Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, Roman176 napisał:

gdzie ja napisałem ze mnie ? czy taras 

hehehe piszesz o siebie ......... ? większość tego co tu siedzi od rana do wieczora i nie popiera pis 

A jak siedzi i popiera PiS, to jak nazwiesz?

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Roman176 napisał:

wymień tu jednego ? 

Na kogo go chcesz wymienić?

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

wymień pisowca co tu siedzi od rana do wieczora ? 

a są tacy nawet i innych preferencjach partyjnych? a po za tym, czy musi każdy gdzieś przynależeć jak ty?

Opublikowano

jak na spowiedzi= ktory tu nie glosowal w ostanich latach na pis ??? procz mnie oczywiscie ...jest chociaz jeden-onuca pewnie debililacje ale oni sa w koalicji ,wiec sie nie liczy..

Opublikowano
Przed chwilą, jacus napisał:

jak na spowiedzi= ktory tu nie glosowal w ostanich latach na pis ??? procz mnie oczywiscie ...jest chociaz jeden-onuca pewnie debililacje ale oni sa w koalicji ,wiec sie nie liczy..

W swojej karierze wyborczej nie głosowałem na PiS ;) 

Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, jacus napisał:

jak na spowiedzi= ktory tu nie glosowal w ostanich latach na pis ??? p

🙋‍♂️

a czekaj @jacus... w ostatnie lata wyborów nie było i nie głosowałem na pis...

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
1 godzinę temu, Roman176 napisał:

hehehe piszesz o siebie ......... ? większość tego co tu siedzi od rana do wieczora i nie popiera pis 

Ludzie zaradni wszystko mają zorganizowane na tyle że potrafią znaleźć czas  Niedojdy są wiecznie zapracowani i bez efektów więc są sfrustrowani, z pretensjami i potem jako wielce skrzywdzeni popierają  PIS.

Opublikowano

U Romana niezmiennie fascynuje mnie jego uwielbienie dla komuny i twierdzenie że jest prawicowcem mimo że ma typowo socjalistyczne poglądy. Taka schizofrenia w Polsce nazywa się PIS czyli Populizm I Schizofrenia

Opublikowano

Yyyy zadyma pod Biełgorodem... Zbyt małe siły na trwałą nawalankę a ewakuacja ludności na pełnej piź..ie. Albo wywiad ukraiński właśnie robi coś innego albo ruskie robią sobie zasłonę dymną i strefę bezpieczeństwa wokół miejsca użycia taktycznego ładunku...

Opublikowano

Znaczyy... tak jak u nas znudzą się tam rządem i право і справедливість dojdzie do władzy?

jacus napisał:

a prze d...ostatnie ??? moze radek mial racje ??? cora zwiecej na to wskazuje..   https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/fikcyjna-firma-na-powislu-i-nowy-trop-w-sprawie-sabotazu-na-nord-stream/9w3hecg,79cfc278

Co prawda Krym to też Ukraina ale temat jest podkręcany co jakiś czas co świadczy iż komuś zależy na wglądzie do stanu śledztwa i za chwilę podkręci się np. czechów aby na kanwie tej wiadomości rozpętali love parade for russia. Bo nakręcony i niezadowolony tłum się przydaje zawsze. Taki tam "samolot" na innych użytek...

Opublikowano

Obstawiam że rząd tyle nakradnie że inni pozazdroszczą tego złodziejstwa . Będzie kolejny majdan i nowa władza i znowu będą żebrać o kasę a jak dostaną to ją rozkradną, potem kolejny majdan i to samo od nowa.

Opublikowano (edytowane)

Tylko proupaińscy kochasie wymyslają wiecznie usprawiedliwienia dla tego stepowego  złodziejstwa i bandyterki.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
10 godzin temu, Ulman napisał:

Tylko proupaińscy kochasie wymyslają wiecznie usprawiedliwienia dla tego stepowego  złodziejstwa i bandyterki.

nie boj zaby, dali rade rurociagowi dadza  i grzedzie 😂

nawet taki przyglup jak ty powinien wiedziec ze to co rozkradaj na ukrainie, to pikus z tym co robili z rosja...

mirro -masz jakies doswiadczenia  z mydlem ???🤣  w kazdym rossmanie mozna odpowiedni zel kupic...

Opublikowano
4 godziny temu, jacus napisał:

mirro -masz jakies doswiadczenia  z mydlem ???🤣

Taaa i to spore. Na Zmechu mieliśmy korytarze z białej kostki. Po opinaczach  zostawały czarne krechy i trza było swoją część korytarza czyścić taką pianą ubijaną z mydła a krechy gumkować trampkami. Kurna, jak ja nienawidziłem tej roboty,🤣

22 minuty temu, mikad napisał:

I jak zwykle dla nas zostanie hvj w dvpe. I po co było pomagać.

Pomagać, oczywiście że pomagać. Ludzie się zaangażowali i nie można im tego zabronić. Ale władza jest chyba od czegoś całkiem innego? 

Choćby durny problem z Leopardami. Pluliśmy na Niemców, to nie było mowy o centrum logistycznym, problemy z częściami zamiennymi, żadnych ustępstw w sprawie dokumentacji. Nagle okazało się że w Europie jest w ciul Leo, które można zaserwisować i nawet nadają się do użytku.🤣

Wypieliśmy się na Airbusa, znowu odpadło centrum logistyczne, nie ma linii montażowej, no dosłownie nie ma nic. Teraz kupujemy na gwąłt co się da i bez względu na koszty. 

Nie będziemy partnerem dla Ukrainy, no chyba że w układaniu suchych tynków, 🤣

To nie jest problem wdzięczności, tylko tego, że nie mamy nic do zaoferowania. 

Poza tym W artykule wspomina się że Ukraińcy będą chcieli współpracować z firmami z Polski, bo je znają. A taki ch*j, jak Batorego komin. Ukraińcy pozakładają firmy w Polsce i dostaną kontrakty na odbudowę u siebie. A wtedy może wezmą polską firmę do układania tych suchych tynków. 

Ale nasi rządzący mają inne problemy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v