Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

Nie zgrywaj durnia , byłeś za zabraniem socjalu .

@galan99 ale to Ty darłeś morde że zabiorą socjal jak tusek wygra. 🤨

Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał:

Jak to uwierzyłem? 

Dali więcej to dla ciebie będą lepsi jak PIS czy nie? 

Nie odpowie, już pytałem. Skąd ma wiedzieć co myśleć skoro tvp wyłączyli? 

Jak ta blondynka z dowcipu która zmarła gdy słuchawki jej spadły. W słuchawkach dało się usłyszeć tylko wdech, wydech.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Nie lepsi , tylko się przestraszyli i dali , tylko by ich wybrać to durnot nagadali , że będą zabierać socjal i tacy jak ty , uwierzyli i darli ryja zabrać socjal , zabrać datki na kościół . jak teraz się czujecie wyborcy rewolucji z 15 .

kto z obecnej koalicji obiecywał że zabierze socjal?

• Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, tracker napisał:

Koalicja 13 grudnia jeżeli już. Wczoraj ... to pewnie chodzi o pakt migracyjny który cichaczem został zatwierdzony. Jeszcze tylko demokratyczny Donaldo zniszczy Orlen, zgodzi się na likwidację veta, na federalizację UE, na to że reparacje już zostały dawno spłacone i oczywiście jeszcze nie zapominajmy o wiatraczkach od Siemensa:)

Czy wiatraczki od siemensa będą to niepewne ale wiatrakowanie pewnie przeprowadzi fińska firma pod kierownictwem żony doradcy marszałka obrotowego hołowni

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

Tu nie ma się z czego śmiać tylko trzeba płakać. 

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

No przecież cały czas szła nawalanka w TVPropagandzie że zabiorą socjal jak tusek wygra. 🤷‍♂️

Opublikowano

w tvp była alternatywna rzeczywistość do straszenia takich galanów. 

Przed chwilą, galan99 napisał:

Durny czy głupi , jeszcze pyta kto .

Jak to takie proste to czemu masz problem z odpowiedzią? Boisz się znowu zaorać jak przyjdzie do konkretów ?

• Like 2
Opublikowano
6 minut temu, Ulman napisał:

Zapomniałeś co powiedział bezHołownia 15 października?koniec rozdawnictwa

2 minuty temu, galan99 napisał:

To były obietnice waszych Polityków .

Naszych, kto jest naszymi politykami?

Opublikowano
3 minuty temu, witejus napisał:

Naszych, kto jest naszymi politykami?

Hołownia to nie cały "żont". 

No przecież tak wychwalany PIS. 

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, witejus napisał:

15 października to już było po wyborach więc nie można tego traktować jako obietnicy wyborczej. Musiałbym znaleźć tą wypowiedź ale wydaje mi sie że to dotyczyło kasy wypływającej do różnych fundacji, Rydzyka czy na pisowskie satelity albo zaleźne media.  

@galan99 , dowiedziałeś się już kto z obecnej koalicji obiecywał że zabierze socjal?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

A jaki był motyw robienia gnoju z TVP przez 8 ostatnich lat ?? 

sposób przejęcia uniemożliwia ukaranie kogokolwiek za te 8 lat bo nie można już teraz powołać się na dyscyplinarne zwolnienia czy coś podobnego jeśli dokonano zwykłej wymiany kadr według też wątpliwej prawnie odpowiedzialności zbiorowej

to jest jeden z powodów dla których i Tuska uważam za ofermę i nieudacznika bo nawet jak się za coś weźmie to spartoli już na samym początku
nieprofesjonalizm, tandeciarstwo i krótkowzroczność polityczna bo przez tę zadymę tylko potwierdził proroctwo Kwaśniewskiego iż czasy Kaczyńskiego i Tuska chylą się ku końcowi, choć Kwaśniewski to powiedział w kontekście zadymy Brauna jako przestrogę dla żydów co by z Polską za wielkich nadziei na dalszą przyszłość nie wiązali bo takie hucpy jak PiS z PO w ostatnie dwie dekady tu wyrządzali zmiecie obie te bandy w niebyt a kto i jak ich zmieni to nawet Kwaśniewski nie jest w stanie przewidzieć

zapomniałem z tym Kwaśniewskim podlinkować ale nadarzyła się okazja do proroctwa powrócić i to szybciej niż bym się spodziewał

Opublikowano
11 minut temu, dysydent napisał:

sposób przejęcia uniemożliwia ukaranie kogokolwiek za te 8 lat bo nie można już teraz powołać się na dyscyplinarne zwolnienia czy coś podobnego jeśli dokonano zwykłej wymiany kadr według też wątpliwej prawnie odpowiedzialności zbiorowej

Można bo jest raport NIK. Jak nie za propagandę, to za złe rozporządzanie majątkiem.

• Like 1
Opublikowano

za propagandę jeszcze nikt nikogo nie ukarał przykład choćby J Urbana, a za nieudolność biznesową urzędas urzędasa nie ukarze bo właśnie dla tego są urzędasami że nie potrafią żaden swoim gospodarnie zarządzać

Opublikowano
44 minuty temu, tracker napisał:

Koalicja 13 grudnia jeżeli już. Wczoraj ... to pewnie chodzi o pakt migracyjny który cichaczem został zatwierdzony. Jeszcze tylko demokratyczny Donaldo zniszczy Orlen, zgodzi się na likwidację veta, na federalizację UE, 

Wczoraj jedynie osiągnięto porozumienie w sprawie paktu migracyjnego ,przy braku sprzeciwu ,cały proces legislacyjny będzie tylko formalnością. Nie ma możliwości weta ,klamka zapadła. Wielbiciele Tuska mają ok 2 lata na robienie zapasu wazelinki.😄 

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
mirro napisał:

3 minuty temu, DTaras napisał:

Do czego w obliczu jeszcze roku czasu kadencji obecnego Prezydenta był potrzebny ów qrwidołek zwany telewizją.

W zasadzie orędzie noworoczne może wygłosić i po zmianach w TVP.

No może go nie wypikają...

Opublikowano
6 godzin temu, Ulman napisał:

Nie wiem po co ci do wódy lód a tym bardziej ciemny🤔 Ja daje tylko do whisky i taki najzwyklejszy  biały w kostkach

ciemny lud to kupi czyli ty .. gdzie tych ciamcia ramcia mam przywieść daj adres   

8 minut temu, andrzej78 napisał:

Wczoraj jedynie osiągnięto porozumienie w sprawie paktu migracyjnego ,przy braku sprzeciwu ,cały proces legislacyjny będzie tylko formalnością. Nie ma możliwości weta ,klamka zapadła. Wielbiciele Tuska mają ok 2 lata na robienie zapasu wazelinki.😄 

Andrzej  składamy się na autobus bd ich rozwozić wyborcom rudego ? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v