Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, jacor73 napisał:

A to nie słyszałeś, że Krawiec "szyje" silniki, a wcześniej nawet całe nowe Ciągniki😁

Wola Paciorkowa

Kumpel z robotaju w tamtym roku woził od 60- dziesiątki

Nie wiem jak finansowo,ale póki co to cyka

Zadowolony był bo jak powiedział tak terminowo zrobił 

Opublikowano
10 godzin temu, Baks00 napisał:

Wola Paciorkowa

Kumpel z robotaju w tamtym roku woził od 60- dziesiątki

Nie wiem jak finansowo,ale póki co to cyka

Zadowolony był bo jak powiedział tak terminowo zrobił 

Finansowo, jak na 30, to jest kosmos, a jak będzie chodził, to się okaże.

Urwany korbowód zrobił niezłą rozpierduchę, oprócz dziury w bloku, uszkodzona dekiel rozrządu, urwane jedno ucho pompy wtryskowej, urwane mocowanie filtrów paliwa, skrzywiony wałek rozrządu, wał cały nominalny, oryginał z  1989. I w taki sposób dziadek będzie o "parę" monet lżejszy.

Jeśli chodzi o termin, dziś zawieziony, po 16 tel, że jest gotowy.

Opublikowano
3 godziny temu, GABBER85 napisał:

ile koni ma  Ursus 4512  Perkins 4p? bo różnie  znalazłem w necie. czy były tam różne 4p?

r.'90

100 albo 150. Kleisz??

Napisz po swojemu "z błendami" bo teraz to cie nikt nie  rozumie. 

Opublikowano
15 minut temu, Grzechooo napisał:

serio? w jeden dzień zrobili? zdradzisz cenę?

Pół godziny rozbieranie, każdy po myciu bierze swoją część i nią się zajmuje, głowica, pompa wtryski, wał.

Cena jedynka poniżej 10🤫😱

Opublikowano

Takie pytanie - do unii grudziądz podpowiecie jakie ścinacze kupić zamiast oryginału? Otwory się dorobi żeby pasowało, głównie chodzi o to żeby lepiej wierzchnią warstwę gleby te ścinacze zawijały i resztki przykrywały. Ktoś, coś? Tylko nie piszcie żeby pług zmienić 😀

Opublikowano
daron64 napisał:

Jak brałem agregat, to miał jakiegoś same, ale to był ten sam? 

obsadził całe pole porzeczka ma sadownika a tego chce sprzedać bo chce za niego kupić kombajn do porzeczek jak bym nie miał innych wydatków to bym go sobie wziął do opryskiwacza

Opublikowano
1 godzinę temu, krilan06 napisał:

Takie pytanie - do unii grudziądz podpowiecie jakie ścinacze kupić zamiast oryginału? Otwory się dorobi żeby pasowało, głównie chodzi o to żeby lepiej wierzchnią warstwę gleby te ścinacze zawijały i resztki przykrywały. Ktoś, coś? Tylko nie piszcie żeby pług zmienić 😀

https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fdomix-agro.pl%2Fkorpus-v%2F3028-scinacz-skiby-prawy-uniwersalny-073300-kverneland.html&psig=AOvVaw0ErALY59d-t-BahiA5E9Tq&ust=1727097574337000&source=images&cd=vfe&opi=89978449&ved=0CBcQjhxqFwoTCIjUs__R1ogDFQAAAAAdAAAAABAE

scinacz-skiby-prawy-uniwersalny-073300-kverneland.jpg

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v