Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Śmieszny jesteś🤣 Świat już się dawno połapał że upaina to studnia bez dna i nikt normalny nie będzie im wysyłał coraz więcej broni bo wiekszość nie ma juz czego wysyłać

a gdyby nie broniła .. ruscy na granicy szykowali by się do ataku na Polskę chwycił byś za broń 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, jacus napisał:

na zywo to jeszcze lepiej wyglada.

aaaa. może i fajne. no ja pływać nie potrafię to nie dla mnie...

w sumie to niby potrafię, tyle że w wodzie mi nie wychodzi... :D

Jacus próbowałeś tego?

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, jacus napisał:

na zywo to jeszcze lepiej wyglada.

Ty placek to się kajtasz na kulach 🤣...poka to swoją riksze dla inwalidów 🤭

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

albo motorynką 

a Yamaszką se śmigam ostatnio...

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Roman176 napisał:

a gdyby nie broniła .. ruscy na granicy szykowali by się do ataku na Polskę chwycił byś za broń 

A kto ci takich głupot pod beret nawpychał? Wierzysz w te bajki że upaina wszystkich bohatersko broni?  Jakby ruscy chcieli do nas wjechać to by to po prostu zrobili i żadna upaina nas przed nimi nie obroni. Swoja drogą to nasi rządzący rusofobiczni mega debile i zidiociałe społeczeństwo robi wszystko zeby ruskich sprowokować.

7 minut temu, galan99 napisał:

Polityka to ma do siebie .

@Ulman nie wspiera Ukrainy jest dobry czy zły ?.

Wedle mnie zły .

Ty to masz proste by nie powiedzieć prostackie życie. Dobry albo zły i nawet nie potrafisz powiedzieć co przez to rozumiesz i w jakim sensie dobry czy zły. Intelektualny dramat

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

jAKĄ ?

Japońską taką...

Opublikowano

A kto ci takich głupot pod beret nawpychał?

https://www.stefczyk.info/2023/03/06/lech-kaczynski-mial-racje-putin-planowal-zaatakowac-polske/

Ujawniono plan Putina z początku wojny. Okupacja Ukrainy, szantaż atomowy i “milcząca” zgoda Zachodu na atak na Polskę

Brytyjski dziennik The Sun poinformował, że wyciekły plany Putina, które miały wejść w życie po podbiciu Ukrainy. Rosyjski dyktator chciał wystosować zachodowi ultimatum, które miało dotyczyć także Polski

2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Japońską taką...

myślałem ze z chin model ? 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Roman176 napisał:

JA ZADAŁEM INNE PYTANIE 

Nie mam broni więc nie chwycę. Gdybym miał to może dla obrony własnej ale z pewnością nie tak jak zawsze nasi rodacy - z pistoletem na czołgi a potem bohaterska śmierć, poświęcenie  i pomnik w stolicy. Nie ma sensu walczyć gdy nie ma mozliwości wygranej.

A ty byś chwycił za broń jaby niemcy cie napadali?

Roman , "The Sun" to najgorszy angielski szmatławiec. Pewnie bez trudu znalazł byś tam info że ostatnio kogoś w Londynie zgwałcili kosmici.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
6 minut temu, Ulman napisał:

A kto ci takich głupot pod beret nawpychał? Wierzysz w te bajki że upaina wszystkich bohatersko broni?  Jakby ruscy chcieli do nas wjechać to by to po prostu zrobili i żadna upaina nas przed nimi nie obroni. Swoja drogą to nasi rządzący rusofobiczni mega debile i zidiociałe społeczeństwo robi wszystko zeby ruskich sprowokować.

Ty to masz proste by nie powiedzieć prostackie życie. Dobry albo zły i nawet nie potrafisz powiedzieć co przez to rozumiesz i w jakim sensie dobry czy zły. Intelektualny dramat

Dobre twe przemyślenia ja tam wolę Ukrainę i co mi zrobisz zabronisz .

Euro powinno kosztować 8 zł .

Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

kupujesz motor ? 

ja? następny, po co ? już mam dwa...

Opublikowano

A ty byś chwycił za broń jaby niemcy cie napadali?

ja i broni bym nie potrzebował  

Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

ja? następny, po co ? już mam dwa...

czyli jamaszka twoja ? a drugi ? 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Roman176 napisał:

kawasaki.

co tak wypytujesz? kupić chcesz?

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, galan99 napisał:

Dobre twe przemyślenia ja tam wolę Ukrainę i co mi zrobisz zabronisz .

Euro powinno kosztować 8 zł .

Tobie sie powinno zabronić głosować we wszelkich wyborach bo jesteś jednostka nieświadomą tego co cię otacza.

I co by było gdyby euro kosztowało 8 pln? Czemu twoim zdaniem by to było dobre?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
Przed chwilą, farmerss34 napisał:

patrząc na Souse  ,,, k...wa , w jakie gówno wszedłem🥵

Już się doczekać papieroska po meczu nie może xD 

9 minut temu, Pafnucy12 napisał:

fz6

Fazer, Naked czy S2 ? 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Fazer, Naked czy S2 ? 

s1 fazer

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, Pafnucy12 napisał:

aaaa. może i fajne. no ja pływać nie potrafię to nie dla mnie...

w sumie to niby potrafię, tyle że w wodzie mi nie wychodzi... :D

Jacus próbowałeś tego?

oczywiscie wiele razy probowalem ogladac z brzegu..plywac nie trzeba maja kamizelki, zreszta gdy fruwaja to czerwone flagi na plazy sa.

19 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Ty placek to się kajtasz na kulach 🤣...poka to swoją riksze dla inwalidów 🤭

chyba mnie pomyliles z tesciami syna- jak juz pampersy wprawiony jestes zmieniac ??

17 minut temu, Ulman napisał:

🤣 gdyby chcieli a nawet gdyby mieli czym 🤣

onuca juz kompletnie pierdolca dostajesz- za chwile jade do tych co ich tam wiekszosc ma pierdolca i juz zaczyna za to placic...

Edytowane przez jacus
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v