Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

No ciekawe Polsko co wybrałaś , rozdawnictwo  czy  k**estwo 🤔

ale to dalej ta sama partia 🤣

Opublikowano

Co mnie konfederacja obchodzi? To tak jakbym liczył, że z somsiada żoną masz dwie kobiety w domu

1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

PiS kaputen...🤪

Co kaputen gdzie kaputen? 36,8 to kaputen? Lecz się człowieku

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, sakala napisał:

Co mnie konfederacja obchodzi? To tak jakbym liczył, że z somsiada żoną masz dwie kobiety w domu

Gon se barany...PiS obalony ...czego nie rozumiesz ?

• Haha 1
Opublikowano

Kaczyński zadowolony bo wygrał. Tusk zadowolony bo wygrał. Cholera i komu tu wierzyć 😛. Co by nie mówić Pis czy stworzy rząd czy nie to Kaczyński przechodzi do historii jako przywódca partii , która trzy razy pod rząd wygrywa wybory. Bardzo słabo Konfederacja aż dziwne.

Opublikowano
3 minuty temu, daron64 napisał:

Ojojo a co to się tam z konfa stało? 😅

Korwin im świetnie pomógł 🤣

Opublikowano (edytowane)

Czyli bez żadnych rozstrzygnięć PiS nie ma większości , opozycja na chwile obecna niby ma wiekszość ale to trudno zliczyc bo bedzie to liczone metoda Dhondta , czyli po podliczeniu każdego okręgu . A przedewszystkim to Polska i sondaże się mylą  nawet o 10 % znów obudzimy sie rano z innymi wynikami .metoda donta

Edytowane przez marks50
Opublikowano
4 minuty temu, marks50 napisał:

Czyli bez żadnych rozstrzygnięć PiS nie ma większości , opozycja na chwile obecna niby ma wiekszość ale to trudno zliczyc bo bedzie to liczone metoda Dhondta , czyli po podliczeniu każdego okręgu . A przedewszystkim to Polska i sondaże się mylą  nawet o 10 % znów obudzimy sie rano z innymi wynikami .metoda donta

Sondaże w ostatnich latach , mówimy o exit poll nie mylił się więcej niż 2 %

1 minutę temu, Ulman napisał:

@galan99 , bendzie kuniec świata?

Lepiej nie będzie . Pozdrawiam

Opublikowano
1 minutę temu, sakala napisał:

Platforma zaskoczyła Konfa rozczarowała. Reszta zgodnie z przewidywaniami

pis umiał Antka schować, a konfa Janusza niestety nie 🤭

Opublikowano
11 minut temu, sakala napisał:

Na rządzenie nie wystarczy. I w sumie ponad 60% głosujących woli coś innego niż PiS. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v