Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, Ulman napisał:

Konkretnie to  nie mniej , nie więcej tylko właśnie tyle ile mam. Nigdy konkretnie nie napisałem i nie napiszę ile mam bo to moja sprawa a i ta cyfra co jakiś czas się zmienia. 

widze ze nie pamietasz-wiec losuje nastepne pytanie 🤣

czy masz dzieci-ile i jakiej plci ?? tez pisalek kiedys ,chyba ze to sie tez ciagle zmienia 🤣

znowu  w modzie- za darmo mu kurwizja robi reklame ??

Opublikowano (edytowane)

Zostańmy może jeszcze chwilę przy ziemi. Zacytuj proszę post w którym napisałem ile mam ziemi bo nie przypominam sobie żebym takie info podawał a ty twierdzisz że takowe było.

7 godzin temu, nie napisał:

Partia Nowa Nadzieja, której prezesem jest Sławomir Mentzen wynajęła za 1230 zł złotą figurkę Mateusza Morawieckiego od firmy Kancelaria Mentzen, której prezesem jest Sławomir Mentzen. Umowa została zawarta w trybie negocjacji.

jeszcze widoku na władzę nie mają a już przekręty robią; zepsucie coraz większe w gatunku ludzkim

A gdzie tu jest przekręt?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

to pytanie juz jest nieaktywne .

juz niepamietasz jak wymieniales czego i ile siejesz ?? kobiety nie pyta sie o wiek -wystraczy zapytac w ktorym roku sie urodzila 🤣

teraz glowkuj i probuj sobie przypomniec odpowiedz na drugie🤣🤣

Opublikowano (edytowane)

placek ty nawesz nie wiesz ile ja mam gdzie kilkanaście razy o tym pisałem ...malorolny to nie potrafi nawet sobie tego wyobrazić 🤭

Wy macie we łbach 4 ha bo u was tak jest ...🤣🤣🤣

ot wielki świat 🤷‍♂️

Placek taka zagatka/cytacik  kto to pisał ?🤔🤣🤣🤣🤣🤣🤣😎🤣🤣

""""u mnie srednia gospodarstwa to 2,5 ha wiec jak mozna myslec o rozwoju bez dzierzaw, ja jestem obszarnikiem, mam swoich az 5,02, i wspolwlasnosci 0,89""""

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Haha 1
Opublikowano
19 minut temu, jacus napisał:

to pytanie juz jest nieaktywne .

juz niepamietasz jak wymieniales czego i ile siejesz ?? kobiety nie pyta sie o wiek -wystraczy zapytac w ktorym roku sie urodzila 🤣

teraz glowkuj i probuj sobie przypomniec odpowiedz na drugie🤣🤣

Jak to nieaktywne? Roman potrafi wygrzebać rzeczy sprzed kilku lat a ty nie?

Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

Roman potrafi wygrzebać rzeczy sprzed kilku lat a ty nie?

A im głębiej kopie, tym więcej wyciąga. Ostatnio nawet wydarł z pod ziemi żeberka brontozaura tyle że lekko po terminie.😂

Opublikowano
10 godzin temu, nie napisał:

Partia Nowa Nadzieja, której prezesem jest Sławomir Mentzen wynajęła za 1230 zł złotą figurkę Mateusza Morawieckiego od firmy Kancelaria Mentzen, której prezesem jest Sławomir Mentzen. Umowa została zawarta w trybie negocjacji.

jeszcze widoku na władzę nie mają a już przekręty robią; zepsucie coraz większe w gatunku ludzkim

podobnie było z lotosem i orlenem niby ten sam właściciel ale była wewnętrzna konkurencja między dyrektorami,

na czym polega przekret? czy tylko tak się komuś zdaje

Opublikowano

zamiast na ognisko trzeba bedzie wieczorme do pola jechac-pizdzi jak w glowie ogarka

3 godziny temu, Bogdan_ja napisał:

placek ty nawesz nie wiesz ile ja mam gdzie kilkanaście razy o tym pisałem ...malorolny to nie potrafi nawet sobie tego wyobrazić 🤭

Wy macie we łbach 4 ha bo u was tak jest ...🤣🤣🤣

ot wielki świat 🤷‍♂️

Placek taka zagatka/cytacik  kto to pisał ?🤔🤣🤣🤣🤣🤣🤣😎🤣🤣

""""u mnie srednia gospodarstwa to 2,5 ha wiec jak mozna myslec o rozwoju bez dzierzaw, ja jestem obszarnikiem, mam swoich az 5,02, i wspolwlasnosci 0,89""""

i z tego powodu dostales  zalamania nerwowego ?? czy juz wczesniej miales symptomy choroby niespokojnej glowy ???

3 godziny temu, Ulman napisał:

Jak to nieaktywne? Roman potrafi wygrzebać rzeczy sprzed kilku lat a ty nie?

no to kop i dokop sie do tego ile masz dzieci 😂

powinies miec przed oczami skoroszyt z danymi do kazdego forum..

tu jestem tym,tutaj tym .tu jestem rolnikiem,, tu biznesmenem, tutaj mam rodzine,tutaj jestem samotnym przegrywem..

