Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Toć na pewno na spontana nie pojechał. ;) Nie wiem czy nawet nasze kacyki jak tam się wybrały, to był czysty spontan. 

5 minut temu, DTaras napisał:

Zasięg S400 to jakie trzysta kilometrów. Jakoś ciężko mi przyjąć do wiadomości aby ruskie nie wiedziały... Przecie gdyby jaki naebany szwej se odpalił dla hecy ku temu samolotu cokolwiek to już bym ekspediował rodzinę w rejon gdzie łatwo mogliby do Afryki spierniczyć albo na Islandię.

Opublikowano
Przed chwilą, DTaras napisał:

Jakoś ciężko mi przyjąć do wiadomości aby ruskie nie wiedziały.

wiedziały
dopiero co same jankeskie media podały to do wiadomości że sami jankesi kacapów na kilka godzin przed poinformowały

z resztą to było oczywiste bo nawet przypadkowy jaki szrapnel kacapski i mieli byśmy stan wojny między nimi

Opublikowano (edytowane)

Jeśli chodzi o Bidena na UA to ruscy nic nie wiedzieli inaczej poleciał by tam jawnie. Amerykanie po prostu bardzo mocno obserwowali ten rejon w czasie tej wizyty. Latały aż dwa awacs. Mogli się domyślać już w trakcie ale na pewno nikt ichnie informował ani dużo wcześniej nie wiedzieli o tym. Pytanie czy nasi w ogóle wiedzieli?  Oczywiście Biden nie leciał do UA samolotem a do Polski z Polski pojechał samochodem lub pociągiem.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

nie wiem czy wiesz ale w polsce od lat rzadzi pis- nawet ma komisarza unijnego-co prawda to gierkowski prokurator,sedzia stanu wojennego, prezes psl-u ale obecnie zacumowal w pis-ie

ale większość w EU ma platforma i głosuje przeciw własnemu narodowi  jak byś sprawdził głosowania to przeciw pis i konfederacja 

Opublikowano
jarecki napisał:

na razie chyba nikt tej wojny na dobre ,,  nie rozkiminił ' , a i biden do kijowa dotarł pociagiem z Polski 

Ja obstawiam śmigło acz pociąg mógł se jechać mimo wszystko. No chyba, że ciopąg - ale to długo jedzie a Jóźku swoje lata ma.

Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

większość w EU ma platforma i głosuje przeciw własnemu narodowi 

e tam. to niemożliwe. pewno coś pokręciłeś...

Opublikowano
3 minuty temu, Roman176 napisał:

ale większość w EU ma platforma i głosuje przeciw własnemu narodowi  jak byś sprawdził głosowania to przeciw pis i konfederacja 

Baju baju, a PiS jak nas rujnował tak rujnuje dalej. Żadne zwalanie na opozycję i UE tego nie zmieni. 

• Haha 1
Opublikowano
jarecki napisał:

na razie chyba nikt tej wojny na dobre ,,  nie rozkiminił ' , a i biden do kijowa dotarł pociagiem z Polski 

Rosja kasuje konkurencję w żarciu plus to co mogą sobie z ziemi ukopać i stać się graczem nie tylko jako kanister z wachą. uran, lit, stebro, żelazo a i wungel póki co...

DTaras napisał:

jarecki napisał:

Rosja kasuje konkurencję w żarciu plus to co mogą sobie z ziemi ukopać i stać się graczem nie tylko jako kanister z wachą. uran, lit, stebro, żelazo a i wungel póki co...

wiele razy juz tu padało - co Ty jeszcze chcesz wiedzieć?

Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

Baju baju, a PiS jak nas rujnował tak rujnuje dalej. Żadne zwalanie na opozycję i UE tego nie zmieni. 

baju baju zborze technologiczne przyjęte dzięki cześć kochamy platformę gdyby pis sie postawił to albo na pewno wypłaty czy dopłaty wstrzymane jak pis poprawi i przyjemnie to odblokujemy platforma zagłosuje za plus tępi wyborcy platformy = jak pis przegra bd lepiej ...... najedz się mięsa za w czasu .... bo bd za niedługo karaluchy grillował  

• Haha 1
Opublikowano

ok , tymczasem kijów odwiedzają sobie przywódcy z innych krajów , czy wywiad aż tak przewiduje że rosja chwilowo nie ma rakiet i sobie jedzie czy rosjanie sa informowani i dają  okienko do odwiedzin , tylko po co 

5 minut temu, DTaras napisał:

wiele razy juz tu padało - co Ty jeszcze chcesz wiedzieć?

