Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, hubertuss napisał:

Tusk tę kasę jak pisałem załatwi pomimo, ze TK będzie przeszkadzał i będzie ci łyso.

Bynajmniej, owszem załatwi, ale sprzeda suwerenność Polski, to tobie będzie łyso chłopaczku.

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, GRZES1545 napisał:

Ja pier...pier**lą na pisiorow itd. Kto na tych dzb...ów jak Petru, Giertych, Pawlak ...głosował 🤦‍♂️ Ludzie co z wami...tyłu młodych fajnych nowych ludzi było do wyboru.

Po kiego grzyba jeszcze tą partyjną szczujnie oglądasz?🤨

Opublikowano
Przed chwilą, GRZES1545 napisał:

,,Pieniędzy nie ma i nie bedzie"😜

I bardzo dobrze. 

Wtedy wezmą się do roboty lenie socjalowi albo będą głodem przymierać. 

Opublikowano
Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

Na zapas, za 2 miesiące nie będzie miał czego oglądać, będzie mógł telewizor za okno wywalić xD 

Powinien to zrobić kilka lat temu a nie teraz. 😁

Opublikowano

Nie wszyscy jednak patrzą na kogo głosuja np. jutuber kuchciński sie załapał , Telus razem z macierewiczem :) - kandydat siedzący w szafie :) . Kowalczyk także włazł , Janusz kowalski wlazł psim swędem . Następnym razem trzeba uświadmiać ludzi by patrzyli przy kim krzyzyk stawiają .

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, PRIMO napisał:

A Ty pokazałeś żeś PISowski beton bo jeśli ktoś jest przeciw pisowi to zaraz musi być peowiec. 

Desperat zluzuj majty bo po tych wyborach wszystkich zwolenników PiSu bardz cisną. 

Słuchaj, dopierdalasz Ryśkowi, ty prędzej i więcej stracisz niż on poowski trollu, szczepionka ci rozum ;popier*oliła człowieczku.  xD

Edytowane przez Desperado
  • Like 1
  • Confused 1
Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał:

Bynajmniej, owszem załatwi, ale sprzeda suwerenność Polski, to tobie będzie łyso chłopaczku.

Jaką suwerenność?

Już bardzo dawno Polska straciła suwerenność. 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, PRIMO napisał:

Po kiego grzyba jeszcze tą partyjną szczujnie oglądasz?🤨

Na TVN akurat widziałem te buźki, zresztą to też szczujnia 🤦‍♂️

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

I bardzo dobrze. 

Obyś bardziej nie zap.......ł na tych leni co z socjalu żyją .Sam głodem nie przymierał .

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, hubertuss napisał:

Będzie. Czekaj niech się rząd ukonstytuuje. Że tak zapytam Tusk teraz jako kto tam ma pojechać z jakim mandatem? Będzie wam łyso jak te kasę załatwi choć pis będzie bruździł.

Nie boisz się o wnuki ? Gierka nie spłaciłeś a chcesz zaciągać kolejny kredyt :ph34r:.

7 minut temu, hubertuss napisał:

Gdzie ja pisałem, ze ktoś coś komuś kazał.? On radził jako członek rządu odpowiedzialny za rolnictwo. Radził w złej woli. Robił rolników w uja świadomie. Gdybyś komuś radził by skoczył z dachu miał byś wizytę u prokuratora. Rozumiesz? 

O tu.

Ale Kowalczyk z pisu mówił by nie sprzedawać i to prawda jest.

Każdy robi jak uważa. Sam sprzedałem zaraz po żniwach po 1300 zł za tonę i się nasłuchałem od ludzi, że za tanio bo na wiosnę będzie drożej. Tylko że to była moja decyzja kiedy działać. Nie był mi do tego potrzebny Kowalczyk, TVN czy TVP.

Nie brałem żadnych dotacji od Pisu tak jak ty i też się nasłuchałem że źle robię. Ale to jest Ku.wa moja decyzja.

Opublikowano
Przed chwilą, Desperado napisał:

Słuchaj, dopierdalasz Ryśkowi, ty prędzej i więcej stracisz niż on poowski trollu, szczepionka ci rozum ;popier*oliła człowieczku.  xD

Desperat i kolejny kolejny raz udowodniłeś żeś PISowski beton bo ani nie szczepiony ani zwolennik popaprańców. 🤣😂

Opublikowano
5 minut temu, Desperado napisał:

Utratę suwerenności załatwił nam taki jeden co ratyfikowała traktat lizboński

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Na zapas, za 2 miesiące nie będzie miał czego oglądać, będzie mógł telewizor za okno wywalić xD 

Nie tak łatwo będzie ich ruszyć 

Jeszcze tam posiedzą 

A jak zmiana to ciekawe kto 

Dawni rozbitkowie z TVP nie poradzili sobie na rynku 

Ci co sobie poradzili raczej nie chętni wracać 

No chyba że mówimy o ludziach pokroju lis itd

Opublikowano
2 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Na TVN akurat widziałem te buźki, zresztą to też szczujnia 🤦‍♂️

No sam widzisz że te szczujnie niczym się nie różnią. 🤷‍♂️

Opublikowano
4 minuty temu, PRIMO napisał:

I bardzo dobrze. 

Wezmą się, szczególnie Ci co z Afryki płyną. Widziałem takich w akcji w Niemczech i Belgii, na 4 osoby 1 pracuje uczciwie.

• Like 3
Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał:

Przez takich sprzedawczyków jak ty.  

Uuuuuuuu cisną majty po przegranej PiSu cisną. 🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v