Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, thor1984 napisał:

to lotnisko to jest potrzebne jak nie powiem co 

Powiem że co do tego mam mieszane uczucia.

Opublikowano
7 minut temu, Desperado napisał:

Za 4 latka wyleci razem z po-wcami z huczkiem na bruczek.   :D

Nie wyobrażam sobie radykalnej lewicy w rządzie trzecią drogą czy jak im tam

Po będzie miało się z nimi ciężko dogadać 

Opublikowano

Opublikowano
38 minut temu, Tomasz0611 napisał:

I tak samo na PiS głosowali ułomni intelektualnie po podstawówce ;) Ktoś kto skończył studia nie daje się nabrać na 500+ z własnych pieniędzy które kosztuje go w podatkach 900zł xD 

I tu właśnie o to chodzi , aby dużo zarabiać , dużo wydawać ,płacić dużo podatków w taki sposób Ameryka stała się Ameryką 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

po mojemu to nie miało szans, za blisko Warszawa i Modlin - projekt czysto polityczny. Sam wiesz, że teraz z Radomia do wawy to jest rzut beretem ekspresówką 

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

gdyby ciebie uznac za ynteligentnego, to ja na pewno jestem inaczej 😂

lolus pewnie na pis glosowal 🤣

kurna jak uslyszalem w radio dojnej zmiany wypowiedzc redaktora zaczynajaca sie od slow -pan premier donald tusk.. to do tej pory nie moge dojsc do siebie..

Nigdy żaden sługa narodu ukraińskiego nie dostanie mojego głosu, więc z tym pis-em ci nie wyszło. A że potrafię uszanować kogoś wybór to nie muszę nikogo wyzywać od wsioków, aby się dowartościować w przeciwieństwie do ciebie. Wiem, że dla kogoś takiego jak ty jest to nie możliwe, ale nie przejmój się tym jeszcze wszystko przed tobą młody człowieku. 

Opublikowano
3 minuty temu, thor1984 napisał:

po mojemu to nie miało szans, za blisko Warszawa i Modlin - projekt czysto polityczny. Sam wiesz, że teraz z Radomia do wawy to jest rzut beretem ekspresówką 

I dlatego to lotnisko ma sens w aspekcie odciążenia czy też likwidacji Okęcia.  

Opublikowano
46 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Ktoś kto skończył studia nie daje się nabrać na 500+ z własnych pieniędzy które kosztuje go w podatkach 900zł xD 

No widać że po tych studiach jest głupszy niż przewiduje ustawa przewiduje, skoro do tej pory brał 500 i będzie brał 800, znasz kogoś z honorem który zrezygnował? jak nie to duupy mi nie zawracaj.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Desperado napisał:

No widać że po tych studiach jest głupszy niż przewiduje ustawa przewiduje, skoro do tej pory brał 500 i będzie brał 800, znasz kogoś z honorem który zrezygnował? jak nie to duupy mi nie zawracaj.

Argument który mógł wymyśleć tylko PiSowiec po podstawówce z jakiegoś wypizdowa żyjący z państwowego socjalu xD To z szkoły, dróg czy lekarza też się w sumie honorowo korzystać nie powinno ???

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

rezygnować 🤣 rozumowanie wiejskiego prostaka 🤣

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

o którym lotnisku piszesz?

Warszawa Radom 

1 minutę temu, Ulman napisał:

o którym lotnisku piszesz?

Warszawa Radom 

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

@Tomasz0611 przecież najoczywistszą prawdę napisał.  Beret cie tak ciśnie ze nie możesz zrozumieć czy skończyłeś naukę na gimnazjum?

Opublikowano
5 godzin temu, hubertuss napisał:

Czyli kawałki tektury z wypisanymi sumami za które rząd nie popłacił jeszcze z czasów gdy je przedtem rozdawał.

dawaj dowody artykuły  informacje popierające teze o niedotrzymaniu wypłat bo z tego co w okolicy dostali kartoniki to już po zakupach są więc gdzie to jeszcze czekają i na co?

Opublikowano
42 minuty temu, Desperado napisał:

Marysia idź lepiej coś upichcić w kuchni.

Opublikowano
Przed chwilą, Roman4321 napisał:

dawaj dowody artykuły  informacje popierające teze o niedotrzymaniu wypłat bo z tego co w okolicy dostali kartoniki to już po zakupach są więc gdzie to jeszcze czekają i na co?

Jakoś wątpię żeby kartoniki które przywoził u nas Małecki w ostatnie 2 tygodnie były poopłacane xD 

Przed chwilą, Roman4321 napisał:

sprawdził już każdy kto wygrał z jego okręgu wyborczego czy dalej dyskutujecie a nawet nie wiecie kto się dostał do sejmu czy senatu

Już dawno sprawdzone ;) PiSiorków nie znam, ten co dostał mój krzyżyk dostał się do sejmu, do Senatu Waldek Pawlak pogonił PiSiorka xD 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v