Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał:

Kto idzie jutro na pochód 👀

bateria mi siada w kamerze a do jutra to już żaden kurier nie zdąży a jakieś dwadzieścia minut filmu z tego cyrku jaki tam się zanosi to szkoda fatygi bo i jeszcze mam daleko

3 minuty temu, jacus napisał:

tour de polgne -po lubelsczyznie bedzie jezdzil,

ale że w tym roku też?

że aż sprawdzę którędy

Opublikowano

Coś mi się widzi że pusta kieszeń jest receptą na dolegliwości co niektórych -powoli dostają rozumu do tej pory tak wysoko szybowali że z lądowaniem będą mieli problemy (proponuję wodowanie -nie będzie tak bolesne )  A w mojej ocenie jeszcze imadło ma kilka zwojów do dokręcenia ,jak przestaną piszczeć to będzie właśnie ten moment 

Opublikowano
2 godziny temu, Mariusz2903 napisał:

Kolejny cham z tych lewackich pseudoelit chce zamordować Kaczyńskiego a podobno to JK dzieli Polaków

A widzisz. Bo wyskoczył za wcześnie. Jakby poczekał aż wszyscy Polacy będą chcieli mordować Kaczyńskiego, to by i podziałów nie było.🤣

1 godzinę temu, jacus napisał:

a u mnie zdezorganizuje orszak weselny

A kim to jest szczęśliwy wybranek? 🤣(sorry nie mogłem się powstrzymać)😂

• Haha 2
Opublikowano
3 godziny temu, dysydent napisał:

a Seweryn? gdyby innych słów użył nikt na Niego by nawet uwagi nie zwrócił

No właśnie, gdy niema nic sensownego do powiedzenia wystarczy kilka bluzgów na yudupie by wzbudzić aplauz w swojej bańce

3 godziny temu, dysydent napisał:

dobry aktor

Aktor może i dobry do momentu gdy mówi tekstem napisanym przez scenarzystę, gdy odezwie się swoimi słowami okazuje się że król jest nagi a do tego wychodzi z niego cham i prostak

• Like 3
Opublikowano (edytowane)

a czego innego od komedianta oczekiwać?

ale i jako komediantami takich traktować należy a nie robić za te przysłowiowe małpy w klatce

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
5 godzin temu, hubertuss napisał:

Co ty się dziwisz. Wczoraj w szczujni leciały paski, ze współpracownicy Tuska wymuszają na UEFA blokowanie naszego sędziego Marciniaka.

co ty pier........   dziękowali jeszcze z KO frankowskiemu ze się zaangażował w sprawę .... minister sportu to samo na Polsacie gadał 

• Haha 2
Opublikowano

tak ...chyba na polsacie bo na kurwizji to co innego mowili. 

3 godziny temu, mirro napisał:

A widzisz. Bo wyskoczył za wcześnie. Jakby poczekał aż wszyscy Polacy będą chcieli mordować Kaczyńskiego, to by i podziałów nie było.🤣

A kim to jest szczęśliwy wybranek? 🤣(sorry nie mogłem się powstrzymać)😂

czy szczesliwy ? jego tesiowa to moja kuzynka ,wiec raczej bym mu wspolczul 😂

• Haha 1
Opublikowano

Skandaliczna wypowiedź Andrzeja Seweryna, która najlepiej obrazuje, co łączy tych, którzy tworzą środowisko polityczno-medialne totalnej opozycji, tzw. pseudoelity – powiedział rzecznik PiS Rafał Bochenek, komentując wulgarną wypowiedź aktora, która pojawiła się w mediach społecznościowych.

STAN UMYSŁU Z PO . 

DROGIE DZIECKO TRZEBA  PRZY....DPLIĆ .

Wszystkim .

https://www.tvp.info/70307605/andrzej-seweryn-szokuje-fala-komentarzy

Jest nagranie .

