Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A ty co umiesz więcej? Konsultowałem i źle doradziłeś. Do mnie ludzie walą oknami i za rok wracają żeby jeszcze znajomym znajomych robić. Jak czegoś nie rozumiem to czytam instrukcje i dzwonie czy mejluje po agencjach a nie po forach głąbów pytam🤧

Pafnuś powiedz mu co😂

Edytowane przez nosferatu13
  • Haha 1
Opublikowano

Rosja to dopiero stan umysłu . Stalin ich największy władca .

Miedwiediew odczytał telegram sprzed 82 lat. Zacytował Stalina

Wiceprzewodniczący Rady Bezpieczeństwa Rosji Dmitrij Miedwiediew na posiedzeniu grupy roboczej Komisji Wojskowo-Przemysłowej odczytał telegram Józefa Stalina z dnia 17 września 1941 r. do szefów przedsiębiorstw. Wideo ze spotkania zostało opublikowane na kanale telegramu Miedwiediewa.

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/miedwiediew-pociesza-odczytal-telegram-stalina-sprzed-82-lat/dkejbsf,79cfc278

Opublikowano
21 minut temu, galan99 napisał:

Zobacz także: Rekordowy skok liczby emerytów. "Obecne zachęty do dłuższej pracy nie działają"

dopiero co słyszałem od pracownika co nawozy widlakiem nam ładował tekst - "on ma więcej emerytury niż ja tu poborów"

tak że czemu się dziwić? emeryci przejedzą ... już przejedli Polskę bo z wyprzedaży obcemu kapitałowi na co głównie szły środki? oczywiście z tych co nie zdołali rozkraść po drodze.

Pokolenie które zdewastowało najwięcej ma największe profity a pokolenie które co nieco po tej komunie ciężką harówą obudowało z samej statystyki będzie musiało wiek emerytalny podnosić albo cały system szlag trafi i na suchy chleb z przyszłych emerytur nie wystarczy

czy mnie to złości?  a gdzie tam, przeciwnie - mam ubaw bo akurat ja publicznie głoszę że sprawiedliwość nie ma prawa istnieć bo jest to wbrew Naturze która właśnie zaczyna się o swoje prawa upominać

Opublikowano
11 minut temu, nosferatu13 napisał:

A ty co umiesz więcej? Konsultowałem i źle doradziłeś. Do mnie ludzie walą oknami i za rok wracają żeby jeszcze znajomym znajomych robić. Jak czegoś nie rozumiem to czytam instrukcje i dzwonie czy mejluje po agencjach a nie po forach głąbów pytam🤧

Pafnuś powiedz mu co😂

walą bo to głąby są i stare dziady którym śieczkę robisz a oni tracą ...o czym są pisałeś 🤭

Mnie to wali te twoje baranie towarzystwo ...

To czego mi głąbie stale dupe zawracasz na pw..

.ty nie potrafisz zrobić prostego wniosku na 3 ha i tyle .....🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
27 minut temu, nosferatu13 napisał:

Pafnuś powiedz mu co

CO

Opublikowano

stracę bo wstawię trawę na GO tak jak mam na mapie i w wykazie ....Co ja będę głowę łamał o posrane 1500zl ...zrobili orny to będzie orny ...🤷‍♂️

drugie to nie czytałem jeszce instrukcji i być może jest tam rozwiązanie ...Ty za tępy jesteś aby to doczytać i tyle ....

dlatego mi dupe zawracasz swoimi nędznymi wnioskami na 3 ha ....

Opublikowano

Bo idziesz z wnioskiem po najmniejszej linii oporu

Boguś to jest głąb co pierwszy leci z pomocą gdy ktoś pyta o bzdety a jak coś bardziej skomplikowanego udaje, że go nie ma na forum. A ja wszystko widzę, choć loguje się anonimowo. Wczoraj poszedł spać  po 23 a wstał po 10😂

Opublikowano

Ja będę czytał za baraniego bobka który nie potrafi ludziom wniosku poprawnie zrobić a się bierze za to i kasę wyłudza 🤭

mnie interesuje w dopłatach tylko to co mnie tyczy ...Co mnie obchodza problemy innych leniów co nie potrafią doczytać co i jak 🤷‍♂️

Opublikowano

Ja pytam o sprawy, których nigdzie nie znajdziesz w instrukcji. Chciałbym widzieć twoje oczy jakbyś zobaczył odpowiedź, ale co to dla ciebie 1500, wolisz stracić niż się pokajać😗

Opublikowano (edytowane)

niczego nie stracę bo napewno jest w instrukcji co i jak i tyle  baranku ....robisz ludziom to najpierw czytaj ucz się a potem się za to bierz a nie wyłudzasz kasę za śieczkę ...