Opublikowano

jednego mozesz -zdrowia psychicznego. co ci z hektarow w kaftanie w domu bez klamek ???

a zreszta nikt normalny nie zajmuje sie ciagle czyim majatkiem a nie swoim- odnosze wrazenie ze te hektary to masz tylko w urojeniach...

gdybys byl naprawde bogaty i normalny,to bys sie nie zajmowal czyims majatkiem..

Opublikowano
53 minuty temu, jacus napisał:

zamiast na ognisko trzeba bedzie wieczorme do pola jechac-pizdzi jak w glowie ogarka

i z tego powodu dostales  zalamania nerwowego ?? czy juz wczesniej miales symptomy choroby niespokojnej glowy ???

no to kop i dokop sie do tego ile masz dzieci 😂

powinies miec przed oczami skoroszyt z danymi do kazdego forum..

tu jestem tym,tutaj tym .tu jestem rolnikiem,, tu biznesmenem, tutaj mam rodzine,tutaj jestem samotnym przegrywem..

Ty masz proste zycie bo jesteś tylko i wyłącznie chłopkiem który n8czego nie osiągnął i nawet nie ma pojęcia na jakiej ziemi pracuje.

Kłamiesz gościu, kłamiesz I zmyślasz jak każdy małopolski wielopokoleniowy małorolny upainski zaprzaniec i dziad

Opublikowano

proste pytanie -czy masz dzieci,ile i jakiej plci sprawia ci trudnosc ??

onuca-zapomnial juz co napisal w tamtym roku  😂. sadzac po tym ze nocami siedzi na af to chyba nic nowego  nie przybylo. zreszta w jego przypadku to nie ma czym nawet ...

taki jest smutny koniec ruskiego  trolla-klamal,klamal,az sie w klamstwa zaplatal..

Opublikowano
2 godziny temu, Roman4321 napisał:

podobnie było z lotosem i orlenem niby ten sam właściciel ale była wewnętrzna konkurencja między dyrektorami,

A teraz mamy brak konkurencji i problem z molochem.🤣Nic mu nikt nie może zrobić.

Opublikowano (edytowane)
47 minut temu, jacus napisał:

proste pytanie -czy masz dzieci,ile i jakiej plci sprawia ci trudnosc ??

onuca-zapomnial juz co napisal w tamtym roku  😂. sadzac po tym ze nocami siedzi na af to chyba nic nowego  nie przybylo. zreszta w jego przypadku to nie ma czym nawet ...

taki jest smutny koniec ruskiego  trolla-klamal,klamal,az sie w klamstwa zaplatal..

Dajmy na to że mam dwójkę. Udowodnij że kłamałem zarówno z dziećmi jak i z powierzchnią gospodarstwa. Dasz radę czy jak zwykle wygasły ci posty?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
24 minuty temu, mikad napisał:

Nasze pis dy nie potrafią nawet balona śledzić.

Yyyyyy bo ten balon miał tylko tranzytem przez Polskę przelecieć.🤣

36 minut temu, Leszy napisał:

Przysłali wam alert , że jakiegoś balonu szukają? 😁

Kiedyś miałem w stałej gotowości GPN Grupę Poszukiwania Naziemnego.  10 ludzi Stara i magiczną skrzynię z wyposażeniem. Najlepsze z tego były prześcieradła do nakrywania zwłok.🤣

Opublikowano (edytowane)

Ten balon pokazuje tylko rozpad naszego państwa i jego bezradność. PiS w pełnej okazałości... 

Oni tylko zdjęcia sobie potrafią robić na tle Leopardów... 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano

Po co wam , te balony .

Polscy nauczyciele chcą zarabiać jak ich , koledzy wspólnoty od 9 tyś na start do 32 tyś .

Tak samo ,  pielęgniarki, Policja , straż i tak wiele innych .

Słyszeli PiS , chce pozyskać , tych wyborców , zmienili  strategię już , rolników nie  chcą .

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
13 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Prezydent Warszawy Rafał Trzaskowski/Jajo na Placu Pięciu Rogów / autor: Fratria/PAP/Tomasz Gzell

To jajko kosztowało Warszawiaków 250 tys . zł 

Takie się robi jaja - z wyborców .

250 tys to może jest dużo dla ciebie i bałwanów oglądających TVPis. 

Tak zasadniczo to Trzaskowski jest problemem warszawiaków. Ich małpy i ich cyrk. Co ci do tego?

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

250 tys to może jest dużo dla ciebie i bałwanów oglądających TVPis. 

Tak zasadniczo to Trzaskowski jest problemem warszawiaków. Ich małpy i ich cyrk. Co ci do tego?

Możliwe że przyszły prezydent Polski , to też będzie problemem dla Polaków ? Dzieci wypisał z religii , nowobogacki .

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, Leszy napisał:

Przysłali wam alert , że jakiegoś balonu szukają? 😁

Północno-zachodnia cześć kujawsko pomorskiego przyszedł alert w sprawie balonu

Opublikowano
37 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Możliwe że przyszły prezydent Polski , to też będzie problemem dla Polaków ? Dzieci wypisał z religii , nowobogacki .

I bardzo dobrze, że wypisał. Miejsce religii jest w salkach parafialnych a nie w szkołach. 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v