Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, Ulman napisał:

Chiny zawsze stawiałem za wzór dynamicznego rozwoju bez głupawej demokracji i srawiedliwości społecznej , więc nie kłam. 

Skoro pochwalasz socjalizm i się nim zachwycasz to jaki z ciebie prawicowiec😆😅😂

Chiny akurat cały czas sterują gospodarką, zmuszają większych przedsiębiorców do partyjnej przynależności, a tych co inwestują w innych krajach do przynależności wywiadowczej. Tam nie ma zmiłuj, i decyzji, że sobie coś wybierzesz.  

28 minut temu, Tomasz0611 napisał:

PiS rozpoczął okupację TVP xD Syndrom oblężenia w pełni xD sami się tym zniszczą, upadek coraz bliżej ...

Kabarety będą miały z czego czerpać, więc jakiś pozytyw z tego jest ;) 

Opublikowano
19 minut temu, soltys48 napisał:

Tyż

Tradycyjnie obuchem 🤭

chyba nawet Braun by się nie odważył 🤣

Opublikowano (edytowane)

43 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

PiS rozpoczął okupację TVP xD Syndrom oblężenia w pełni xD sami się tym zniszczą, upadek coraz bliżej ...

Jarek chyba liczy na narodowy zryw....😆 

Wolne media, ale tylko pod przewodnictwem PiS...

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Haha 2
Opublikowano

niewiedzę pisu, i peło tak samo. 

ale obłuda i buta pisdzieli była masakryczna. 

im gorszy debil na stołku tym bardziej mściwy i gotów wypełniać rozkazy. 

zazwyczaj gdyby z poziomu swojego ego spadł na swoje iQ toto by sobie kark przetrącił. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Leszy napisał:

Chiny akurat cały czas sterują gospodarką, zmuszają większych przedsiębiorców do partyjnej przynależności, a tych co inwestują w innych krajach do przynależności wywiadowczej. Tam nie ma zmiłuj, i decyzji, że sobie coś wybierzesz

Skąd taka wiedza?

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

Jarek chyba liczy na narodowy zryw....😆 

Wolne media, ale tylko pod przewodnictwem PiS...

Oni wiedzą że jeśli odetną ich od mediów to duża część ich elektoratu zgłupieje  z braku codziennego przekazu. Trwam i Republika nie ma aż takiego zasięgu, w internecie dziadki nie siedzą a i pisowskich gazet czytać nie będą bo raz ze dostępność niepełna, dwa że dodatkowe koszty. Jeśli klepanie beretów  przestanie docierać pod strzechy , to sekta może się posypać i oni to doskonałe wiedzą 

Opublikowano

Widzę cześć jest tak zapatrzona w Donalda ze jakby powiedział ze Kaczyńskiego trzeba powiesić to by go powiesiła z nim . Wolne TVP pod przewodnictwem ludzi z TVN. Wolność i neutralność jak nic 

• Like 2
Opublikowano
9 minut temu, masa24 napisał:

Widzę cześć jest tak zapatrzona w Donalda ze jakby powiedział ze Kaczyńskiego trzeba powiesić to by go powiesiła z nim

W sumie z rozpędu mógłby też się załapać na wieszanie. Nawet jakby przyszedł tylko popatrzeć. Dlatego chyba nie będzie nalegał na wieszanie Kaczyńskiego.:lol:

Opublikowano
10 minut temu, masa24 napisał:

Widzę cześć jest tak zapatrzona w Donalda ze jakby powiedział ze Kaczyńskiego trzeba powiesić to by go powiesiła z nim . Wolne TVP pod przewodnictwem ludzi z TVN. Wolność i neutralność jak nic 

Też zastanawia mnie ta radość wszystkich...tylko nie wiem czy jest się czym cieszyć. Jedynie  tym że PIS stracił władze. 

Za to we Francji jak autor napisał ,,Nie pierdzielą się " 

https://fb.watch/p2j5JjZWsA/

Opublikowano
2 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Też zastanawia mnie ta radość wszystkich...tylko nie wiem czy jest się czym cieszyć. Jedynie  tym że PIS stracił władze. 

Za to we Francji jak autor napisał ,,Nie pierdzielą się " 

https://fb.watch/p2j5JjZWsA/

a u nas wyjdzie Michaś ze swoimi przydupasami z izb rolniczych i będzie szerzyć nienawiść do rolników podczas blokawania setek dróg. 

Opublikowano

Pan Cieszyński, to jednak szczęścia nie ma.

https://wiadomosci.wp.pl/afera-po-tymczasowym-rzadzie-mateusza-morawieckiego-laptopy-rozdane-pieniedzy-nie-ma-6975693613198240a

5 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Nawet za komuny takiej propagandy nie było jak ostatnio w TVP 

Widać musieli propagandę utrzymywać na stałym poziomie, znaczy wysokim.

https://wiadomosci.radiozet.pl/polska/polityka/tvp-info-albo-nic-blokada-telewizji-w-ministerstwie-pluralizm-wrocil-w-minute

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, 12Pafnucy napisał:

A były?

Nawet za komuny takiej propagandy nie było jak ostatnio w TVP 

Uciekasz od odpowiedzi Zbyszek. A w TVN to wolne media?

Do tej pory ludzie mogli oglądać dwie ,,prawdy" teraz będą oglądać jedna. I z tego tu wszyscy się Cieszycie? 

14 minut temu, HF86 napisał:

a u nas wyjdzie Michaś ze swoimi przydupasami z izb rolniczych i będzie szerzyć nienawiść do rolników podczas blokawania setek dróg. 

Kto z nim wyjdzie? Garstka ludzi?

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, GRZES1545 napisał:

A w TVN to wolne media?

TVN to prywatne media, niech sobie pokazują co chcą, a do propagandowej tuby jednej partii w ostatnich latach dopłacaliśmy po 2mld rocznie, 50zł od każdego obywatela ... TVP powinno służyć wszystkim a nie wybranej opcji politycznej...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 minutę temu, GRZES1545 napisał:

Uciekasz od odpowiedzi Zbyszek. A w TVN to wolne media?

Skąd mam wiedzieć co teraz zrobią.

Ja oglądam Polsat i focus głównie.

Wiem tylko że od dawna w TVP informacji nie było, a tylko tępa propaganda.

PiS i Kaczor powinni już przestać dzielić naród 

5 minut temu, GRZES1545 napisał:

Do tej pory ludzie mogli oglądać dwie ,,prawdy" teraz będą oglądać jedna. I z tego tu wszyscy się Cieszycie? 

Prawdę w TVP?

Jaja sobie robisz?😆

• Like 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v