Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co się dziwić. Skoro komisję robią coś niezgodnego z regulaminem to reakcja normalna. Ludzie też zdziwieni że takie pytanie,nie chce to nic nie zaznaczam albo oddaje kartę i tyle. Nieprawidłowości zresztą były zawsze.

Jutro będzie się działo 🙆‍♂️ Ale Będzie wściek jak PiS wygra🤭

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, GRZES1545 napisał:

Jaki wynik tam wiadomo? 

Nie umiesz czytać ?? O 21 się dowiesz jak nie potrafisz zrozumieć tekstu pisanego i potrzebujesz obrazki ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
43 minuty temu, GRZES1545 napisał:

A skąd pewność że akurat Ci dziadkowie co podjada autobusem zagłosują na PiS? To tak jak byś  powiedział że Ci co biorą trzynastki czy 500 plus to wyborcy PiS. 

Masz rację  że nie wszyscy  ale jak nawet 65% z nich to i tak będzie dobrze.  Oni mówią  że mieli emerytury  głodowe a teraz ile kasy dostają  że hoho. Ale jak tłumaczę  im że  jak emerytura była 800zł to tonę  węgla  za to można  było kupić  a teraz też tonę tylko kupi albo i nie a oni swoje że maja więcej 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
12 minut temu, GRZES1545 napisał:

Coś się  nie zgadza Pany. Frekwencja na 17⁰⁰ wyszła 57%

A co ci się zgadza ? Frekwencja będzie rekordowa , ponad 70 % . A to oznacza zwycięstwo Tuska i holowni

• Sad 2
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, GRZES1545 napisał:

Coś się  nie zgadza Pany. Frekwencja na 17⁰⁰ wyszła 57%

Do 21 będzie frekwencja 112 % jak na demokracje przystało :) , potem zwycięska partia powie że wygrali w 98,43 % ale dla standardów europejskich niech będzie 30 % :) , 

https://wydarzenia.interia.pl/raport-wybory-parlamentarne-2023/news-zniszczone-karty-do-glosowania-mnoza-sie-incydenty,nId,7088958

No to już apokalipsa , rodziny skłócone , co z tą Polska ??? Jak widać NWO cel osiąga .

Edytowane przez marks50
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)

W Krakowie ponoć zabrakło kart do głosowania i urny były  przepełnione 😄

Jacek weź no potwierdz jak tam sytuacja?

5 minut temu, masa24 napisał:

A co ci się zgadza ? Frekwencja będzie rekordowa , ponad 70 % . A to oznacza zwycięstwo Tuska i holowni

Nawet tak nie żartuj.

Nie zgadza się z tym co tu się czyta, zerknij w stecz że ludzie ponoć olali wybory.

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano

dzieci pojechaly na weekend w gory ,nie wiem czy wrocily do krakowa. bo dawno nie bylo relacji na tik-toku..

ja ma wolne wiec glosowalem u siebie..

biorac pod uwage przyjazd ze 100 tysiecy studentow to mozliwe..

1697013519_drc859_600.jpg

Opublikowano

Ja uważam że elektorat PIS czyli sekta jest bezwzględnie zdyscyplinowana i głosuje zawsze. Poparcia PISowi nie przybyło patrząc na sondażowe procenty więc ta dodatkowa frekwencja może oznaczać że do wyborów poszli zwolennicy innych partii lub wkurwieni. Pożyjemy, zobaczymy.

Patrzę na TVPinfo i jakiejś wesołości nie ma. Przerażeni nie są ale poważni z pewnością. Migawki z tłumami przed lokalami wyborczymi pokazują dużo młodych ludzi....... 

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v