Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz już pytam się każdego o opinie,ceny jak mam coś robić. A to była taka kosztowna nauczka na przyszłość 😒

Opublikowano

To były szalone czasy. 

Ludzie piniendzami się rzucali, bo przecież inflacja, i piniendze tracą wartość, aby wydać, aby nie mieć. 

Pieniądze jak gorący kartofel były 😁

Opublikowano

zapalenie pluc ???? poczytajcie o polskim smogu--nie.. nie tym krakowskim tym wschodniopolskim...

4 godziny temu, jacor73 napisał:

Ale jak to? Przecież Maryja jest królową Polski, a co to za król, który czyni krzywdę swym poddanym, co to za ojciec, który krzywdzi swoje dzieci.

bo to zydy sa... polacy nienawidza zydow wiec czemu oni maja nas kochac ?

2 godziny temu, Leszy napisał:

Miastowi to samo myślą o nas. Że za dobrze i się w d. poprzewracało.... 

wystarczy tv poogladac..

zawsze tlumacze ze chcialbym byc tak bogatym rolnikiem jak to w telewizji pokazuja.

2 godziny temu, Qwazi napisał:

440 kg

Ototo...

Pomijając, kto to mówi...

czemu pomijajac ?? 

to celebryci zarzadzaja pih,sanepid,ijhars ???     naprawde celebryci ??

gdzie byl rzad zjednoczonej  kurwicy z solidarnym zerem w skladzie ?? czy on nie byl czasami jakims vice ???

1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Wydaje mi się, że akurat. Lżejsza też nie byłaby dobra. Zresztą nie wiem, czy są lżejsze 

Hymn se powinni z tego zrobić 

promocja tej gnidy ktora zawdziecza polsce wszystko a niedawno zwial do rosjii  ?????

brak wam wiedy czy czego ??

Opublikowano
2 godziny temu, Strongman napisał:

Beczka przygotowana,wieczorem podleje przetestuję oświetlenie led.

Teraz zajmę się budowo,Środa dobry początek 

Środa dzień LODA a nie robota ciągle 🙆‍♂️...🍦

4 minuty temu, jacus napisał:

zapalenie pluc ???? poczytajcie o polskim smogu--nie.. nie tym krakowskim tym wschodniopolskim...

U nas na to nie chorują nie siej propagandy, no chyba ze ktoś spod Krakowa przyjechał i dostał szoku jak lepszego powietrza złapał😎

• Like 1
Opublikowano
25 minut temu, HF86 napisał:

Nowoczesny system budownictwa. 

Internet i opinie od mamy, brata i kumpla od kieliszka. 

Się dałeś, bo z ludźmi nie gadasz i opini nie słuchasz. 

Dobry w necie się nie musi reklamować. 

Fachowo! Szybkie terminy! Mozem przyjść nawet jutro!

21 minut temu, HF86 napisał:

To były szalone czasy. 

Ludzie piniendzami się rzucali, bo przecież inflacja, i piniendze tracą wartość, aby wydać, aby nie mieć. 

Pieniądze jak gorący kartofel były 😁

Uciekali przed inflacją? 🤣

Opublikowano
34 minuty temu, HF86 napisał:

Nowoczesny system budownictwa. 

Internet i opinie od mamy, brata i kumpla od kieliszka. 

Się dałeś, bo z ludźmi nie gadasz i opini nie słuchasz. 

Dobry w necie się nie musi reklamować. 

Ot to👍 

Opublikowano

Później "my to się mieli z budowlańcami "

Tyle że to za zwyczaj papraki z łapanki z pod sklepu, co słyszeli o stawkach. 

• Thanks 1
Opublikowano
33 minuty temu, jacus napisał:

czemu pomijajac ?? 

Temu pomijając, że nie o polityce w tym filmiku gada...

Chciałbym Ci odpowiedzieć na resztę, ale żeś wg mnie mocno nie do rzeczy napisał, więc nie wiem co można by na to odpisać 🤷 ...

