Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Ale co te obrazki wspólnego ze stanem wojennym mają?

Poważnie nie widze związku

No co Ty? Po 8 latach stanu wojennego w wykonaniu PiS przyszła ekipa i go zakończyła.:lol:

Edytowane przez mirro
  • Haha 3
Opublikowano
7 minut temu, Ulman napisał:

Data może i łatwa ale co te zdjęcia mają z nią wspólnego

3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Ale co te obrazki wspólnego ze stanem wojennym mają?

Poważnie nie widze związku

Wtedy komuchy teraz lewaki będą niszczyć Polskę .

• Haha 2
Opublikowano
Przed chwilą, Mariusz2903 napisał:

A taka logika...

No trochę pokrętna, ale może tu być ukryty sens i mądrość...tyle że zakamuflowana...ta mądrość...

Opublikowano
47 minut temu, dysydent napisał:

o wiele istotniejsza jest ta informacja od jakiejś wiralowej fotki
https://businessinsider.com.pl/polityka/leca-glowy-w-sluzbach-specjalnych-pierwsza-decyzja-premiera-tuska/6k59jd0

o wiele istotniejsza o ile można istotność zerową jakichś fotek porównać do przebudowy systemu nerwowego państwa

Co ma innego zrobić? Nie może zaufać ludziom których nominowali jego poprzednicy. Poleci dużo więcej głów. Taka kolej rzeczy. 

Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał:

A jak porobił notatki?:lol:

Kosiniak-Kamysz , w przemówieniu jako Minister zapowiedział że będą zmiany w umowach zakupowych , będzie miał inny pogląd na niektóre sprawy w wojsku .

Więc ciekawie się zapowiada jako Minister Obrony ile razy da się ograć zachodnim koncernom .

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, galan99 napisał:

Więc ciekawie się zapowiada jako Minister Obrony ile razy da się ograć zachodnim koncernom .

Wystarczy że Błaszczak dał się wydymać Amerykańcom i kupił od nich stary złom za miliony monet ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

Co ma innego zrobić? Nie może zaufać ludziom których nominowali jego poprzednicy. Poleci dużo więcej głów. Taka kolej rzeczy. 

W MONie już się robi ciekawie. 

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Komuchów w PISie też dostatek a i ich ciągoty w rządzeniu , uwielbienie państwowego, obsadzanie ludzi z partyjnego klucza nawet jak nic nie potrafią, walka z rzekomym układem, spekaluntami, prywaciarzami, wyzyskiwaczami , uwielbienie dla roboli, to jest dokładna kopia komuchów. Co do lewactwa to na płaszczyźnie gospodarczej nigdy w Polsce nie było takich socjalistów. Tak więc teraz gorzej nie będzie tylko się bieguny zmienią.

Niezmiennie dziwi mnie ciemnota rodaków i brak podstawowej wiedzy czym jest prawica a czym lewica. Chyba 100% wyborców lewicowego PISu uważa się za prawicowców. To jest głupota schizofrenia czy też efekt propagandy? Zastanawiam się od dawna i nie potrafię znaleźć odpowiedzi. Z pewnościa jest to fenomen socjologiczny

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, galan99 napisał:

Kosiniak-Kamysz , w przemówieniu jako Minister zapowiedział że będą zmiany w umowach zakupowych , będzie miał inny pogląd na niektóre sprawy w wojsku .

głupszy od Błaszczaka nie będzie więc i szkód większych nie zrobi.

Opublikowano
Przed chwilą, GABBER85 napisał:

chyba zbyt duży przewrót będzie,

Akurat w MON raczej bez przewrotu. Polecą ci, co zamiast swoja robotą zajmowali się zbieranie haków na zamówienie władzy. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v