Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
24 minuty temu, Takeda napisał:

no właśnie wtedy zaczną robić wyniki, pozbędą się kolejnego oszołoma po korwinie i będzie rosło

A wtedy Korwin z Braunem założą partię i kandydat na premiera a drugi na prezydenta spakują zabawki w swojej piaskownicy 

Jedni dostaną w wyborach 3% a drudzy 4% 

Tylko jeszcze Korwin musi dożyć 

Opublikowano

dawno powinno być dwie kadencje i woooon 

a nie zawód swinia przy korycie od 40 lat 🤣

Opublikowano
10 minut temu, Tomasz0611 napisał:

A ty czytaj co piszesz, ciężko będzie znaleźć co ma wspólnego pomostówka z czynnościami ZARODOWYMI xD Idź spać, odpocznij, za dużo wypiłeś i nie kontrolujesz tego co wypisujesz ...

naprawdę tak ciężko coś wkleić czyś taki głupi ? 

Opublikowano

ciekawe ilu zostalo tych z wyborow 89 ??

2 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

Chwila.

Jak możesz iść na pomostówke mając ha?

Znowu kłamiesz?

on nie ma pola-to jego matki ...

1 godzinę temu, andrzej78 napisał:

Od kiedy karają posłów,a immunitet...?😅

Ja czekam na paliwo po 5 zł.

juz jest  w hurcie netto ..

19 minut temu, gregor1284 napisał:

Pany może jakieś argumenty a nie ubliżanie sobie wzajemnie?

jakie argumenty-tu temat o polityce jest 😂

jutro marsz miliona pis-iorow  przed kurwizja..

Opublikowano
24 minuty temu, Takeda napisał:

a ile tam rolnik płaci Krusu? 200 PLN miesięcznie a chcesz emeryturę taką jak inni? ZuS na działalności standardowy 1300 PLn ,od najniższej krajowej 700 pln.

Ech następny patus

nie no zapłacić tak samo mu dobrze napisałeś  ja składki zdrowotnie ma niecały tysiak 

Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

naprawdę tak ciężko coś wkleić czyś taki głupi ? 

No nie znajdę, bo nigdzie w Internecie nie można nic znaleźć na temat czynności zarodowych i ich wpływu na pomostówkę xD 

Przed chwilą, jacus napisał:

jutro marsz miliona pis-iorow  przed kurwizja..

Przyjdzie z 1000 członków klubów Gazety Polskiej, taka będzie impreza xD 

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, HF86 napisał:

dawno powinno być dwie kadencje i woooon 

a nie zawód swinia przy korycie od 40 lat 🤣

Jednomandatowe by starczyły 

W izbie zadumy niby sobie z tym poradzili, tyle że tam miejsc tylko 100

Przy 460 już było by inaczej

Opublikowano

albo coś jest albo ty wiesz lepiej ? 

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

No nie znajdę, bo nigdzie w Internecie nie można nic znaleźć na temat czynności zarodowych i ich wpływu na pomostówkę xD 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Jednomandatowe by starczyły 

Do tego jakoś nie jestem przekonany. Strasznie betonuje scenę polityczną na tylko dwie liczące się partie. 

Opublikowano

W senacie jest ich 100

Typowy plebiscyt 

Ale wybrać 460 było by gorzej 

3 minuty temu, Leszy napisał:

Do tego jakoś nie jestem przekonany. Strasznie betonuje scenę polityczną na tylko dwie liczące się partie. 

Opublikowano
27 minut temu, Roman176 napisał:

@galan99   potwierdź czy wstawiłeś film o ulmana pszenicy

Nie zwalaj na galana kłamco. Pytam ponownie -gdzie i kiedy widziałeś moją pszenicę i jaką masz pewność że to była moja pszenica? 

Opublikowano

Teraz też dla partii głównych nie jest problem znaleźć i większą ilość chętnych do startu. Dopóki partia będzie nominować kandydatów, to system głosowania będzie drugorzędny. Ktoś kiedyś w TV się wypowiadał o wyborach w USA. Tam po prostu centrale nie mają możliwości za bardzo wybierać kto trafia na listy. To idzie przez jakieś prawybory itd. 

Opublikowano
Dnia 3.12.2023 o 18:42, galan99 napisał:

@Ulman Chorążanka - W podróży przez Gminę Tomaszów Lubelski - W cieniu Wiatraków

Od 3 min Wiatraki i Ulmana pszenica .

🤣

17 minut temu, Ulman napisał:

Nie zwalaj na galana kłamco. Pytam ponownie -gdzie i kiedy widziałeś moją pszenicę i jaką masz pewność że to była moja pszenica? 

Opublikowano
13 minut temu, gregor1284 napisał:

Prawybory można kupić 

Czyli co by nie wymyśleć będzie problem. Zostaje nam Korwina koronować chyba... a Baruna na delfina. ;) 

Opublikowano
Dnia 3.12.2023 o 19:21, Roman176 napisał:
Dnia 3.12.2023 o 18:42, galan99 napisał:

Od 3 min Wiatraki i Ulmana pszenica

@Ulman  jakoś tych potężnych ha tam nie widać pola takie same jak u mnie cos kłamiesz a ta pszenica to chyba 6 ton dała ? 

Opublikowano (edytowane)

Roman, czy ty znajdujesz kolejne sposoby jak zrobić z siebie głupka?  galan rozchwiany emocjonalnie schizofrenik a ty się podpierasz tym co napisał? Udowodnij że ma rację, pokaz która jest moja pszenica i udowodnij że należy do mnie.

no i jeszcze zastanów się skąd galan ma wiedzieć gdzie ja mam ziemię i która pszenica akurat moja? 

A może ty masz takie przyzwyczajenie z przyswajania propagandy TVPis ze cokolwiek jakiś wariat powie to ty to uznajesz za prawdę. 

Edytowane przez Ulman
  • Haha 1
Opublikowano
29 minut temu, Leszy napisał:

Czyli co by nie wymyśleć będzie problem. Zostaje nam Korwina koronować chyba... a Baruna na delfina. ;) 

A z Ryśka się śmieli 

A wychodzi że króli 6 

W tym jeden ten wymyślony belzebub

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, nie napisał:

aferzystka została ministrem- nowe standardy europejskie :D 

A jak Kamiński był ministrantem to wam nie przeszkadzało xD Gdyby nie Maliniak to by w pudle siedział a nie w fotelu ministra ...

Edytowane przez Tomasz0611
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v