Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Tylko pomyśl sobie, jakiś zachodni szmatławiec pisze " Polski artysta twierdzi : Mamy wolne miejsca w Auschwitz dla uchodźców". Nie wygląda to za dobrze ...

Raczej Kaczaffi

Zachód importuje śmiecie , dla taniej siły roboczej , tylko oni nie chcą pracować . Zachód to Tylko pomyśl sobie, jakiś zachodni szmatławiec

Każdy Polak powinien to zobaczyć! Muzułmański uczony o polskiej polityce migracyjnej! 👇 [źródło: Polsat News]

https://www.facebook.com/watch/?v=786029699739555

Opublikowano
3 godziny temu, hubertuss napisał:

Roman ten instytut to agentura niemiecka. Skoro mieli policzone wszystko czemu nie wysłali wezwania do zapłaty? Bali się Niemca czy jak?

całą dokumentacje robili 

• Haha 2
Opublikowano

I by robili jeszcze z 10 lat, tak jak antek katastrofę badał. Temat musiał trwać ku uciesze ciemnego ludu który miał żyć nadzieją że Niemcy nam tyle zapłaco że nie bedziem musić pracować 

• Like 2
Opublikowano
3 godziny temu, jacus napisał:

romus -podaj co bylo dalej..

ktora twoi dziadkowie mieli  volksliste ??? ja ma w szufladzie kenkarty dziadkow a ty ??

ja nic mieli bardzo durze gospodarstwo ... armia polska zebrała im konie 

3 godziny temu, jacus napisał:

ile jestes nam winny ?? podam ci konto.. twoja rodzin tez musi sie dolozyc

ciebie ? to ty brałeś udział największej zdradzie górali   

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Ulman napisał:

I by robili jeszcze z 10 lat, tak jak antek katastrofę badał. Temat musiał trwać ku uciesze ciemnego ludu który miał żyć nadzieją że Niemcy nam tyle zapłaco że nie bedziem musić pracować 

to teraz wisienka na torcie 

Co nowy rząd zrobi ws. reparacji wojennych od Niemiec? Rzecznik PO mówi o "konkretnych kwotach"

https://forsal.pl/swiat/aktualnosci/artykuly/9335831,co-nowy-rzad-zrobi-ws-reparacji-wojennych-od-niemiec-rzecznik-po-mow.html

Dyplomacja nowego rządu będzie w stanie stawiać konkretne roszczenia dotyczące strat wojennych i uzyskiwać konkretne kwoty - powiedział we wtorek w Radiu Plus rzecznik PO Jan Grabiec, pytany o sprawę reparacji wojennych od Niemiec.

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu rudy rudy rudy rudy     czyli jak pis zrobił konkretne dowody po zmienia narracje po raporcie we wrześniu 

Edytowane przez Roman176
  • Haha 1
Opublikowano
26 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Tylko pomyśl sobie, jakiś zachodni szmatławiec pisze " Polski artysta twierdzi : Mamy wolne miejsca w Auschwitz dla uchodźców". Nie wygląda to za dobrze ...

Raczej Kaczaffi

Te parędziesiąt płci, bambinizacja i inne też brzmią źle. 

Opublikowano (edytowane)

Czyj to piesek .

https://www.instagram.com/reel/C0oYZevNbdH/?fbclid=IwAR1Xh3rJ1diozYPG_pa27TluVnHFPuAqSiz1aw-o6gw_zPb_O11r-TjfJkc

2 stycznia 1665 roku po 44-letniej, żołnierskiej służbie dla Rzeczypospolitej Stefan Czarniecki otrzymał zasłużoną buławę hetmana polnego koronnego. Zasłynął przede wszystkim jako pogromca Szwedów, ale również z powodzeniem strzegł Ojczyzny przed zbuntowanymi Kozakami, Moskalami, Siedmiogrodzianami i Tatarami. Jego czyny żołnierskie zostały uwiecznione w słowach polskiego hymnu państwowego. Zmarł niedługo potem 16 lutego 1665 roku.

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba

Edytowane przez galan99
Opublikowano
19 minut temu, Roman176 napisał:

to teraz wisienka na torcie 

Co nowy rząd zrobi ws. reparacji wojennych od Niemiec? Rzecznik PO mówi o "konkretnych kwotach"

https://forsal.pl/swiat/aktualnosci/artykuly/9335831,co-nowy-rzad-zrobi-ws-reparacji-wojennych-od-niemiec-rzecznik-po-mow.html

Dyplomacja nowego rządu będzie w stanie stawiać konkretne roszczenia dotyczące strat wojennych i uzyskiwać konkretne kwoty - powiedział we wtorek w Radiu Plus rzecznik PO Jan Grabiec, pytany o sprawę reparacji wojennych od Niemiec.