Opublikowano

to co ? celebryci maja sie zajmowac jakosci zywnosci sprowadzanej do polski ??????????? czy odpowiedzialne za to instytucje.

juz zapomnieliscie sieroty pis-owskie kto rzadzil w polsce do poczatkow grudnia ubieglego roku ??????   

kiedy sprowadzano miliony ton "technicznego" zboza ??

pol roku i juz zapomnieliscie ??

naprawde tak sadzisz ????  to juz nie mam co pisac..

40 minut temu, GRZES1545 napisał:

Środa dzień LODA a nie robota ciągle 🙆‍♂️...🍦

U nas na to nie chorują nie siej propagandy, no chyba ze ktoś spod Krakowa przyjechał i dostał szoku jak lepszego powietrza złapał😎

kolo poludnia w III programie polskiego radia byla na ten temat mowa -naukowiec z uniwersytetu bialostockiego na ten temat opowiadal.. 

w pare sekund znajdziesz ta audycje..

smog z pieca kaflowego opalanego drzewem i z krowich gowien jest bardziej szkodliwy dla czlowieka niz nasz-fabryczno-weglowy 

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

to co ? celebryci maja sie zajmowac jakosci zywnosci sprowadzanej do polski ??????????? czy odpowiedzialne za to instytucje.

juz zapomnieliscie sieroty pis-owskie kto rzadzil w polsce do poczatkow grudnia ubieglego roku ??????   

kiedy sprowadzano miliony ton "technicznego" zboza ??

pol roku i juz zapomnieliscie ??

naprawde tak sadzisz ????  to juz nie mam co pisac.

Jacuś błagam Cię...nie chodziło w tym o politykę, tylko o zachowanie celebrytów. Dlatego napisałem o pominięciu tego, kto to mówi. Mogłeś i Ty sprowadzać szczurze ogony w galarecie, za pomocą podległych Tobie służb i inspekcji czynić to legalnym i byłbyś w moich oczach zwykłym sługusem pieniądza. Ale gdyby te Twoje specjały zachwalał w mediach, dajmy na to Stuhr (nazwisko palnąłem przypadkowo, bo podobne do szczura i z Krakowa), to dla mnie jest on ostatnią mendą w takim wypadku. Bo to dzięki takiemu zachwalaniu ludzie jedliby strychlinę. Gdyby nie było zachwalania nikt by nawet nie wiedział , że to sprowadzasz. Taka siła przekazu, nazwiska i popularności. Więc nie odwracaj kota ogonem i nie udawaj, że nie rozumiesz...chyba, że faktycznie nie rozumiesz 🤔

Opublikowano
szymon09875 napisał:

https://vm.tiktok.com/ZGeCVMESt/

Dobrze jest wiedzieć w jakim potężnym kraju się żyje Polska A² od Odry aż do Buga 🤭

ale ruskim dupa piecze po tamtym incydencie zajęcia Moskwy przez Polaków. żeby wtedy udało się utrzymać władze to dziś bylibyśmy imperium większym od USA. ale może to i lepiej, bo kto wie jak źle mogłoby się to skończyć.

• Like 1
Opublikowano

100 konkretów było głośne i dużą trzcionką.

Nikt nie zwrócił uwagi na podany drobnym drukiem 101 - wszystkie powyżej do kosza

Opublikowano

PIS nawet dla likwidowanego CBA zaplanował przetarg na zakup limuzyn więc oni go ogłosili i muszą kupić dwa SUV-y za ponad 800 tyś. Kilka lat temu byli przeciw budowie zapor na granicy a teraz rudy ch*j tam pojechał i mówi że trzeba wzmacniać zabezpieczenia i PIS prowadził złą polityke antyemigracyjną i mur jest za słaby a w ogóle on jest przeciw paktowi migracyjnemu (wiadomo za 2 miesiące wybory). Jak słucha się tych głupot i tego głupiego tłumaczenia to to zastanawia mnie kto jest tak głupi żeby na nich głosować? Oni są w swojej propgandzie i pierdoleniu głupot bardziej prymitywni niż PIS i Jacek Kurski ze swoją TV 

Opublikowano
Łolek napisał:

43 minuty temu, Leszy napisał:

