Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, mirro napisał:

Zara, zara, zara. A to przypadkiem nie towarzysz Gierek gdzieś na początku lat 70-tych ubiegłego wieku, zabronił wieszać po instytucjach państwowych portretów przywódców na ścianach? Trza się dobrze przyjrzeć to może jeszcze w TVP się Gomułkę i Cyrankiewicza na ścianie dojrzy?:???::lol:

Jak już to Lech z innego ujęcia lepiej widać ;)

GBzSKsUWYAAdMW-.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, krzychu121 napisał:

Masz rację. Ale równię dobrze można by to napisać o elektoracie PO jakby zablokowali TVN, newswek, wyborcza itd.

A kto zablokuje? Jest jakiś odważny?:lol:

Opublikowano
20 minut temu, cinek1808 napisał:

Kołodziejczak zapowiada że zamknie do więzienia ministra rolnictwa 

Którego? Gembicką?

18 minut temu, Ulman napisał:

Coś ten masowy wielki protest w obronie TVPis słabo wychodzi. ok 10 flag, pewnie ze sto osób i drugie tyle  gapiów i prasy. Ciekawe ile będzie na tych protestach według pisowkiej rzeczywistości😆  Prezes jak była zadyma to siedział pod kołdrą więc może elektorat wziął z niego przykład🤣 

Najpierw jak była zadyma to spał 

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, krzychu121 napisał:

Masz rację. Ale równię dobrze można by to napisać o elektoracie PO jakby zablokowali TVN, newswek, wyborcza itd.  Patologia jest to że ludzie wybierają dwie władze na zmianę. Dla której najważniejsze jest koryto i niszczenie kraju 

Dlatego wypadamy gorzej niż ruski i białorusy?

• Haha 1
Opublikowano

Mnie śmieszy do łez jak teraz PISowcy wprost mówią że tvp to oni powinni mieć żeby był inny przekaz jak w TVN. Oni stracili kontakt z rzeczywistością i zapomnieli że kto sieje wiatr ten zbiera burze.

• Like 1
Opublikowano

zawsze z nastaniem nowej władzy wymieniano prezesów tvp. gdy minęła im kadencja

ale tym razem nowa władza nie chce czekać do zakończenia kadencji, bo nowe świnie już nie mogą doczekać się koryta, są tak wygłodniałe i zachłanne, że swoje świńskie ryje, wtarte do krwi, kwikami o praworządności chcą wepchnąć na siłę, z naruszeniem prawa 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

@nie zasuwaj pod siedzibę TVP, podobno o 20.00 macie protestować w obronie SWOJEJ telewizji xD 

Biegnij z kolegą wszak lubiłeś jak robili ci 15sto minutowego mózgojeba. 🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

PiSowcy podobno wezwali małpoluda do pomocy w obronie TVP xD W Bitwie pod Empikiem już brał udział, teraz będzie Bitwa w TVP ...

Wcale się nie dziwię jak jutro programy informacyjne pójdą z innego miejsca a te głąby będą tam dalej siedzieć i walczyć o nic.

19 minut temu, krzychu121 napisał:

Masz rację. Ale równię dobrze można by to napisać o elektoracie PO jakby zablokowali TVN, newswek, wyborcza itd.  Patologia jest to że ludzie wybierają dwie władze na zmianę. Dla której najważniejsze jest koryto i niszczenie kraju 

Elektorat po korzysta z Internetu czy wielu innych źródeł. Mało tego elektorat pisu tez może. Mają tv republika trwam maja swoje portale internetowe czy gazety

9 minut temu, Ulman napisał:

Mnie śmieszy do łez jak teraz PISowcy wprost mówią że tvp to oni powinni mieć żeby był inny przekaz jak w TVN. Oni stracili kontakt z rzeczywistością i zapomnieli że kto sieje wiatr ten zbiera burze.

Kaczor powiedział, ze w prawdziwej demokracji powinny być anty rządowe media. Oni już nawet nie mówią o pluralizmie czy wolności mediów. TVOP ma być ich by mogli pluć na rząd.

1 minutę temu, nie napisał:

zawsze z nastaniem nowej władzy wymieniano prezesów tvp. gdy minęła im kadencja

ale tym razem nowa władza nie chce czekać do zakończenia kadencji, bo nowe świnie już nie mogą doczekać się koryta, są tak wygłodniałe i zachłanne, że swoje świńskie ryje, wtarte do krwi, kwikami o praworządności chcą wepchnąć na siłę, z naruszeniem prawa 

Brednie piszesz. Pis tak się palił do zmiany na stołkach, ze powołali jakąś fikcyjna radę mediów narodowych która na mocy ustawy odebrała kompetencje przyznane konstytucją radzie radiofonii i telewizji.

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, hubertuss napisał:

Kaczor powiedział, ze w prawdziwej demokracji powinny być anty rządowe media. Oni już nawet nie mówią o pluralizmie czy wolności mediów. TVOP ma być ich by mogli pluć na rząd.

No faktycznie, zobaczyłęm tą wypowiedź. Jemu sadzi na dekiel jak nigdy dotąd. Propagandyści i spin doktorzy pewnie załamują ręce bo to samobój jakich mało. 

Oj dziś wiadomości będą miały kilkanaście milionów widzów. Ciekawe czy wyrzucili wszystkich na pysk czy ktoś ocalał.🤣

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
1 minutę temu, cinek1808 napisał:

Niech teraz umieszczą tych imigrantów w domach o mieszkaniach tych co odmówili kart do referendum. Imiona nazwiska i adresy mają 

Lepiej tym co wizy wydawali . Oni ich lubią i kasę na utrzymanie mają 😉

Opublikowano
6 minut temu, 1kris1 napisał:

TVP to pikuś. Dziś Bruksela ustaliła że albo kraje biorą migrantów albo płacą 20 tyś euro za każdego. To już jest klepniete. PRL powraca.

toc tam same chirurdzy, inżynierowie i kadra zarządzającą w tych paczkach po czipsach płyną 🤣

Opublikowano
2 minuty temu, radekz200 napisał:

ogladajta dziś wiadomości 😛

Już zasiadłem w fotelu i czekam👍 Po ośmiu latach prawdy dla odmiany posłucham sobie kłamstw😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v