Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, krzychu121 napisał:

Masz już jakaś fobie na punkcie PiSu. Wszędzie tylko wycie PiSu. I tak co drugi komentarz. Udaj się do lekarza póki nie jest za późno 

za późno od lat już to trwa  

1 godzinę temu, Ulman napisał:

Dziwne jedynie że tą awarią w google nikt się tak długo nie zajął. Pochlali pewnie wczoraj z Romkiem i nie mogą dojść do siebie😆

oj spokojnie ja nie mam kaca, a jak tam w biedzie było coś czy żoną nie gadasz i niebyło kieszonkowego ? 

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

A teraz sobie panowie pomyślcie co by było gdybyście nie mieli gotówki tylko te cyferki 

lepiej nie myśleć o tym 

Opublikowano
6 godzin temu, gregor1284 napisał:

A teraz sobie panowie pomyślcie co by było gdybyście nie mieli gotówki tylko te cyferki 

Gdyby niektórzy nie siali paniki a patrzyli na oficjalne kursy NBP to nie było by problemu ...

• Like 1
Opublikowano
7 godzin temu, gregor1284 napisał:

Dlaczego mają większą zdolność weryfikacji? Myślisz że wśród wyborców nie ma starych kojotów? To czemu się tych dwóch dziadków przy urnie pobiło a nie dziadek i młody jakiś typ? Każdy widzi co dla niego wygodne. PSL też ma w swoich szeregach starszych ludzi i też starsi głosowali. Po tak samo i Pis też. Mam znajomego wysoko postawionego w strukturach lewicy i też gość koło 60. Pisowskie dziadki też mają telefony ale tak jak pisałem i każdy kto chce tym towarzystwem sterować wie że ludzie szukają takich wiadomosci jakie chcą usłyszeć

Tu nie chodzi o wiek. Tu chodzi o to, ze propaganda pisu często posługuje się fejkiem bo wie, że większa część ich elektoratu nie umie i nie chce tego weryfikować.

8 godzin temu, krzychu121 napisał:

Sam widzisz że Hubercik ma jakąś fobie na punkcie PiSu. Każdy zdrowo myślący widzi że poprzednicy jak i aktualna władza robią ludzi w uja. Powtórzę po raz setny. PiS to dno i wodorosty ale PO i reszta tego rządu kopie głęboki dół pod tymi wodorostami. Zresztą dobrze to widać po ich rządach. Ledwo kilka dni minęło a już wycofali się z większości obietnic a resztę realizują zupełnie odwrotnie niż zapowiadali. 

Przecież ty takimi wpisami potwierdzasz tylko, ze mam racje i nawet tego nie rozumiesz. Wycieczki ad persona w dyskusji to cecha ludzi słabych. Nie masz nic merytorycznego do napisania to próbujesz jakoś w inny sposób zdyskredytować adwersarza.

• Haha 1
Opublikowano
8 godzin temu, hubertuss napisał:

Hubercik? Oj piecze tyłek, gól skacze. To jest właśnie twój skowyt to widać po tym Huberciku.

Zdrowy to Ty nie jesteś, podobny fanatyzm w obronie Anżeja z Plutycz pokazałeś 🤪

• Like 2
Opublikowano
17 minut temu, jahooo napisał:

I rankiem kursy walut wróciły do "normalności"

Nie musiały wracać, cały czas były normalne, tylko algorytm Googla coś odwalił, już wcześniej odwalał takie rzeczy z innymi walutami gdy były długie okresy wolnego od pracy.

Opublikowano
59 minut temu, hubertuss napisał:

Tu nie chodzi o wiek. Tu chodzi o to, ze propaganda pisu często posługuje się fejkiem bo wie, że większa część ich elektoratu nie umie i nie chce tego weryfikować.

Przecież ty takimi wpisami potwierdzasz tylko, ze mam racje i nawet tego nie rozumiesz. Wycieczki ad persona w dyskusji to cecha ludzi słabych. Nie masz nic merytorycznego do napisania to próbujesz jakoś w inny sposób zdyskredytować adwersarza.

Ja jak i większość tu osób piszemy że wszystkie partie robią ludzi w uja. A ty twardo zaklinasz rzeczywistość że PO jest nieskazitelne i tylko jej wyborcy potrafią logicznie myśleć. Odróżniać fake od prawdy itd. Udajesz że nie widzisz jak rząd robi ludzi w uja . A tym wpisem wyżej właśnie to potwierdziles że nie masz argumentów to czepiasz się że napisałem Hubercik i odwracasz kota ogonem. Sam robisz wycieczki personalne a za chwilę edytujesz posty . Czysta hipokryzja. Ale nie dam się sprowadzić do twojego niskiego poziomu bo wtedy pokonasz doświadczeniem.  Nabijasz się z ludzi że ślepo wierzą w PiS a ty identycznie wierzysz w PO i jak ktoś napisze jakies słowa krytyki to gotów jesteś zagryźć :)

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

@witejus i tak już jest syty.

10 minut temu, krzychu121 napisał:

Ja jak i większość tu osób piszemy że wszystkie partie robią ludzi w uja. A ty twardo zaklinasz rzeczywistość że PO jest nieskazitelne i tylko jej wyborcy potrafią logicznie myśleć. Odróżniać fake od prawdy itd. Udajesz że nie widzisz jak rząd robi ludzi w uja . A tym wpisem wyżej właśnie to potwierdziles że nie masz argumentów to czepiasz się że napisałem Hubercik i odwracasz kota ogonem. Sam robisz wycieczki personalne a za chwilę edytujesz posty . Czysta hipokryzja. Ale nie dam się sprowadzić do twojego niskiego poziomu bo wtedy pokonasz doświadczeniem.  Nabijasz się z ludzi że ślepo wierzą w PiS a ty identycznie wierzysz w PO i jak ktoś napisze jakies słowa krytyki to gotów jesteś zagryźć :)

Gdzie ja piszę, że po jest nieskazitelna? Zacytuj? Gdzie robię jakieś wycieczki osobiste do ciebie? Zacytuj. Bo najłatwiej napisać, że edytujesz. Niski poziom prezentujesz tu ty wyjaśniłem ci na przykładzie. A ciemny lud o wyborcach pisu mówił Kurski wasz człowiek od propagandy nie ja. I pis karmi was fejkami nie ja. Wybuchła rakieta w Polsce kilka dni temu czy tylko wybuchła w pisowskiej tv republika? Nie ma dnia by wam fejka nie sprzedawali. A najmniej tygodnia.

main_b_aszczak_szybko_zapomnia_o_rakiecie_za_jego_kadencji.jpg

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Bo tak po prawdzie mówiąc,to by lud musiał się wk***ic i nie głosować na pajaców wogule...

Bo wszyscy tu wiemy że w rządzie są sami szuję ,kłamcy i niedojdy...

No i oczywiście z nowym rokiem ,nowe wyższe ceny np.chleb +40gr

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał:

@Agrest jak tam kurs euro i dolara ?? Obudziliśmy się w nowej rzeczywistości gospodarczej ?? 🤭🤭 A może nasze oszczędności bardzo straciły na wartości 🤭🤭

Nie podniecaj się. Wołasz mnie od wczoraj. 

Umiem szukać i weryfikować wiadomości, choć to ponoć domena nielicznych🤣

Opublikowano

A oszczędności codziennie tracą na wartości. 

Cześć moich bardziej, bo zapomniałem że w piątek kilka skończyło termin🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v