Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, jacek1296 napisał:

Stary, stetryczały dziadyga z żoliborza nie widział gestu kozakiewicza w wykonaniu kamińskiego. Za***iste tłumaczenie w sprawie telefonu do prezesa tvpis o 3 w nocy. Ktoś jeszcze ma jakiekolwiek złudzenia, że pis wygra następne wybory? Więcej takich konferencji.

Mam wrażenie że prezesowi puszczają nerwy a może i zwieracze. Budował mafijną strukturę mozolnie przez wiele lat a tu wszedł nowy gang i mu całą układankę rozpieprza. Co do konferencji prasowych i interakcji to Jarosław Polskę zbaw , nigdy się do tego nie nadawał. Jeśli już ma brnąć w dyskusję to tak jak Roman, zazwyczaj się zaorze. Kaczyński jest typem takim jak Castro , Gierek czy Breżniew. On nie dyskutuje - on przemawia do udręczonego i wyzyskiwanego ludu i przedstawia swoje wiekopomne wizje.

Opublikowano
2 godziny temu, Takeda napisał:

tylko ciężko stwierdzić którzy to, bo u niego to się zmienia czasem co post

btw wstępnie samorządowe 7 kwietnia, ja bym przeniósł na 1 jednak jak już jajcować to do kwadratu, tylko nie wiem czy to za wcześnie czy za późno by zdziwiły się partie rządzącej koalicji

spojrz w kalendarz....

Opublikowano
17 minut temu, Roman176 napisał:

odezwał się potentat czarno ziemski 

Jak tam Roman z tą ustawą o obowiązku zakazu konkurencji? Znalazłeś już,  czy jak zwykle zrobiłeś z siebie gamonia

Opublikowano
42 minuty temu, Ulman napisał:

Mam wrażenie że prezesowi puszczają nerwy a może i zwieracze. Budował mafijną strukturę mozolnie przez wiele lat a tu wszedł nowy gang i mu całą układankę rozpieprza. Co do konferencji prasowych i interakcji to Jarosław Polskę zbaw , nigdy się do tego nie nadawał. Jeśli już ma brnąć w dyskusję to tak jak Roman, zazwyczaj się zaorze. Kaczyński jest typem takim jak Castro , Gierek czy Breżniew. On nie dyskutuje - on przemawia do udręczonego i wyzyskiwanego ludu i przedstawia swoje wiekopomne wizje.

A niby czemu przez lata nie było nie ustawionych konferencji jarka? Bo się zawsze pogubi, wystarczy zadać niewygodne pytania, czasami wystarczy tylko niewygodna prawda. Jak ta w sejmie przedstawiona przez donka. Kurdupel to nie wzrost, to charakter.

Opublikowano
39 minut temu, Ulman napisał:

Jak tam Roman z tą ustawą o obowiązku zakazu konkurencji? Znalazłeś już,  czy jak zwykle zrobiłeś z siebie gamonia

huberciki i inni zaczaili ty znowu nie 

Opublikowano
2 godziny temu, nie napisał:

kiedy to ostatnio tusk wygrał wybory? :D od prawie10 lat nie potrafi nic wygrać :D 

Za to pis tak ostatnio wygrał, ze nie bardzo było komu wziąć tą wygraną na klatę

1 godzinę temu, Roman176 napisał:

daj link bo chyba sracz jakis tvnowski był bo w polsacie o 18 50 ani słowa

W tvn fakty na 100 % mówili o Grodzkim i że chcą postawić mu zarzuty.

Opublikowano

ale chodzi mi o konferencje Kaczyńskiego 

48 minut temu, jacus napisał:

romus-kierownictwo ci zmieniaja a ty taki spokojny ?? ciekawe czy i u nas prezesa zmienia

dojna zmiana się zaczyna teraz my swoich 

W. Kałuża startował z list KO. Zmienił barwy, porozumiał się z politykami PiS

Czytaj więcej na https://biznes.interia.pl/gieldy/aktualnosci/news-wojciech-kaluza-odwolany-stracil-intratna-posade-w-jsw,nId,7246761#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

Opublikowano (edytowane)

Też była w tvn ie i się nabijali z tego jak idiotę z siebie robił. Niedługo to ci z KO będą mogli robić co chcieli. Wyjdzie Kaczyński zrobi z siebie błazna jak na tej konferencji i sondaże dla pisu w dół. Jarek powinien dostać od partii zakaz wypowiedzi dla mediów. Niezlanych mediów.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, galan99 napisał:

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „Rachunek za gaz ziemny zalill półrocze 2024 roku, w złotych dla "kuchenkowiczów" półrocze opłata za paliwo gazowe opłata dystrybucyjna II półrocze 114,19 68,51 VAT 182,70 71,94 42,02 suma 58,57 224,72 313,20 dla ogrzewających się gazem półrocze opłata za paliwo gazowe opłata dystrybucyjna Il półrocze 2 245,91 3 593,46 696,23 VAT 676,69 suma 729,92 994,38 5317,76 3618,84 Žródło: Obliczenia własne na postawie danych URE 300 GOSPODARKA”

Może być zdjęciem przedstawiającym odcinek biletu i tekst

I niech ktoś zaprzeczy że związki zawodowe nie sa do szpiku kości lewicowe. Ten list to sama esencja postulatów Lenina, Marksa  czy Engelsa. Każdemu po równo bo tak im się wydaje, a jak nie to pewnie zastrajkują. To są komunistyczni terroryści ekonomiczni i powinno sie natychmiast zdelegalizować i wyrzucić na zbity ryj.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
12 godzin temu, galan99 napisał:

TVN nic nie powiada o embargu na Polskie mleko .

Uzbekistan nałożył  embargo na niektóre z polskich produktów mleczarskich. Dotyczy on mleka i serwatki w proszku. Jak informuje Główny Inspektorat Weterynaryjny tamtejsze służby zadecydowały o tym 6 grudnia. Uzbekistan jest największym producentem mleka wśród państw Azji Środkowej.

A jaka była tego przyczyna bo nic o tym nie napisałeś ?

2 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Niech PiS wystawia dalej na konferencje z dziennikarzami dziadzia z Żoliborza, a Tusk będzie mógł robić co chce, i tak wygra wybory ...

Do parlamentarnych 4 lata, jeszcze wszystko może się wydarzyć a samorządowe rządzą się swoimi prawami.

1 godzinę temu, racyl napisał:

Swego czasu krążyła taka anegdota. Solorzowi w nocy popsuł się dekoder. Zadzwonił więc na infolinię z problemem i opisał swoją sytuację. Na pytanie o nazwisko odparł Solorz a na to konsultantka: a ja jestem Matka Teresa i się rozłączyła.

Opublikowano
Dnia 2.01.2024 o 21:39, Roman176 napisał:

została złamane prawo bo jeśli idziesz do konkurencji to nie możesz iść od tak jest ustawa 6miesiecy przeciw działania konkurencji 

Popluj sobie Roman, popluj........ zawsze jest szansa że ci ulży po kolejnym zaoraniu

Wiesz już gdzie jest ta ustawa o której piszesz czy kłamałeś jak zwykle?😆

Opublikowano

pytanie za 100 punktów związki zostały zlikwidowane jak tepak zamierza walczyć o swoje ? ładnie komuna wybrała ci mózg i lata propagandy napiszesz list do św mikołajka  

wiesz ze Niemcy nie płacą watu za maszyny rolnicze ?

Opublikowano

Tępak to niech za***prza albo się kształci  to zarobi. Związki zawodowe to  leninowskie stowarzyszenia nierobów.

Jaki jest mechanizm że niemcy nie płaca vatu za maszyny?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v