Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Leszy napisał:

4 minuty temu, Bananek napisał:

kiedy wy się nauczycie, że rozpalenie ogniska pod pojazdem pomaga.

Tak zwany palnik dekarski się też sprawdza ;) 

ognisko większą powierzchnię grzania ma 😉 spróbuj, nie pożałujesz.

Opublikowano
17 minut temu, gregor1284 napisał:

Selekcja naturalna by nastąpiła. Eh ludzie ludzie, gdzie zdolność do radzenia sobie. Ja tak ostatnio remanent robiłem to do czerwca bez wychodzenia do sklepu śmiało byśmy przeżyli. 

received_671730628444222.jpeg

To głodnyś

Staw zamarzł, kaczki chleba nie rzuciły 

Dopiero co z obrządków wróciłem

Opublikowano
11 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Na razie. 

Spokojnie da się radę 

2 minuty temu, Karol6130 napisał:

To głodnyś

Staw zamarzł, kaczki chleba nie rzuciły 

Dopiero co z obrządków wróciłem

Bydło dziobate wczoraj nie wystawiło nawet raci z kurnika. W zgodzie wszystko siedzi po cichu

• Like 2
Opublikowano
20 minut temu, kizak napisał:

gatki w kratki ;)          ,będziecie się śmiać z kaleson do może pięćdziesiątki ,a potem powiecie po co mi to było ,przed kim zaimponowałem ,przed żonką ? .  A nogi kręcą ,no skąd te skurcze ,skąd bóle stawów ,dlaczego w jednej kapotce na grzbiecie nie śmigacie  ,a cienkie portki na mróz . Tocz to wasze ciała ,i one sierścią nie obrosną jak cielakowi gdy zimno . 

Kaziu, ja się nie śmieję. Używam. To Mietek z Pafnucym nie wiedzą, jak założyć i ich dusi🤷🤭...

Jak bym nie używał to stojąc 5 godzin na drodze przy -15 i mroźnym wietrze, bez żadnej osłony, szlag by mnie teafił...ale to historia już...

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, marulekk napisał:

Co dziś na śniadanie jecie?? Coś tłustego pożywnego czy fit aby przetrwać do obiadu 

Jakie fit. W te mrozy to trzeba tłusto jeść. 😉. Coś lekkiego to można sobie latem wciągnąć 😉

• Like 2
Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

Jestes emerytowaną prostytutką?

Teraz to nie wiem...czy Ty chcesz mnie obrazić🤔...

42 minuty temu, Leszy napisał:

Ruszyło dopiero jak palnikiem zagrzałem paliwo w całym baku, a filtrów dotknąć się nie dało. 

Ćwiartka denaturatu na 30l paliwa i jeszcze mi nigdy nie zamarzło...

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Teraz to nie wiem...czy Ty chcesz mnie obrazić🤔...

Maniek..  kiedyś napisałeś że przyjdzie czas kiedy opowiesz o swojej przeszłości. Chłopom traktory nie odpalają, marzną poidła a Ty dodatkowo chcesz ich w tym momencie denerwować? Sprowadziłem rozmowę umyślnie na inne tory a Ty zamiast mi podziękować to żywisz uraz? Nieładnie 

Opublikowano

Przeprosin nie usłyszałem a być może obroniłem Cię przed konsekwencjami. 

6 minut temu, Leszy napisał:

Prostytutka w kalesonach. Tego to chyba jeszcze nie grali 😜 

A to lafiryndzie nie może być zimno? Czemu dyskryminujesz panie lekkich obyczajów? Może w którymś momencie swojego życia podjęły złą decyzję i są w miejscu w którym są i tu na myśl przychodzi mi powiedzenie jednego z ukraińczyków "ruchac to by wszyscy chcieli a jeść nikt nie da". Nabijasz się że w kalesonach ale czy zawiozłeś kiedyś tej zmarzniętej lafiryndzie talerz gorącej pożywnej zupy?

Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

a dziś powtórka z rozrywki. tyle, że o 24:00 mam po nią dopiero być. 🤦

ja na szczescie o 21  

1 godzinę temu, Leszy napisał:

Kurde, ale to dziś wszystko do mrozu nie przystosowane mamy. Dziś już palnik musiał iść w ruch by rurki w oborze rozmrażać. Do tego traktor mi zgasł  w trakcie kręcenia paszowozu. Zimowe paliwo psia jego mać.... Co to by było jak zima by prawdziwa wróciła, i to nie kilka dni, ale kilka miesięcy??? 

nam nie trzeba bundeswehry ..nam wystarczy - 4..

1 godzinę temu, marulekk napisał:

Od samego rana tylko o tych jajkach i jajkach

To co na obiad pierogi będą 😜

krokiety z barszczem

44 minuty temu, Bananek napisał:

kiedy wy się nauczycie, że rozpalenie ogniska pod pojazdem pomaga.

rosjanie tak robia..

21 minut temu, gregor1284 napisał:

Jestes emerytowaną prostytutką?

jaka emerytowana-on mlody jeszcze jest 🤣

20 minut temu, jahooo napisał:

on mial dwie twarze. tylko z ajedna mozna go bylo szanowac.

https://albert.krakow.pl/pl/osrodek-w-radwanowicach/

Opublikowano
55 minut temu, gregor1284 napisał:

Przeprosin nie usłyszałem a być może obroniłem Cię przed konsekwencjami. 

A to lafiryndzie nie może być zimno? Czemu dyskryminujesz panie lekkich obyczajów? Może w którymś momencie swojego życia podjęły złą decyzję i są w miejscu w którym są i tu na myśl przychodzi mi powiedzenie jednego z ukraińczyków "ruchac to by wszyscy chcieli a jeść nikt nie da". Nabijasz się że w kalesonach ale czy zawiozłeś kiedyś tej zmarzniętej lafiryndzie talerz gorącej pożywnej zupy?

To ja mam Cię przepraszać, że mnie do miana prostytutki chciałeś sprowadzić🤔...

56 minut temu, gregor1284 napisał:

zawiozłeś kiedyś tej zmarzniętej lafiryndzie talerz gorącej pożywnej zupy?

Zaryzykuję pytanie Mieciu...a Ty zawiozłeś🤔...

27 minut temu, Agrest napisał:

Ale gość pojechał i podsumował te płaczliwe programy Jaworowicz 😁

https://www.facebook.com/share/v/WKdoJ5rhGuEKwis9/

Midas jest dobry. Tam się pojawia emerytowany policjant Dariusz Loranty. Kiedyś widziałem jego dyskusje z Jurkiem Dziewulskim, który go zaorał w 20 sekund...

Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał:

To ja mam Cię przepraszać, że mnie do miana prostytutki chciałeś sprowadzić🤔...

Zaryzykuję pytanie Mieciu...a Ty zawiozłeś🤔...

Midas jest dobry. Tam się pojawia emerytowany policjant Dariusz Loranty. Kiedyś widziałem jego dyskusje z Jurkiem Dziewulskim, który go zaorał w 20 sekund...

Że Cię uratowałem przed linczem. Ale spoko luz nie musisz ani dziękować ani przepraszać. Przywykłem 

Opublikowano
3 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

Tak, tak, tak sobie wmawiaj. Dzika pszczoła też nie potrafi się obronić przed warrozą. Będzie rodzina, rok, dwa czy trzy i też prędzej czy później się osypie albo zostanie pusta barć bo uciekną z zainfekowanego środowiska. Od 40 lat jeszcze nikt nie wymyślił jak się przed tym obronić. 

Dziki też wykończył asf, a ptactwo dzikie, zabrała ptasia grypa. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v