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu rudy rudy rudy rudy     czyli jak pis zrobił konkretne dowody po zmienia narracje po raporcie we wrześniu 

Wierzysz w to że Niemcy uznają jakieś reparacjie...

Bo ja w to nie wierzę...

Nowy rząd będzie gadał obiecywał,tak jak poprzedniki...

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, PRZMAS19821982 napisał:

Wierzysz w to że Niemcy uznają jakieś reparacjie...

Bo ja w to nie wierzę...

Nowy rząd będzie gadał obiecywał,tak jak poprzedniki...

gdyby oddali do sądu europejskiego i by chcieli to by wygrali ... ale trzeba chcieć 

• Haha 3
Opublikowano
30 minut temu, Roman176 napisał:

Dyplomacja nowego rządu będzie w stanie stawiać konkretne roszczenia dotyczące strat wojennych i uzyskiwać konkretne kwoty - powiedział we wtorek w Radiu Plus rzecznik PO Jan Grabiec,

Ktoś wierzy temu kłamcy?

• Like 2
Opublikowano
5 minut temu, Roman176 napisał:

gdyby oddali do sądu europejskiego i by chcieli to by wygrali ... ale trzeba chcieć 

To jak takie to proste to dlaczego PiS jeszcze tej kasy nie załatwił xD Za tą kasę dali by 5000+, 20, 21 emeryturę i by mieli 80% poparcia xD 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

To jak takie to proste to dlaczego PiS jeszcze tej kasy nie załatwił xD Za tą kasę dali by 5000+, 20, 21 emeryturę i by mieli 80% poparcia xD 

A jaka pomoc dla ukropów by była...

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Widocznie PiS nie chciał dobrze dla tego kraju ... 🤔 🤭 Bardziej zależało im na niemieckim interesie ...

1 minutę temu, galan99 napisał:

Może być zdjęciem przedstawiającym zabawka dla dzieci i tekst „The bad choices in life. 081”

Ja tu widzę że ołówek bardzo dobrze sobie radzi, śruba zresztą też, żadna krzywda im się nie stanie xD Śruby temperówka nie ruszy, a ołówek jest bezpieczny ;) 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

A Ty wiesz 🤔

Gdyby nie Gomółka to praktycznie rolnictwo indywidualne w Polsce przestałoby istnieć, struktura agrarna obecnie  przypominała pozostałe byłe demoludy, czyli ogromne gospodarstwa z kilkoma tys ha i kilkudziesiecio hektarowcy bez zadnych perspektyw na przyszłosc

Opublikowano
27 minut temu, Roman176 napisał:

Powtórzę pytanie dlaczego pis tego nie zrobił? Mieli wszystko wyliczone.

Opublikowano
15 minut temu, Tomasz0611 napisał:

No tak, wszystko co się nie udało przez 8 ostatnich lat to wina Tuska xD 

I wszystkie źle podjęte decyzje koalicji będą winą pisu. 

1 minutę temu, hubertuss napisał:

Powtórzę pytanie dlaczego pis tego nie zrobił? Mieli wszystko wyliczone.

Ja to już nawet wydatki z tego tytułu miałem rozplanowane 

• Haha 3
Opublikowano
1 godzinę temu, PRIMO napisał:

Taki chłystek jak Ty i tobie podobni nawet nie wiedzą kto to jest Gomółka. 🤦‍♂️

O Gomułce słyszałem, ale o tym Twoim znajomym, co to zdziwion jesteś że Aktywny…nie zna, też nic nie wiem. To ktoś ważny dla Ciebie Primo, ten, ów, Gomółka? Bo z tego co pamiętam, to i nasz Hubcio kiedyś o nim wspominał.

• Haha 1
Opublikowano
nie napisał:

Poprosiłem Prokuratora Krajowego Dariusza Barskiego o zajęcie się sprawą wypowiedzi Jana Pietrzaka na antenie Republika TV oraz o wszczęcie śledztwa

Chłop jest w takim wieku że.... co oni mu mogą mu tak naprawdę zrobić? Szkoda energii - każdy z bas miał do czynienia z seniorami.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v