kupno kombajnu mega? dominator?
Przez
aprochota, w Tucano, Mega, Medion
-
Podobna zawartość
-
Przez tokarz
Tak jak w tytule nie działa szybkie opuszczanie hedera. Na joystiku po wciśnięciu drugiego zakresu heder opuszcza cały czas wolno. Za podpowiedzi jaka może być przyczyna z góry dzieki.
-
Przez cris10
Witam, jak wysunąć stół do rzepaku? Heder z 2013 roku.. Coś trzeba odbezpieczac czy tylko przełożyć pas trzeba?
-
Przez rocco0987
Witam, rozbierał może ktoś joystick od kombajnu tucano ? nie moge go rozpołowić, odkręciłem wszystkie śruby ale nie puszcza, w srodku jest miejsce podobne jakby na jeszcze jedną śrube i tam trzyma ale otwór wogóle nie jest wywiercony albo co podejrzewam zakręcili tam srube i zalali żeby czasem sobie nie rozebrac.
image;s=1000x700.webp
-
Przez cris10
Hej. Mam do kupna Tucano 430, według katalogów wcale nie jest jakiś dużo większy niż mój obecny Dominator 88SL maxi. Chciałbym zapytać użytkownikow o wydajność takiego kombajnu. Mniej więcej o spalanie. I na co zwrócić uwagę? Wydaje mi się że dla niego 1.5ha/h to max. Możecie podzielic opinia na jego temat?
-
Przez Mateooo92
Witam,
Potrzebuje porady odnosnie kombajnu claas tucano 320 a mianowicie mam zamiar kupic kombajn z 2009 roku z hederem c600 i powiedzcie mi czy ten heder będzie pasowal do tego modelu kombajnu czy jednak będzie za szeroki i jeszcze jedno pytanie jaka jest długość rury wysypowej (hydraulicznej) ?
W załączniku przesyłam zdjęcia kombajnu oraz hedera.
Czekam na wasze odpowiedzi.
Pozdrawiam
-