Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Ktoś z okolic Chełma lubelskie nie chciałby się złożyć na auto rsm . Ja bym wziął 4 mauzery sąsiad też 4 . Na wczoraj cena 1135 netto. 

Edytowane przez kamil2509
Opublikowano
1 godzinę temu, Michał88 napisał:

Taa obszarnik siądzie na tyłku, obszarnik to może więcej niż Ty. Ma większe możliwości i to daje przewagę, dla niego dokupić 5ha to jak  wyjść do  sklepu na większe zakupy. u mnie nawet teraz gdybym chciał sprzedać swoje 40 ha to do końca dnia było by pozamiatane.

Czyli jeszcze nie narzekajcie że jest źle. U mnie moich 40ha nikt by nie kupił bo u mnie głodu ziemi nie ma. Chyba że przy drogach asfaltowych mam trochę ha to może na działki by sprzedał.

Opublikowano
22 godziny temu, jan88 napisał:

Czy ktoś wie jak to jest z fakturami do wniosku o dopłaty do nawozów czy może jest możliwość żeby syn miał faktury od ojca ? A może można zmienić dane na fakturze fakturą korygującą ? 

Opublikowano (edytowane)

Jeszcze rano na niedzielę nadawali 20l a teraz pokazuje pogodę... 🤷‍♂️ Oby tylko nie padało w sobotę wieczorem bo wybieram się do Łomży na papa Dance 😉🤭

Edytowane przez Bercik92
Opublikowano
1 godzinę temu, Bercik92 napisał:

Jeszcze rano na niedzielę nadawali 20l a teraz pokazuje pogodę... 🤷‍♂️ Oby tylko nie padało w sobotę wieczorem bo wybieram się do Łomży na papa Dance 😉🤭

Ja bym wolał zmoknąć lub odpuścić koncert na konto ulewy😉

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

Swiętokrzyskie rejonami w tamtym tygodniu 33 L i dzisiaj na deszczomierzu pokazuje następne 23 litry, a co do nawozów , to mógłby ktoś kto jest w temacie napisać coś o tej POLIFOSCE 7  , jaką ten nawóz ma granule i czy badał ktoś te zawartości , bo cena porównując do poli 6 czy 8 jest jakoś dziwnie konkurencyjna ? chociaż jak ktoś tu pisał to że po telefonie do Azotów , potwierdzili że to ich nawóz . I jeszcze jedno kto nim handluje , bo na stronie AGROCHEMU POLI 7 jest nie uwzględniona . 

Opublikowano
Michał88 napisał:

Nawet dodam że miałem propozycję na całe gospodarstwo jakoś z pół roku temu, niby trochę w śmiechu  ale i na poważnie. Wszystko całość z domem, zabudowaniami i maszynami... 

tak z ciekawości ile ten ktoś proponował ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Witajcie, poniżej zamieszczam listę 10 najpopularniejszych pytań dotyczących cen nawozów z jakimi sie spotykamy:
      Jakie będą ceny nawozów w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrzak w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować mocznik w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletra amonowa w 2025 roku?
      Jakie będą ceny nawozów wieloskładnikowych w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 4 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 8 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrosan w 2025 roku?
      Czy ceny nawozów pójdą w górę w 2025 roku?
      Co się będzie działo z cenami nawozów w 2025 roku?
      Zapraszam do wymiany opinii na temat cen nawozów, podawajcie proszę konkretne ceny nawozów u swoich dostawców, w poszczególnych powiatach. Informujcie czy cena dotyczy sprzedaży detalicznej czy są to ceny za dostawy całosamochodowe.
      Przykładowo niech to będą wpisy tego typu: powiat świdnicki, saletra Zaksan 33.5 - cena 1300zł netto - zakup całosamochodowy.
      Przy dyskusjach unikajmy poróżnień, wyzwisk, czy wycieczek politycznych. Rozmawiajmy merytorycznie, szanując rozmówcę i jego punkt widzenia.
    • Przez AgroMinerał
      Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu 577177974. Możliwy dowóz na terenie całej Polski. Produkt, suchy idealnie nadający się jako nawóz naturalny pod wszystkie rodzaje upraw.
       Chętnych zapraszam do kontaktu.
       Pozdrawiam 
      AB
    • Przez chabo
      Witam czy RSM 32 trzeba rozcieńczać wodą przed aplikacją w zbożach ?
    • Przez Bartek933
      Ceny nawozów utrzymują się nadal na bardzo wysokim poziomie. Cena i dostępność nawozu sprawia trudności z zaplanowaniem zakupów. Ciężko przewidzieć czy ceny będą spadać czy nieoczekiwanie będziemy obserwować ich wzrost

Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Przez superfarmer02
      Jakie są aktualnie ceny nawozów i w jakich powiatach?
      Zapraszamy do dyskusji.
      Link do kontynuacji tematu:

• Dodaj nową pozycję...
v