Opublikowano

Przecież to jest absolutna racja tyle że może zbyt dosadnie wyrażona. Do PISowskiej sekty może

przemówić jedynie porządny wpi...l albo zupełnie pusta lodówka. Potem obowiązkowy powrót do poczatkowych klas podstawówki plus przymusowe kursy logiki, matematyki i ekonomii. 

Opublikowano
9 minut temu, galan99 napisał:

Absolutne ale nie w ten sposób i to przed wyborami .

wp***dol należy sie tak przed wyborami, jak i po wyborach. 🤣Mieli sporo czasu aby zajarzyć o co kaman. 😂

4 godziny temu, dysydent napisał:

W sumie to wypowiedź w żartobliwym tonie, więc raczej robiona "do śmichu". Jednak kiedy tak głębiej się zastanowić, to właśnie Pan Seweryn ciągnie w stronę Suworowa. Albo raczej rozwiązania problemu sugerowanego przez Suworowa. Ale czy godzi się dyskutować z Suworowem? Przecież przy tak oblężonym korycie jedynym rozwiązaniem wydaje się seria z pepeszy.🤣

Opublikowano

Na pisowskie draństwo kultura nie działa.

26 minut temu, galan99 napisał:

Babki tym bardziej będą na opozycję gdakać za taką wypowiedz .

PiScowi tylko pomagają takie wypowiedzi dodają paliwa .

Owszem pomagają bo PIS to sekta i wzmaga to syndrom oblężenia. Stare babki są stracone bo nie mają żadnych własnych przemyśleń a jedynie wykrzykuja hasła które przeczytają na paskach tvpis

Opublikowano
Ulman napisał:

Przecież to jest absolutna racja tyle że może zbyt dosadnie wyrażona. Do PISowskiej sekty może

przemówić jedynie porządny wpi...l albo zupełnie pusta lodówka. Potem obowiązkowy powrót do poczatkowych klas podstawówki plus przymusowe kursy logiki, matematyki i ekonomii. 

Jak se dodasz Trampów Orbanów i resztę co on tam wymienił to chwycisz kontekst. Moim zdaniem mówi o obłudzie ale Jarosław otępiony demencją przyjmuje już wszystko dosłownie.

• Thanks 1
Opublikowano

k**wa-zeby byc w nastroju-galanowi niemieckie powietrze dobrze sluzy, w koncu zaczal madrze pisac..

1 godzinę temu, jahooo napisał:

ile razy internetowe giganty ostatnio ugiely sie przed ue ? ile miliardow kar zaplacily ??

a szwajcarskie banki nie wyplacily milaiardow z przedwojennych kont ??

niedawno drugi co do wielkosci bank szwajcarski zbankrutowal.

Opublikowano
Dnia 2.06.2023 o 17:33, mirro napisał:

Każde normalne Państwo posługuje się agentami wpływu, albo lobbystami. Każde, oprócz Polski.🤣Bo Polska se jacht kupiła co rozsławia jej imię na morzach i oceanach.🤣

A co my mamy takiego do zaoferowania ? A zapomniałem. Mamy rynek zbytu :ph34r:.

Dnia 2.06.2023 o 20:03, jacek1296 napisał:

W 17 punktach niezgodna z konstytucją. Pis nie będzie badał wpływów rosji, tylko będzie przedstawienie dla pisowskich oszołomów zakończone próbą wykluczenia jedynego polityka opozycji, którego jarek się najzwyczajniej boi. I tylko pisowskie matoły wierzą, że będzie jak w tvpis nadają.

Nie chce mi się szukać, także podaj link to sobie poczytam o tych punktach.

