Nie rozpowiadaj tam dalej, ale zajebaczyłem w Biedronie.

1 godzinę temu, farmtrac8244 napisał:

2ha jęczmienia wykoszone,reszta po niedzieli. Ozimy ma problem z oblatywaniem ości?

Problem to ma kombajnista ze swoim gruchotem. :P

Opublikowano
7 godzin temu, radekz200 napisał:

która?

Która marka, czy która kosiarka?

Dzień dobry . 21°...4³⁵, dzień wstaje...wróciłem, zdjąłem marynarkę i się zastanawiam, czy iść już do krów, czy jeszcze trochę...chyba trza iść...

Opublikowano
8 godzin temu, jacor73 napisał:

Jesteś sam, nie masz nikogo na utrzymaniu, to praca w niedzielę jest tylko i wyłącznie Twoim widzimisię.

siebie mam na utrzymaniu a najniższa krajowa to nie pieniądze by utrzymać kogoś więcej niż siebie 

praca w niedziele to widzimisie pracodawcy, wyznaczył ludzi i czy sie POdoba czy nie to trzeba przyjść

Opublikowano
8 godzin temu, gregor1284 napisał:

Tępa propaganda. Jak się czyta takie głupoty to zbiera na wymioty.

Pracuje w firmie handlowo-produkcyjnej i jeszcze nie słyszałem żeby jakaś kasjerka/ sprzedawczyni nie miała nic przeciwko pracy w niedziele a sprzedajemy do około 50 sklepów.

Tekst że ludzie pracują i nie mają czasu na zakupy w tygodniu to nawet nie jest śmieszny.

Poprzez handel w niedziele położy się resztki małych rodzinnych sklepów.

A i jeszcze spędzanie wolnego czasu z dziećmi zapierdalając po sklepach to jest qr** chore.

Przedtam spierdolona reklama Kuboty a teraz te gówno z Agroloku. Chyba przerwe zrobie od AF bo ch*j mnie strzela przez te zjebane reklamy. Chyba Jacentemu kasy brakuje albo chce wyżebrać darmowy serwis gratów i gratisowe  nasiona na jesienne zasiewy.

• Like 2
Opublikowano
18 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Przedtam spierdolona reklama Kuboty a teraz te gówno z Agroloku. Chyba przerwe zrobie od AF bo ch*j mnie strzela przez te zjebane reklamy. Chyba Jacentemu kasy brakuje albo chce wyżebrać darmowy serwis gratów i gratisowe  nasiona na jesienne zasiewy.

To czemu sobie blokera nie zainstalujesz? Nawet ja umiałem...

Gorąco, duszno. Trzeba jechać parę spraw załatwić.

• Like 1
Opublikowano

Ja to bym to jeszcze rozszerzył o całą budżetówkę. 

Np dyżury w gminie, czy skarbówce. 

Może też nie mam czasu w tygodniu, a np po kościele bym sobie do agencji rolnej podjechał przed rosołkiem 🙂

• Like 4
Opublikowano
HF86 napisał:

Ja to bym to jeszcze rozszerzył o całą budżetówkę. 

Np dyżury w gminie, czy skarbówce. 

Może też nie mam czasu w tygodniu, a np po kościele bym sobie do agencji rolnej podjechał przed rosołkiem 🙂

👍👍👍

w ministerstwach też by się przydały dyżury niedzielne

• Like 2
Opublikowano

Człowiek w kieracie nie ma czasu się zastanawiać po co na co tak gnać. Jeszcze z nadmiaru wolnego czasu zacząłby myśleć, przyglądać się swoim dzieciom, analizować kroki polityków... tak być nie może, bo jeszcze by jaką rewolucję kiedy mógł umyśleć🤣

Opublikowano
11 godzin temu, Chłoporobotnik napisał:

45 lat to z trumny znaku nie zostanie i kości tylko leżeć będą... 

Mam identyczne podejście  max35 -40 lat wystarczy 👍 

Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Gorąco, duszno. Trzeba jechać parę spraw załatwić.

Urzędy zamknięte, Do kościoła 🤔

Edytowane przez 6465
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v