Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, Agrest napisał:

A tak w ogóle to jak to jest - wleciała rakieta i se ponoć poleciała . To czemu setki ludzi depczą rolnikom pola szukając szczątek?

Trzeba słuchać uważnie co mówią. Wojskowy w obecności tygryska powiedział wyraźnie. Rakieta wleciała nad PL zawróciła w stronę UA i nad Zamościem czy tam w okolicach Zamościa nasi stracili ją z radarów. Więc na 100 % nie wiadomo czy spadła u nas czy wyleciała i dlatego szukają. By nie skompromitować się po pół roku jak Błaszczak ,ze pani na koniu znalazła przypadkiem.

9 godzin temu, GRZES1545 napisał:

Może Tygrysek wreszcie powie co jest grane 🤭

Ale przecież już powiedzieli co do tej pory wiadomo wyżej masz napisane.

9 godzin temu, gregor1284 napisał:

Patrzta 

Screenshot_20231230_224514_X.jpg

Dobrze zrobił. CI ludzie siedzieli tam parę lat brali kasę niby raport jest a o reparacje nie wystąpili. Czyli ta cała rada to może być agentura niemiecka. Skoro mieli wszystko policzone to dlaczego nie wystąpili do DE o zapłatę?

7 godzin temu, nie napisał:

peowska szczujnia (że użyję języka wolnych mediów) ledwo zaczęła nadawać, a już kłamie  

w 19:30 łgali, że widzowie tvp nie mogli oglądać 17 zakazanych filmów, tzw. półkowników
spośród tych 17 filmów 13 było pokazywanych na antenach tvp

tak wygląda "brak propagandy", i "rzetelne informacje" 

jak się czują wyznawcy tuska i jego marionetek holowni i kosiniaka, którzy są codziennie dymani?

Twój skowyt jak zwykle miodem na moje serce masz serduszko ode mnie znowu. A zakazane filmy jak najbardziej były.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał:

Dobrze zrobił. CI ludzie siedzieli tam parę lat brali kasę niby raport jest a o reparacje nie wystąpili. Czyli ta cała rada to może być agentura niemiecka. Skoro mieli wszystko policzone to dlaczego nie wystąpili do DE o zapłatę?

Bo w Kancelarii III Rzeszy nikt  telefonu nie odbierał a nasi czekali na sygnał faksu żeby kwity przesłać.:lol:

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Nie miałem odwagi. Jeszcze Adolf by odebrał. On głośno krzyczał a ja po Niemiecku nie umiem.

Jeśli chodzi o zwolnionych dziennikarzy z tvp to Karolinie Lewickiej Glińśki jeszcze przed wyborami zapowiedział, ze ja wywali tak jak i innych.

@nie specjalnie dla ciebie.

902-pis-po-przejeciu-wladzy-wyrzucil-100-dziennikarzy-z-tvp-z-dnia.jpg

b5e07da116a187eb429462cc1afdbd95.jpg

Opublikowano

kilka z tych filmow na pewno pokazywali..

z tej listy to tylko jedengo mi zal -kochankowie mojej mamy -to byl fajny film..

1 godzinę temu, mirro napisał:

Bo w Kancelarii III Rzeszy nikt  telefonu nie odbierał a nasi czekali na sygnał faksu żeby kwity przesłać.:lol:

chyba fax juz u nas niedostepny ?? depesze pocztowe zlikwidowali na pewno.. 

na hurtowni mieli fax-az zapytam z ciekawosci czy jeszcze uzywaja..

52 minuty temu, mirro napisał:

A widzisz? Było spróbować, to byś wiedział że tam nikt nie odbiera.:lol:

chcesz pare numerow z 012 ??? zobaczysz czy ktos odbierze 😂.. mam jeszcze stara ksiazke telefoniczna.

Opublikowano

Jak można zgubić rakiete z radarów , dla nie nezrozumiałe

Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał:

Trzeba słuchać uważnie co mówią. Wojskowy w obecności tygryska powiedział wyraźnie. Rakieta wleciała nad PL zawróciła w stronę UA i nad Zamościem czy tam w okolicach Zamościa nasi stracili ją z radarów. Więc na 100 % nie wiadomo czy spadła u nas czy wyleciała i dlatego szukają. By nie skompromitować się po pół roku jak Błaszczak ,ze pani na koniu znalazła przypadkiem.