13 godzin temu, dysydent napisał:

no i coś pomogło? bo Dmowski takie wnioski po wysługiwaniu się naoleońskim żabojadom wyciągnął a Monte Cassino, Narvik, Arnhem a ostatnio Irak i Afganistan aby na koniec do gołej d.py się rozbroić dla ukrów i teraz jeszcze zarzekamy się że "zastaw się a uzbrój się" i nie wiadomo co bardziej Polskę spustoszy; ew wojna czy mnożenie żołdactwa i uzbrojonego w kupowany na krechę sprzęt z demobilu u innych co się go pozbywają bo ukraińska wojna zweryfikowała przydatność i czołgów i niemrawego lotnictwa śmigłowego i .... z resztą już się naraziłem tradycjonalistom militarnym to na tym poprzestanę.

Niczego się Polska nie nauczyła z Historii zatem ją powtórzy

i tak 'Zelensky" (tak ostatnio z niemiecka) ochoczo przyznał że najwięcej w obronie przed kacapami pomogły ukrom te niemieckie chełmy ...

Te nasze Migi co miały wywołać 3 wojnę, to stoją nadal w hangarach u nas czy wysłaliśmy je na Ukrainę ?

10 godzin temu, hubertuss napisał:

NO mają na sumieniu.

Obaj tek sprzedał udziały w lotosie powiązanemu z ruskimi MOL owi i robiącym z ruskimi interesy arabom z aramco. Jak się okazuje Amerykanie dawali za te udziały 4 mld więcej. Niż zapłaciło aramco które kupiło udziały za bezcen.

Teraz się okazuje, że Morawietzky jako prezes WBK wiedział o tym, że jego podwładni wraz z ruskim oligarchą pomagają w przejęciu grupy Azoty. Na szczęście rząd Tuska się nie zgodził.

Rosyjskie służby w 2015 roku pomagają pisowi w przejęciu władzy w PL. Ponieważ już chyba każdy wie, że nagrania u Sowy powstawały z inspiracji rosyjskich służb.

Mamy jeszcze kilku biznesmenów związanych z pisem ściągających ruski węgiel do PL na skalę wcześniej nie spotykaną. Podczas gdy polski węgiel leżał na hałdach a pis zamykał kopalnie.

To tak na szybko wpływ ruskie na polityków pis.

Jest jeszcze Macierewicz spotykający się z biznesmenami powiązanymi z Rosją. Pałacyk Glapińśkiego który dostał za zwykły dom od biznesmena powiązanego z ruskimi oligarchami. Czy ważna urzędniczka w kancelarii Dudy której mąż robi interesu z Węgierskimi oligarchami powiązanymi z Rosją i Putinem.

-kiedy Morawiecki był doradcą Tuska ?

- wszyscy skupili się lub celowo uwaga została skierowana na tym kto nagrywał, kiedy , skąd sprzęt pochodził a sama treść to szczegół. Nie wart komentowania. Tak to wygląda.

- za których rządów polski węgiel leżał na składach bo był droższy od rosyjskiego ? Kto chciał zamykać polskie kopalnie a otwierać w Afryce ?

9 godzin temu, Mariusz2903 napisał:

https://wiadomosci.wp.pl/andrzej-seweryn-zabral-glos-wydal-oswiadczenie-6904949618514880a

Kolejny cham z tych lewackich pseudoelit chce zamordować Kaczyńskiego a podobno to JK dzieli Polaków .

Jedni i drudzy  czyli PO i PIS dzielą równo a społeczeństwo  łyka to jak pelikany.

8 godzin temu, 6465 napisał:

Kto idzie jutro na pochód 👀

A to jakaś okrągła rocznica będzie  ? Ze świętowaniem to będzie miało mało wspólnego.

Opublikowano
witejus napisał:

4 godziny temu, dysydent napisał:

Minimum rozumu i kultury, dobrego wychowania

Jak rozum to wg Ciebie kupowanie bez zastanowienia a kultura to imć Czarnek to dobre wychowanie co to będzie?

Opublikowano

Proszę mnie tu na czarnka nie jechać, bo łun synowi dał prezenta - zestaw do naprawy dętki rowerowej termos i zestaw kluczy🤭

Oryginalne prezenty🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v