Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Zostanie skierowany wniosek do prokuratury za zakłócanie obrzędu religijnego na terenie kancelarii Sejmu.

Hołownia przeszedł samego siebie ale widać że strach ich dopadł.

To teraz niech ktoś spróbuje zakłócić mszę w kościele.

Opublikowano (edytowane)

Uposażenie na pół na 3 miesiące, dieta na 6mcy zabrana.

Ogólnie nie odpuszczą mu. Sąd sądem, ale powinien się wysoko na życie ubezpieczyć by rodzinie mógł  coś zostawić.

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
9 minut temu, dsbh napisał:

Zostanie skierowany wniosek do prokuratury za zakłócanie obrzędu religijnego na terenie kancelarii Sejmu.

Hołownia przeszedł samego siebie ale widać że strach ich dopadł.

To Ziobro kary za brak to podniósł.😉 Może przewidział takie sytuacje 🙃😁

Opublikowano
55 minut temu, dysydent napisał:

ciekawe czy muzułmańskie araby dadzą nam jakieś upusty na ropie? ;)

Właśnie przestawiają wyrzutnie co były skierowane w polską ambasadę.

• Haha 1
Opublikowano

Greta coś tam oskarżyła Izrael o ludobójstwo i coś sprawa ucichła. To tutaj za zgaszenie świeczki taki dym będzie ?

2 godziny temu, hubertuss napisał:

Lewica to tez nie moja bajka ale co zrobisz. Póki co jej najbardziej ekstremalny odłam tj Razem siedzi cicho. I aby nie fikali za mocno. Reszta tej lewicy da Issę jakoś przekabacić.

Boisz się że ci Razem rząd rozwali ? 😛

Ty a to prawda, że Tusku ma aspiracje prezydenckie ?

Opublikowano
9 minut temu, dsbh napisał:

Kościół to miejsce sprawowania kultu  ,a sejm nie dlatego ........karają za zakłócenie w......... sejmie!!!!!!!!  ????

Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Tak, bym próbował, bo Sejm to nie miejsce na symbole religijne, od tego są kościoły czy inne miejsca kultu religijnego, w domu też sobie wieszaj jak chcesz, twój wybór.

a na odpierdolenie żydowskich obrzędów hanuka ? 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Roman176 napisał:

a na odpierdolenie żydowskich obrzędów hanuka ? 

Też nie, dlatego popieram to co zrobił dziś poseł Braun.

W Sejmie polityka, w szkole nauka a religia w miejscach do tego przeznaczonych w zależności od danej religii.

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 3
Opublikowano
3 minuty temu, jacek1296 napisał:

Sejm nie jest miejscem kultu religijnego. Występ grzesia klauna - bez komentarza. Jak tam fani konfy? Zbysiu zero ma podobno raka krtani- czyżby od ostatniego rechotu na mównicy?

się wystraszył o swój przełyk, że w pierdlu będzie "złotoustym ministrem sprawiedliwości "🤣

Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

czasami mnie zaskakujesz 👍

Bo mam swoje poglądy a nie Tuskowe, Kaczyńskowe czy inne. A że Tusk nieraz ma podobne myśli jak moje to co na to poradzę ...

1 minutę temu, HF86 napisał:

się wystraszył o swój przełyk, że w pierdlu będzie "złotoustym ministrem sprawiedliwości "🤣

To raczej o inny otwór w swoim ciele powinien się bać xD 

Opublikowano
10 minut temu, jacek1296 napisał:

Sejm nie jest miejscem kultu religijnego. Występ grzesia klauna - bez komentarza. Jak tam fani konfy?

Bardzo dobrze. Warto było głosować.

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Tomasz0611 napisał:

W Sejmie polityka, w szkole nauka a religia w miejscach do tego przeznaczonych w zależności od danej religii.

Czyli co? Księża na księżyc?:lol:

• Haha 1
Opublikowano

Braunowi utną kasę i chłop tylko wąsa zakręci, a te kundle z bandy czworga ile razy już biegali z ozorem bo Braunowi się zachciało głosowania, a jak jest nieobecność to parę złotych im ucieka 🤣

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, nie napisał:

już kolejna afera nr 3: gaśnicowa

Weź się opanuj trochę ... I tak ciężko będzie pobić PiS pod względem liczby afer.

Edytowane przez Tomasz0611
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v