Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

w zasadzie upikszanie ciała było od dawien dawna , ot chociażby kolczyki , naszyjnik nie wspomne o krajach afrykańskich kto co lubi osobiscie jestem zwolennikiem siłowni , fitnes .                    Dysydent , jedena osoba  z forum miał już miesiecznego bana za obraze osoby wytatuowanej , no i tam nalezało się  to był Rolnik 1973  

Edytowane przez jarecki
Opublikowano (edytowane)

no jak się kupi... skonstruowało ładowacz do gnoju i ręcznie już nie musowo to niechby i fitness

to swoista pułapka gdy mięśnie przestają być potrzebne do przeżycia i dylemat trudniejszy niż się wydaje

28 minut temu, jarecki napisał:

Dysydent , jedena osoba  z forum miał już miesiecznego bana za obraze osoby wytatuowanej , no i tam nalezało się  to był Rolnik 1973 

pewnie chodziło o obrazę personalną konkretnego osobnika
za piętnowanie zjawisk cywilizacyjnych jeśli by banowano to o czym by taki portal miał być żeby był ciekawy i godny uwagi?
zmienił by się w taki magnetofon prezesa z podlinka od @jacus-ia (stronę temu) i żadna strata taki portal opuścić

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

jesli ktos ma taki tatuaz to cos nim nie teges... typowe dla wiekszosci wyborcow pis-u.

pada słowo zapytaliśmy więc to  dziennikarz tvp info & tvp pis

Opublikowano

na telegramie z nim pisz 😂

2 godziny temu, jarecki napisał:

w zasadzie upikszanie ciała było od dawien dawna , ot chociażby kolczyki , naszyjnik nie wspomne o krajach afrykańskich kto co lubi osobiscie jestem zwolennikiem siłowni , fitnes .                    Dysydent , jedena osoba  z forum miał już miesiecznego bana za obraze osoby wytatuowanej , no i tam nalezało się  to był Rolnik 1973  

ciekawe kogo ?? nie pamietam tej akcji. tak jak juz pisalem nie wszyscy w roczniku 73 byli udani🤣.

ja obrazam wszystkich po rowno wiec mi to nie grozi, zreszta do galerii to zagladam rzadko.

• Haha 1
Opublikowano
45 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Kurła ale SMS dostałem, jak odpowiedzieć 🤔 @PRIMO jak radzisz ?

Screenshot_2023-01-25-16-04-04-50.jpg

Fake. 

Usuń to byle szybciej. 

Opublikowano

Amerykanie wznowili produkcję amunicji wszelkiego typu , sześciokrotnie i inne kraje też .

Kraje zachodnie , nie ukrywają że przekazują broń Ukrainie , co raz ciężą .

Zaś Rosja traci .

Putinowska teoria zwycięstwa". W taki sposób Kreml chce wygrać wojnę w Ukrainie

Spór w sprawie ciężkich czołgów dla Ukrainy dobiega końca, ale nie jest to jedyne pole, na którym walczący z najeźdźcami kraj może liczyć na pomoc Zachodu. Do dyspozycji ma też pokaźny pakiet pomocy finansowej i militarnej od sojuszników. Rosja natomiast straciła ogromne ilości sprzętu i ma coraz większe trudności z uzupełnianiem jego zapasów. Mimo to Kreml roztacza wizję zwycięstwa, ma bowiem plan, jak obejść przewagę Kijowa i przekuć swoją słabość w siłę.

Opublikowano (edytowane)

kurna pomyliłem awatary. druga pis da...😄

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Rosja reaguje na decyzję Niemiec w sprawie leopardów. "Nowy poziom konfrontacji"

Ambasada Rosji w Berlinie poinformowała, że "niemiecka decyzja o zatwierdzeniu dostawy czołgów Leopard na Ukrainę jest niezwykle niebezpieczna i przenosi konflikt na nowy poziom". Ambasador Rosji Siergiej Nieczajew stwierdził, że doprowadzi to do "śmierci nie tylko rosyjskich żołnierzy, ale także ludności cywilnej", a Berlin "niszczy resztki wzajemnego zaufania i powoduje nieodwracalne szkody w i tak już opłakanym stanie stosunków rosyjsko-niemieckich".

• Haha 1
Opublikowano
24 minuty temu, galan99 napisał:

Amerykanie wznowili produkcję amunicji wszelkiego typu , sześciokrotnie i inne kraje też .

Kraje zachodnie , nie ukrywają że przekazują broń Ukrainie , co raz ciężą .

Zaś Rosja traci .

Putinowska teoria zwycięstwa". W taki sposób Kreml chce wygrać wojnę w Ukrainie

Spór w sprawie ciężkich czołgów dla Ukrainy dobiega końca, ale nie jest to jedyne pole, na którym walczący z najeźdźcami kraj może liczyć na pomoc Zachodu. Do dyspozycji ma też pokaźny pakiet pomocy finansowej i militarnej od sojuszników. Rosja natomiast straciła ogromne ilości sprzętu i ma coraz większe trudności z uzupełnianiem jego zapasów. Mimo to Kreml roztacza wizję zwycięstwa, ma bowiem plan, jak obejść przewagę Kijowa i przekuć swoją słabość w siłę.

Nie siej tej propagandy wojna będzie jeszcze długa a jej finał nie pewny. Putin będzie grał na wykrwawienie UA i wyniszczenie zasobów materialnych.