Opublikowano (edytowane)

Zboże techniczne na konsumpcyjne też Tusk przemianował? Ludzie. W propagandzie trzeba znać jakiś umiar bo się robi żałośnie

2 minuty temu, Roman176 napisał:

baju baju zborze technologiczne przyjęte dzięki cześć kochamy platformę gdyby pis sie postawił to albo na pewno wypłaty czy dopłaty wstrzymane jak pis poprawi i przyjemnie to odblokujemy platforma zagłosuje za plus tępi wyborcy platformy = jak pis przegra bd lepiej ...... najedz się mięsa za w czasu .... bo bd za niedługo karaluchy grillował  

Edytowane przez Leszy
  • Like 1
Opublikowano

tvn platformowcuw już urabia bo to tepę gdyby nie od nich głosy to tylko byśmy się śmiali 

https://konkret24.tvn24.pl/polska/ue-chce-zmusic-nas-do-jedzenia-robakow-czy-juz-je-jemy-i-co-to-jest-koszenila-6762605

Trzaskowski zapowiedział ze ograniczy spożycie wawie do 20kg a później dalej czemu bo to pomysł Niemca co się specjalizuje co ma dużo korporacje miedzy narodową 

dlatego fundacje niemieckie pompują w platformę durzą kasę miedzy innymi w kampusy 

2 minuty temu, Leszy napisał:

Zboże techniczne na konsumpcyjne też Tusk przemianował? Ludzie. W propagandzie trzeba znać jakiś umiar bo się robi żałośnie

tusk nie dałem lin dałem kto głosował itp 

Opublikowano

propaganda platformy sam brałem udział w głosowaniu a tak kłamie platforma na FB

image.png

Przykład fałszywego przekazu rozpowszechnianego przez KonfederacjęTwitter

2 minuty temu, Leszy napisał:

Te robaki i Trzaskowski to stary odgrzewany kotlet. Może nawet i sojowy, ale stary.

takl stary ze wypowiadał sie zeszłym tygodniu w PN 

to widmo gadało 

https://gospodarka.dziennik.pl/news/artykuly/8661076,warszawa-rafal-trzaskowski-jedzenie-mieso-klimat.html

Opublikowano
19 minut temu, Roman176 napisał:

Głosowanie przeciwko głupiemu rządowi który niszczy swój kraj to nie znaczy głosowanie przeciwko Polsce i jej mieszkańcom.

10 minut temu, Roman176 napisał:

Gdyby się postawił ale się nie postawił. Nie wybielaj na siłę pisu bo nie ma za co. Oni tak samo przymykali oko na to zboże technologiczne zwłaszcza gdy w PL zamieniało się w konsumpcyjne. Przypomnę ci, że to pis ma pod kontrolą wszelkie instytucje za to odpowiedzialne a nie Tusk czy PO Twoje teksty sa na poziomie pisowskiej propagandy śmiechu warte.

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Leszy napisał:

Te robaki i Trzaskowski to stary odgrzewany kotlet. Może nawet i sojowy, ale stary.

czy ja wiem , wystarczy ograniczyć mięso w stołówkach , typu szkoly , szpitale itp , zobacz jak szybko ze szkół wyeliminowano słodycze .

Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał:

Głosowanie przeciwko głupiemu rządowi który niszczy swój kraj to nie znaczy głosowanie przeciwko Polsce i jej mieszkańcom.

teraz ponosisz koszty energii cała polska apelowała o weto  i dzisiaj weto przez tych baranów jest zniesione żeby pis nie wetował 

• Haha 1
Opublikowano
jarecki napisał:

ok , tymczasem kijów odwiedzają sobie przywódcy z innych krajów , czy wywiad aż tak przewiduje że rosja chwilowo nie ma rakiet i sobie jedzie czy rosjanie sa informowani i dają  okienko do odwiedzin , tylko po co 

Bo odstrzał Bidena im nie służy więc bezradnie rozłożyli łapska.

Opublikowano

Z tym mięsem to zalecenie nie nakaz. A, że zgodny z prawda to inna sprawa. Mięso nie jest najzdrowszym pokarmem. To samo ubrania ile osób marnuje sam mam takich znajomych. Głowa mała ile tego idzie.

Opublikowano

Tree Tractor GIF

Sugerowała to m.in. kanclerz Niemiec Angela Merkel. Pełnomocnik rządu ds. polityki klimatycznej Marcin Korolec powiedział, że jeśli w Paryżu w 2015 r. pozostali partnerzy przyjmą zobowiązania w sprawie ograniczania emisji CO2 wyższe niż 40 proc., to Polska mogłaby dyskutować o tym, _ by wziąć również taki ciężar na nasze plecy _. Kopacz odniosła się też na konferencji prasowej do krytyki ze strony opozycji, która domagała się zawetowania ustaleń szczytu.

Minister ds. europejskich Rafał Trzaskowski uzupełnił, że wymóg jednomyślności😆

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał:

czy ja wiem , wystarczy ograniczyć mięso w stołówkach , typu szkoly , szpitale itp , zobacz jak szybko ze szkół wyeliminowano słodycze .

Już ograniczają, bo oszczędzają. Nawet u córki w przedszkolu się racje zmniejszyły. 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, hubertuss napisał:

Z tym mięsem to zalecenie nie nakaz. A, że zgodny z prawda to inna sprawa. Mięso nie jest najzdrowszym pokarmem. To samo ubrania ile osób marnuje sam mam takich znajomych. Głowa mała ile tego idzie.

uj cie to obchodzi idiota został urobiony przez lewice .. moja kasa moja sprawa co zre i w co sie ubieram 

Edytowane przez Roman176
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v