Doczekamy tego wtedy kiedy docenimy pracę nie rolników. Czyli nigdy 😐

Szanuje wszystkich ludzi którzy pracują i starają radzić sobie w życiu 

@6465co się tak zdziwiłaś, jak czasem posłucham ludzi to uwierz mi naprawdę ludzie mają za dobrze, a nas że wsi mają za gorszy sort często są to osobnicy mieszkający na wsi lub z niej pochodzący 

to ja kiedyś miałem taką rozmowę z jednym. z Warszawy on skolei bluźnił na rolników mówił że wszystko dostają za darmo że państwo im dopłaca do paliwa ubezpieczenia doplaty maszyny za pół ceny itp Ja mówię Krzysiu a weś sprzedaj te swojej m4 w Warszawie kupisz sobie gospodarstwo i Tobie też Państwo będzie do wszystkiego dokładać samo będzie Ci rosło i zobaczysz jak dobrze jest na wsi i się zamknął szybko

• Like 2
Opublikowano
4 godziny temu, Buszmen11 napisał:

Podziękował. Klient życzył sobie na listwie.

5k netto z białym pod klucz

Nie chciał byś M3 z robić w Warszawie. Stan surowy do roboty wszystko na tip top.

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, gregor1284 napisał:

W środy nie bardzo a wieczorem to już całkiem. @szymon09875 mam rację?

Ehh

A ja wam mówię wszystko uj, taki jeden  śpiewał i gitarę elektryczną miał 😉

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
40 minut temu, 6465 napisał:

Nie chciał byś M3 z robić w Warszawie. Stan surowy do roboty wszystko na tip top.

Dzięki, wyjazdów już nie biorę odkąd się dzieciaki urodziły. Roboty jest wkoło komina opór. Najdalej jeżdżę na Łódź ale to też jeżeli jest nowe i pod klucz

• Thanks 1
Opublikowano

pogoda stabilna ,nic sie nie zmienia od tygodni i  pewnie sie nie zmieni wiec mozna o polityce pogadac.tu zmiany sa co chwiie, przed chwila jeden slowak dostal palmy..

1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Jacuś błagam Cię...nie chodziło w tym o politykę, tylko o zachowanie celebrytów. Dlatego napisałem o pominięciu tego, kto to mówi. Mogłeś i Ty sprowadzać szczurze ogony w galarecie, za pomocą podległych Tobie służb i inspekcji czynić to legalnym i byłbyś w moich oczach zwykłym sługusem pieniądza. Ale gdyby te Twoje specjały zachwalał w mediach, dajmy na to Stuhr (nazwisko palnąłem przypadkowo, bo podobne do szczura i z Krakowa), to dla mnie jest on ostatnią mendą w takim wypadku. Bo to dzięki takiemu zachwalaniu ludzie jedliby strychlinę. Gdyby nie było zachwalania nikt by nawet nie wiedział , że to sprowadzasz. Taka siła przekazu, nazwiska i popularności. Więc nie odwracaj kota ogonem i nie udawaj, że nie rozumiesz...chyba, że faktycznie nie rozumiesz 🤔

nie pomyle sie jesli napisze ze jestes wyborca pis-u ..

wiec gdyby "stuhr" mowil ze ukrainskie zboze  jest trujace to ty bys go jadl wiadrami 😂

gdyby janda pisala ze ukrainskie maliny sa trujace ,codziennie bys kupowal ..

nie tak jest ??

"kantak " moze ciebie kantowac ,nie mnie.

tak jestes podatny na propagande i kryptoreklame ?? celebryta moze sobie sprzedawac czy reklamowac  co chce -panstwo od tego zeby to przeswietlic

od tego wlasnie sa sluzby zeby te "szczury"  zlapac i zutylizowac .

kto sprawdza kraj pochodzenia produktu na etykiecie albo ile jest falszerstw ?? od tego sa inspekcje ..

1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Apropo polityki. Już te 100 konkretów na 100 dni zrealizowali?

w to wierzyli tylko wyborcy pis-u.. nikt inny nie jest tak glupi zeby wierzyc polityka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v