Rosja traci i nie traci. Dzisiaj czytałem jak zachód jest uzależniony od uranu. Musi kupować go między innymi od Rosatomu. nawet USA tam kupują 25 % swojego zużycia. Więc nie nakładają sankcji na Rosatom a ten w zamian sprowadza do RU niektóre technologie potrzebne do budowy s 300 czy iskanderów

Ukraińców na wojnie zginęło nie tak dużo mniej niż rusków. Tracą też dużo sprzętu. Więc nie ma co się podniecać. Dobra wieść jest taka, że Niemcy wymusili na USA przekazania Abramsów. Tylko czy ten sprzęt zostanie tam odpowiednio wykorzystany czy będą umieli go naprawiać i dostaną części to już inna sprawa.

Opublikowano
12 minut temu, hubertuss napisał:

Ukraińców na wojnie zginęło nie tak dużo mniej niż rusków.

jeśli by liczyć straty cywili i tych co kacapy po całym kacapowie porozwozili i jeszcze porozwożą no i oczywiście emigrację to Ukraina ma kilka jeśli nie kilkunastukrotnie większe straty osobowe od kacapowa

jeszcze mi się przypomniało
ten ruski kaprawy ten nowy ich naczelny generał co pono taki bystrzak (jak na żołdaka) nakazał się golić żołdactwu
czy to jakaś aluzja do tego kozojeba kadyrowa i reszty muzułmańców w rosji?
ciekawe czy kozojeb zgoli te rude patły czy nie? :P

Opublikowano (edytowane)

cała ta zachodnia kroplówka dla Ukrainy zdaje się być tylko celowym przedłużaniem wojny bez wizji szybkiego jej rozstrzygnięcia
no teraz kacapy się trochę pozbierali to dla równowagi zachód nieco podsypie tym razem głównie czołgów ale akurat tyle aby ukry się obronili a broń Boże za dużo żeby w kontrataku kacapów za szybko nie mieli czym roznieść

coś mi się wydaje że w beznamiętnym jednako pogardliwym postrzeganiu obydwu stron tego konfliktu wcale nie jestem taki odosobniony
Tłuką się dwa potencjalni wrogowie Polski i oby jak najmniej i jednych i drugich na pobojowisku zostało bo niezależnie która strona tam weźmie górę to my tutaj taki sam problem będziemy mieli nie ważne które dzikusy tam zwyciężą... a tak; już o tym kiedyś pisałem

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

Ostatnio czytałem jak ruscy posyłają więźniów żeby zlokalizowac pozycje strzeleckie upaincow a potem już wiedzą gdzie kierować ogień.

Rozpoznanie bojem, tak to się w ich taktyce nazywało. Kiedyś mieli kompanie i bataliony karne, które zajmowały sie tym namiętnie. Teraz widać przypomnieli sobie o tym elemencie swojej taktyki. 

18 minut temu, dysydent napisał:

ten ruski kaprawy ten nowy ich naczelny generał co pono taki bystrzak (jak na żołdaka) nakazał się golić żołdactwu

Uuuuuu pamiętam jak sprawa ogolenia była i u nas stawiana na ostrzu noża. Z reguły kiedy przełożonemu brakowało w dyskusji argumentów, to padało sakramentalne pytanie. "Dlaczego jesteście żołnierzu nie ogoleni?"🤣 I tu ręce i nogi opadały.

A temu to już chyba odjebało totalnie.🤣

https://parenting.pl/czarnek-planuje-reforme-nie-moze-byc-tak-ze-nauczyciel-w-wiosce-zarabia-tyle-samo

"- Nie może być tak, że nauczyciel w Kielcach w liceum mający w klasie maturalnej 30 uczniów, czy nauczyciel pracujący w Ostrowcu Św. w szkole podstawowej mający pod opieką 30 dzieci, których przygotowuje do egzaminu ośmioklasisty, zarabia tyle samo, albo mniej, co nauczyciel, z całym szacunkiem, wychowania fizycznego w wiosce, gdzie w klasie jest pięcioro dzieci - powiedział Czarnek. - I ten nauczyciel, który uczy troje uczniów WF-u, zarabia więcej [...]. To są kosmiczne różnice i niesprawiedliwość, która dzisiaj występuje i którą trzeba zniwelować - podkreślił."

Teraz będa płacić nauczycielowi od "łebka" a jak któryś nie przyjdzie do szkoły to też nauczycielowi procentowo obetną z wypłaty?🤣

Opublikowano

mirro napisał:

Teraz będa płacić nauczycielowi od "łebka" a jak któryś nie przyjdzie do szkoły to też nauczycielowi procentowo obetną z wypłaty?🤣

A na wioski naprzyjmują nauczycieli z Ukrainy. Taki we wakacje to i truskawek pozbiera i nadrobi. Czarnek jednak nie określił kierunku swych działań. Moze też pójść drogą obcinania wypłat wszystkim wuefistom bo matury ze sportów wszak niema.

Opublikowano
16 godzin temu, mirro napisał:

Czyli masz swoje zdanie, tylko się z nim nie zgadzasz, Bo jednak PiS byś zostawił przy władzy.🤣 

zawsze gadałem ze partia nie może rządzić więcej jak 2 kadencje 

15 godzin temu, DTaras napisał:

Ano nikt niewie a opcje są dwie albo cycki go kręcą albo kręci gobjak mu je kręcą...

a ciebie cycki nie kręcą ? czy wolisz klatę ....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v