To ty im źle zadeklarowałeś te tuzy i tera są nie oznaczone i tyle ....😋

potem się nabijasz na pw ...Ze oni i tak gówno rozumieją i niczego nie dojdą ...jesteś oszustem i tyle ...

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
4 minuty temu, nosferatu13 napisał:

Ja pytam o sprawy, których nigdzie nie znajdziesz w instrukcji. Chciałbym widzieć twoje oczy jakbyś zobaczył odpowiedź, ale co to dla ciebie 1500, wolisz stracić niż się pokajać😗

Jeszcze chwilę wystarczy że cię poolewa i sam wygadasz wszystko bo nie zniesiesz tego że nie zadał Ci pytania🤣

Opublikowano
10 minut temu, nosferatu13 napisał:

Honor mu nie pozwala. A i tak bym mu nie dał. Pafnusiowi tak, ale nie jemu😊

Dzięki.

Wiedziałem że Kolega jesteś...

Opublikowano

Załamanie na akcjach Deutsche Banku. Rośnie ryzyko kredytowe

DS
24 marca 2023, 11:14.
2 min czytania

Zamieszanie w sektorze bankowym nie ustaje. Akcje Deutsche Banku, czyli giganta niemieckiej bankowości, spadają po gwałtownym wzroście swapów ryzyka kredytowego. Rynkowa wycena biznesu DB skurczyła się w chwilę o około 10 proc. Problem mają też inne wielkie europejskie marki.

Dziwnym trafem upadają banki umoczone w interesy z Rosją - kredytowanie rurociągów, handlu bronia itp, posiadające w swych aktywach masę rosyjskich obligacji, które teraz stały się śmieciowe na rynku. Ciekawa sytuacja. Zobaczymy, które banki u nas w kraju się w to umoczyły.

Opublikowano
28 minut temu, nosferatu13 napisał:

Honor mu nie pozwala. A i tak bym mu nie dał. Pafnusiowi tak, ale nie jemu😊

dałem ci odpowiedź na @Winnetou....🤭🤣🤣🤣🤣

odczytaj sobie ...😋

tak jak obiecałem tak zrobię ...🤷‍♂️

Opublikowano
26 minut temu, jahooo napisał:

Załamanie na akcjach Deutsche Banku. Rośnie ryzyko kredytowe

DS
24 marca 2023, 11:14.
2 min czytania

Zamieszanie w sektorze bankowym nie ustaje. Akcje Deutsche Banku, czyli giganta niemieckiej bankowości, spadają po gwałtownym wzroście swapów ryzyka kredytowego. Rynkowa wycena biznesu DB skurczyła się w chwilę o około 10 proc. Problem mają też inne wielkie europejskie marki.

Dziwnym trafem upadają banki umoczone w interesy z Rosją - kredytowanie rurociągów, handlu bronia itp, posiadające w swych aktywach masę rosyjskich obligacji, które teraz stały się śmieciowe na rynku. Ciekawa sytuacja. Zobaczymy, które banki u nas w kraju się w to umoczyły.

Bardzo ciekawe .

Ban spółdzielczy zapewne nie , wiec nie upadnie , reszta może .

Opublikowano
18 minut temu, nosferatu13 napisał:

Rób sobie rób wali mnie to forum razem z tobą😂

doczytaj instrukcje i opis powiadomień jest tam napisane jak byk jak to zgłaszać i czemu część jest nie oznaczona do tuz ekstensywny ....Mi to zajęło 3 minuty baranku ....

Opublikowano

Ty nie potrafisz przeczytać i pojąć prostego opisu ...🤭

ciebie to najbardziej interesi kto kogo dymał i rozyslasz o tym i se wyobrażasz jak z owieckom jesteś w zagrodzie ...🤣🤣🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v