Ale przecież już powiedzieli co do tej pory wiadomo wyżej masz napisane.

Twój skowyt jak zwykle miodem na moje serce masz serduszko ode mnie znowu. A zakazane filmy jak najbardziej były.

Trzeba słuchać uważnie co mówią. Wojskowy w obecności tygryska powiedział wyraźnie. Rakieta wleciała nad PL zawróciła w stronę UA i nad Zamościem 

Zawróciła na rodzie i stanęła na czerwonym świetle .  Poleciała dalej na Ukrainę , bez komentarza co to było , robią z ludzi nie powiem co .

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Poczekam na lepsze jego dokonania , będzie co krytykować .

To że wystąpił i na opowiadał , to nie ma co krytykować .

TAK W STARYM ROKU , ŻEBY SIĘ W NOWYM LEPIEJ PAMIĘTAŁO .

https://www.facebook.com/reel/1024791008783329

Kraje można podbić na 2 sposoby . Mieczem lub  zadłużeniem ...

Posłuchajcie tego , to jest dopiero mód .

https://www.facebook.com/reel/1024791008783329

Edytowane przez galan99
Opublikowano
21 minut temu, galan99 napisał:

Nie słuchałem i nie mam zamiaru , słuchać tej słodyczy .

Galan zaprawdę powiadam Ci, słowa Jego to miód na moje skołatane nerwy dlatego słuchałem z zapartym tchem i odbytem.:lol:

• Haha 1
Opublikowano

A to już było tuskshow ?

To przeoczyłem , myślałem że dziś. Długie, warto szukać,  nie uzależnię się jak Tomek od tvp info?🤭

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, hubertuss napisał:

Nie miałem odwagi. Jeszcze Adolf by odebrał. On głośno krzyczał a ja po Niemiecku nie umiem.

Jeśli chodzi o zwolnionych dziennikarzy z tvp to Karolinie Lewickiej Glińśki jeszcze przed wyborami zapowiedział, ze ja wywali tak jak i innych.

@nie specjalnie dla ciebie.

902-pis-po-przejeciu-wladzy-wyrzucil-100-dziennikarzy-z-tvp-z-dnia.jpg

b5e07da116a187eb429462cc1afdbd95.jpg

To gdzie jest ta różnica ??? Takie działania w 2016 roku były złe i nie ma co do tego wątpliwości ,ale po identycznych działaniach w 2023 roku nie widzę tego zgorszenia w wypowiedziach ChappyTusk-ów. Gdzie jest ta nowa jakość?😆

1 godzinę temu, galan99 napisał:

Trzeba słuchać uważnie co mówią. Wojskowy w obecności tygryska powiedział wyraźnie. Rakieta wleciała nad PL zawróciła w stronę UA i nad Zamościem 

Skoro pojawia się dwuznaczna interpretacja ,to może rzeczywiście były dwie rakiety ,jedna  poleciała a druga spadła ???? Taki mój wywód z  zaistniałej sytuacji.😄

Edytowane przez andrzej78
Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, andrzej78 napisał:

To gdzie jest ta różnica ??? Takie działania w 2016 roku były złe i nie ma co do tego wątpliwości ,ale po identycznych działaniach w 2023 roku nie widzę tego zgorszenia w wypowiedziach ChappyTusk-ów. Gdzie jest ta nowa jakość?😆

Tu można odwrócić pytanie skoro pisowcy pierwsi zaczęli takie roszady to po co teraz ten skowyt jakie to zło się dzieje. Kto mieczem wojuje od miecza ginie kto sieje wiatr ten zbiera burzę itd.

Z innej beczki jak się okazuje TV Republika w dniu kiedy owa rakieta wleciała nad PL informowała do samego wieczora, że spadła w PL i wybuchła. To pokazuje, że pisowcy nie powinni mieć dostępu do mediów bo robią w PL wroga robotę przyjazną Kremlowi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v