Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał:

Nasz ministrant rolnictwa i ojca Rydzyka 🤭

AD. 2019

https://fb.watch/jMJMyu6hbC/

filmidło z tego linka odpisane - "OPOCZYŃSCY BRACIA GOLEC ŚPIEWAJĄ"

no nazywanie tego śpiewaniem jest aż za grubą przesadą

słuchy krąż o podatku od piesków tak że... ten... ;)

nie, nie dosłuchałem do końca bo jak dla mnie kolejny raz forma zabiła treść, co tym razem może i szkoda

5 minut temu, mirro napisał:

Jest to zgodne z wypracowana przez PiS w pocie czoła doktryną hodowli własnych elit, mających za zadnie w przyszłości dbanie o to, aby na pomniki ich mentorów nie srały gołębie.🤣

a to już wiem dlaczego jak w Zamościu wygrał protegowany PiS to od razu gołębie przestały być plagą na Starówce i gdzieś znikły

• Haha 1
Opublikowano

Też nie słuchałem ale czytałem artykuł gdzie okrzyknięto go Piłsudskim spod Opoczna i postanowiłem odnaleźć jego clip wyborczy

Opublikowano (edytowane)

a to te "szczekawki" Go chwalą a nie mieszają z błotem tam w tym ... co niby miał być rap?

no i masz - zmusiłeś mnie do ascezy bo teraz muszę dosłuchać do końca

... no i dosłuchalem
jak to dobrze że kultywuję post w Wielki Piątek to dziś nie mam się czym wyrzygać

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, dysydent napisał:

a to te "szczekawki" Go chwalą a nie mieszają z błotem tam w tym ... co niby miał być rap?

A widzisz? Sztuka jednak chodzi krętymi drogami. Sztuka - kto ją zrozumie?🤣

Opublikowano (edytowane)

sztuką jest udawać że się rozumie co niektóre "sztuki" i udawać tak żeby inni uwierzyli że pewnie jest coś do zrozumienia to przynajmniej im później się skapną że jednak nic nie ma tym dłużej będą słuchacze
kanoniczny przypadek gdy na pewnym festiwalu folkloru wytoczyła się na scenę bezzębna starowinka i zaczęła wyśpiewywać - "łoj dała bym ci dała"
Sztuką to wtedy było zachować powagę xD

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano

taa, juz ci wierze 😂... z trudem sie powstrzymywlaes zeby tego nie sprawdzic za kulisami czy prawde spiewa 😂

telus zostal ministrem bo ma poparcie od ojca dyrektora-cieawe ile hektarow ma jego zakon ??

• Haha 1
Opublikowano

Ale pożyczył kombajn od sąsiada, w jeden dzień wymłócił i kolejnego dnia poszedł na pieszą pielgrzymkę do Częstochowy.

A to że wymusił na więźniu sprzedaż działki po symbolic nej złotówce to są haniebne pomówienia🤣

Opublikowano
mirro napisał:

Przed chwilą, racyl napisał:

pod warunkiem że nikt nie przebada na pozostałości

A muszę Ci to tłumaczyć, czy sam se dasz radę?🤣

Ta. Racyl by nie wiedział...

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Ale pożyczył kombajn od sąsiada, w jeden dzień wymłócił i kolejnego dnia poszedł na pieszą pielgrzymkę do Częstochowy.

A to że wymusił na więźniu sprzedaż działki po symbolic nej złotówce to są haniebne pomówienia🤣

To co z tą działką , bo nic nie znalazłem ?

Opublikowano

od rana w kurwizji prezes kosciola kaczysko-katolickiego sklada zyczenie wyznawcom.

swieta wiec nie bede klal-ale komus mozg pieniadze zlasowaly

sniadanko zjedzone i do roboty .. stara w domu wiec wole nie siedziec za dlugo.

z dzialka-kupil od faceta skazengo na 20 lat wiezienia i to tanio.. wedlug niego obiecal mu skrocenie kary i temu byla taka cena , gdy sie okazalo ze to byla poducha ,zlozyl zawiadomienei do ziobry  i oczywiscie zostalo umorzone.

0_1_115898_Xdd_przez_dentertum.png

Opublikowano

Co jeden to jeszcze lepszy w tym PIS-ie 🤣.Jedna zostawiła chłopa w szpitalu na dwa lata na oiom a ten pasuje do rydzyka i jego maybachów 🤣

Pewnie z tym importem zboża do polski będzie tak samo

Opublikowano (edytowane)

Uczeń 8 latek , uczeń szkoły Dolnośląskie . terrorysta szkolny , szkoła se nie radzi .

https://vod.pl/programy-online,2/uwaga-odcinki,40778/odcinek-7078,S41E7078,7281510

Rodzice skarżą się, że ich dzieci doświadczają w szkole agresji ze strony jednego z uczniów. - Dzieci nie chcą chodzić do szkoły, chowają się pod ławki – słyszymy. Co w tej sprawie zrobiła szkoła?

Filmik warto zobaczyć .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał:

Jedna zostawiła chłopa w szpitalu na dwa lata na oiom

Jakby nie artykuł.  to do dziś Pani Witek nie miałaby pełnego rozeznania co do stanu męża. Sama z resztą o tym napisala w oświadczeniu . Czyli zastosowała metodę leczenia w stylu, "jak se leży, to niech se leży".

• Haha 1
Opublikowano

Dziwi fakt że tyle czasu leży w szpitalu. Miałem bliską osobę pod respiratorem i po kilku miesiącach kazali zabierać do domu albo oddać do ośrodka opiekuńczego bo leczenie się skończyło.

Opublikowano (edytowane)

Józef Piłsudski warty naśladowania , wielkie zasługi dla Polski ma .

Minister rolnictwa Robert Telus , jak będzie czerpał  wiedzę i siły od , Józefa Piłsudskiego , będzie wielkim i ważnym ministrem rolnictwa polskiego .

"Po kościele każdemu rękę uściśnie". Co sąsiedzi mówią o nowym ministrze rolnictwa

Czy polska wieś wierzy, że nowy minister rolnictwa rozwiąże jej problemy? Tak. A przynajmniej wieś Ostrów, gdzie mieszka nowy gospodarz polskiej wsi — Robert Telus — który w czwartek oficjalnie dołączył do rządu. To tutaj nowa gwiazda PiS świeci sześć razy mocniej niż samego lidera okręgu: Antoniego Macierewicza. Polityk w swoich rodzinnych stronach jest tak kochany, że nawet zwolennik lewicy, jeszcze "tej z korzeniami sprzed 1989 r.", twierdzi, że Telus może zajść wysoko, bo ma silny charakter po matce.

Edytowane przez galan99
  • Haha 3
Opublikowano
Przed chwilą, galan99 napisał:

Minister rolnictwa Robert Telus , jak będzie czerpał  wiedzę i siły od , Józefa Piłsudskiego , będzie wielkim i ważnym ministrem rolnictwa polskiego .

Choćby położył sie plackiem na jego grobie, to niczego nie wydusi.🤣Jeżeli zaś pozwoli dojść do głosu własnemu rozsądkowi, a nie PiSowskiej propagandzie, to może i co dobrego zrobi.🤣

Opublikowano

zawsze myslalem ze w szpitalach wiecej milosnikow napoleona niz pilsudskiego...

ciekawe gdy pani witek przestanie byc marszalkiem czy nadal jej maz bedzie lezal na oddziale intensywnje opieki medycznej ???

Opublikowano
9 minut temu, galan99 napisał:

Józef Piłsudski warty naśladowania , wielkie zasługi dla Polski ma .

Znaczy że kobyly powrócą 🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v