Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
34 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Największa gmina wiejska w okolicy - 13 wsi. Ale niektóre wsie to takie, że ani 50 chałup nie ma, siostra babki w takiej wsi mieszka, jak na wygnaniu, za nosem dosłownie Wisła i ani 300 ludzi.

gdzie takie sa ?chyba za oswiecimiem.

19 minut temu, PRIMO napisał:

Połowa wsi a ludziów to już całkiem. 🙆‍♂️

Moja gmina to 44 wsie i ponad 14tysięcy mieszkańców. 

ponad 14 tysiecy i ciagle przybywa a wsi 12

1 godzinę temu, Pafnucy12 napisał:

to bardziej maisteczko niż wioska ... psze Pana...

tak to u nas wyglada, zero krow,zero swin, a nawet rynek mamy z kamienicami, 

az sie dzwie ze jeszcze nikt nie wystapil o prawa miejskie 🤣

znaczy nie dziwie sie to strata finansowa by byla-tak wojt tlumaczyl

5 minut temu, Sylwekx25 napisał:

To chyba dlatego ja nie pije. Nimom świagra 🙄

ja ma 4 i temu nie pije- watrbe mam slaba

Opublikowano
8 minut temu, 6465 napisał:

A tam krowy nic im nie bedzie. Marcin żyj chwilą jak dziewczyny się kręcą to wchodź między nie. Słuchaj starszego kolegi.

No moja by mi dała ,  zazdrosna 😐

10 minut temu, Sylwekx25 napisał:

To chyba dlatego ja nie pije. Nimom świagra 🙄

Ja też nie pije ,ale śwagra mam

Opublikowano
Przed chwilą, Aktywnyrolnik7245 napisał:

No moja by mi dała ,  zazdrosna 😐

Przecież ja ci nie karze ich po d*pie klepać. Tylko po tańczyć , przytulić, szepnąć komplement do ucha. 🙄

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

az sie dzwie ze jeszcze nikt nie wystapil o prawa miejskie

bo może trzeba mieć wygląd i pochodzenie, a tu Wy bez szans...

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

, przytulić, szepnąć komplement do ucha. 🙄

Chłopie to już bym musiał spać w stodole 🤭

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

No nie gadaj że ona to tak wszystko na poważnie. Każda lubi potańczyć a i komplement usłyszeć, pożartować a przecież to nie zdrada. A po takiej imprezie jak byś wrócił z nią do domu to tak jak Szymek pisał byś miał 🔥 w łóżku.

Edytowane przez 6465
  • Like 3
Opublikowano
3 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

I tak będziesz spał coś mi się zdaje 

Kolega zadzwonił pogadali wypili o i lux 

@PRIMOdzięki 🤝

1 minutę temu, 6465 napisał:

No nie gadaj że ona to tak wszystko na poważnie. Każda lubi potańczyć a i komplement usłyszeć, pożartować a przecież to nie zdrada.

Tomek bo facet to musi być facet a nie troki do kaleson, to i kobiety inaczej patrzą 

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, Łolek napisał:

I tak będziesz spał coś mi się zdaje 

Kolega zadzwonił pogadali wypili o i lux 

@PRIMOdzięki 🤝

Tomek bo facet to musi być facet a nie troki do kaleson, to i kobiety inaczej patrzą 

Marek  gdzie pójdziesz na imprezę od razu  z obcymi babami brykasz🤔

24 minuty temu, szymon09875 napisał:

O matko aż taka terrorystka ? 

A sama też grzecznie siedzi tylko ? 

Nie no gdzie terrorystka , pewnie że siedzi przecież ma mnie 

Edytowane przez Aktywnyrolnik7245
Opublikowano

1 godzinę temu, Łolek napisał:

e tam dałem se spokój , koleżanki z pracy jak się dowiedziały ile wydaję w aptece na leki to się zdziwiły a gdy powiedziałem że łuszczyce mam również tam na dole to zaczęły patrzeć na mnie z politowaniem

Opublikowano
9 godzin temu, Bananek napisał:

No jestem. Do Dąbrowy mam 20 km

Tam dziadków jeszcze mają w Starej Kamiennej czy jakoś tak . Wujek szwagra ma gospodarstwo , 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v