Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, mysza103 napisał:

A jeszcze nie dawno mocznik można było kupić poniżej  2 tys

saletre też szło sporo niżej dorwać. u mnie ten problem że biorę praktycznie wszystko w workach, a w rejonie 80% składów ma w bb,przez to nie przebieram w ofertach :D 

Edytowane przez ŻakowskiSławomir
Opublikowano
55 minut temu, andrzej1988 napisał:

azoty też mam z głowy. RSM 28 kupiony po 1370 brutto. Siarczan magnezu po 1230 brutto. Na wiosnę jakiś NPK trzeba będzie zakupić na soję i tyle.

W piątek siarczan magnezu miałem ofertę 920. 

Opublikowano
39 minut temu, Norman napisał:

@PiffpaffTo sporo się spóźniłeś detal szło kupić praktycznie wszędzie po 1690 brutto, hurt 1490 spokojnie, canvil wtedy 1200. Ale jak to mówią życie.

aktualnie można by powiedzieć że przepłacił, sam kupiłem po 1990, ale jak na wiosnę będzie np 2850, to wtedy będzie wygranym :D więc zależy jak na to patrzeć, myślę że nawet to 2000 za saletrę to jest cena ,,akceptowalna,,

• Haha 1
Opublikowano

wszyscy pokupili ? z osób które ja pytałem to może 1/3 kupiła bo reszta czeka na te wiosenne obniżki. w tym roku też zbytu nie było a ceny jakoś w dół nie szły. tak czy siak, mi brakuje tylko saletrzaku i mogę spać spokojnie, bez względu czy będzie tańszy czy droższy :D 

• Like 1
Opublikowano
9 godzin temu, ŻakowskiSławomir napisał:

aktualnie można by powiedzieć że przepłacił, sam kupiłem po 1990, ale jak na wiosnę będzie np 2850, to wtedy będzie wygranym :D więc zależy jak na to patrzeć, myślę że nawet to 2000 za saletrę to jest cena ,,akceptowalna,,

Nie będzie na wsi dobrze jak 2 koła akceptujecie za saletrę przy pszenicy po 800 i rapsie 1700

• Like 1
  • Thanks 5
  • Haha 1
Opublikowano

A co daje reklma żywności , bez remlamy byś nie jadł , rozumiem reklamować jakąś niwość , ale żarcie w jakim sensie , w każdym markecie od wyboru do koloru

10 godzin temu, Tomek90 napisał:

W piątek siarczan magnezu miałem ofertę 920. 

Posypowy czy krystaliczny do opryskiwacza

Opublikowano

Proponuję opierdolić pensję dla tych pojebow w UE i nakazać transportu tylko pociągiem a nie samolotami latać bo to sporo paliwa pali a przecież ekologia najważniejsza 

• Like 7
  • Thanks 1
Opublikowano
9 godzin temu, ŻakowskiSławomir napisał:

wszyscy pokupili ? z osób które ja pytałem to może 1/3 kupiła bo reszta czeka na te wiosenne obniżki. w tym roku też zbytu nie było a ceny jakoś w dół nie szły. tak czy siak, mi brakuje tylko saletrzaku i mogę spać spokojnie, bez względu czy będzie tańszy czy droższy :D 

Spokojnie to będę spał jak nawóz kupiony wygeneruje sensowny zysk w produkcji,  a nie po ile go kupię jeśli ceny płodów są poniżej przyzwoitości i opłacalności!

41 minut temu, Sumik napisał:

Nie będzie na wsi dobrze jak 2 koła akceptujecie za saletrę przy pszenicy po 800 i rapsie 1700

Głos rozsądku!

• Like 4
Opublikowano
1 godzinę temu, XTRO napisał:

Proponuję opierdolić pensję dla tych pojebow w UE i nakazać transportu tylko pociągiem a nie samolotami latać bo to sporo paliwa pali a przecież ekologia najważniejsza 

dawaj jedziemy na brukselę ! trzeba rozgnić to dziadostwo !

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Witajcie, poniżej zamieszczam listę 10 najpopularniejszych pytań dotyczących cen nawozów z jakimi sie spotykamy:
      Jakie będą ceny nawozów w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrzak w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować mocznik w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletra amonowa w 2025 roku?
      Jakie będą ceny nawozów wieloskładnikowych w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 4 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 8 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrosan w 2025 roku?
      Czy ceny nawozów pójdą w górę w 2025 roku?
      Co się będzie działo z cenami nawozów w 2025 roku?
      Zapraszam do wymiany opinii na temat cen nawozów, podawajcie proszę konkretne ceny nawozów u swoich dostawców, w poszczególnych powiatach. Informujcie czy cena dotyczy sprzedaży detalicznej czy są to ceny za dostawy całosamochodowe.
      Przykładowo niech to będą wpisy tego typu: powiat świdnicki, saletra Zaksan 33.5 - cena 1300zł netto - zakup całosamochodowy.
      Przy dyskusjach unikajmy poróżnień, wyzwisk, czy wycieczek politycznych. Rozmawiajmy merytorycznie, szanując rozmówcę i jego punkt widzenia.
    • Przez AgroMinerał
      Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu 577177974. Możliwy dowóz na terenie całej Polski. Produkt, suchy idealnie nadający się jako nawóz naturalny pod wszystkie rodzaje upraw.
       Chętnych zapraszam do kontaktu.
       Pozdrawiam 
      AB
    • Przez chabo
      Witam czy RSM 32 trzeba rozcieńczać wodą przed aplikacją w zbożach ?
    • Przez Bartek933
      Ceny nawozów utrzymują się nadal na bardzo wysokim poziomie. Cena i dostępność nawozu sprawia trudności z zaplanowaniem zakupów. Ciężko przewidzieć czy ceny będą spadać czy nieoczekiwanie będziemy obserwować ich wzrost

Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Przez superfarmer02
      Jakie są aktualnie ceny nawozów i w jakich powiatach?
      Zapraszamy do dyskusji.
      Link do kontynuacji tematu:

• Dodaj nową pozycję...
v